Η ηλιθιότητα δεν πάει στα βουνά!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ο λόγος για φανατίκλες Χριστιανάρες Αμερικάνους που αποφάσισαν να παρατήσουν το σκύλο τους και τον πήγαν στο καταφύγιο (ευτυχώς) ζητώντας να του κάνουν ευθανασία διότι, λέει, είναι ομοφυλόφιλος!!!!! :mad::mad: Ναι, ο σκύλος πήγε και καβάλησε άλλον αρσενικό σκύλο, αλλά γενικώς θέλουν ένα γερό χέρι ξύλο τα πρώην αφεντικά πρώτον γιατί είναι ρατσίσταροι και δεύτερον ηλίθιοι. Ο σκύλος φυσικά υιοθετήθηκε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ιστορία. Οι νέοι ιδιοκτήτες μάλιστα κάνανε αμάν και πώς για σκύλο διότι είχαν μόλις κάνει ευθανασία στον άρρωστο σκύλο τους και είχαν πάθει, λέει, κατάθλιψη.

Ορίστε ο "ένοχος":

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
χαχαχαχαχα καπου το ειχα διαβασει αυτο και ειχα κλασει στα γελια.
αλλα Αμερικανοι ειναι τι περιμενεις ? :p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συγκεκριμένα φανατίκλες Προτεσταντάρες. Και πού να τους δεις να φρίττουν όταν "σβήνει" κανείς το φαΐ με κρασί! Ή να τους πεις τη λέξη "τσόντα"!! :mad:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
α, ναι σωστα... Ενταξει αυτο μπορω να το καταλαβω. Αλλα το αλλο με τους σκυλους gay δε τρωγεται οσο αμερικανος και να σαι.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Συγκεκριμένα φανατίκλες Προτεσταντάρες. Και πού να τους δεις να φρίττουν όταν "σβήνει" κανείς το φαΐ με κρασί! Ή να τους πεις τη λέξη "τσόντα"!! :mad:
lol..
Καλα φανταζεσαι να ψιλοκταλαβαινουν ελληνικα κ ν'ακουσουν την ηλικιωμενη μοδιστρα να λεει..
Εδω που δε φτανει το υφασμα θα βαλω μια "τσοντα" απο μεσα.. χεχεχεχ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αν και το κρασί εξατμίζεται και το αλκόλι δεν μένει, είναι κακό, ψυχρό κι ανάποδο. Δεν είναι ακριβώς ότι δεν πίνουνε οι Προτεσταντάρες (κυρίως κρυφά), αν και υπάρχουν και ηλίθιοι που έχουν ανακηρύξει τις κομητείες τους "στεγνές". Το αλκοόλ και το σεξ πάντως θεωρούνται κακά πράματα κι έχω ακούσει ουρανομήκεις βλακείες μέχρι τώρα. Ακούτε φάση πρόσφατα στο σεμινάριο Αιγυπτολογίας που δίδασκα το φθινόπωρο: κάναμε για την κοινωνία επί Ραμσή του Βου. Ε, ένα από τα ενδιαφέροντα είναι ότι οι άνθρωποι αγοράζανε τσόντα σε παπύρους, τι να κάνανε; Πριν όμως κάνω καμιά μαλακία και μετά με τρέχουνε, ρώτησα το πανεπιστήμιο αν επιτρέπεται να δείξω την τσόντα. Μου είπανε ότι μπορώ εφόσον αναγγείλω πριν ότι όποιοι έχουν "ευαισθησία" με τέτοια μπορούν να βγουν έξω από την τάξη για πέντε λεφτά. Μετά όμως θα μου παραπονούνταν ότι είμαι κακιά διότι τους έκανα ρεζίλι. Ε, αποφάσισα κι εγώ να αναγγείλω ότι υπάρχει μεν η τσόντα, αλλά προτιμώ να πα να τη δει όποιος θέλει σπίτι του εφόσον το επιθυμεί. Τους είπα επίσης να ψάξουν στο Google με λέξεις αναζήτησης πάπυρος, Τορίνο, τσόντα (εννοείται αγγλιστί), αφού υπήρχαν πολλοί πάπυροι στο Τορίνο. Βλέπω λοιπόν όλη την τάξη να βγάζει έξω κινητά, iPad, computer, κλπ. και ν' αρχίζει να ψάχνει επί τούτου εκεί και τότε!!!!! Μιλάμε, με γράψανε κανονικότατα, μου γύρισαν και την πλάτη και αρχίσανε να βλέπουν την τσόντα και να μιλάνε και μεταξύ τους, ήταν και μακρύς ο πάπυρος, τρομάρα του, περί τα δυο μέτρα μήκος, αν θυμάμαι καλά...

Για τον gay σκύλο έχει γίνει πάντως καυγάς και στο σκυλόπαρκο διότι οι ηθικοί δεν θέλουν τα παιδάκια τους να βλέπουνε τέτοια και να συνδυάσουνε ότι βασικά μπορεί κάθε πλάσμα στον πλανήτη να το κάνει με άλλο πλάσμα, έστω και του ίδιου είδους!

Καταλάβατε τώρα γιατί αποκαλώ το Καλαμποκιστάν Καλαμποκιστάν;

Και εν κατακλείδι, όπως είπε και ο ΜΕΓΑΣ Τσιφόρος "ηθικοί είναι όσοι δεν μπορούν να είναι ανοιχτά ανήθικοι".

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.960
7.535
Μου κινησες την περιεργεια με το "τσοντα στον παπυρο" χεχε..
Λες να το ψαξω ή θ'αμαρτησω?! Οο..
Το ψαξα ήδη :p
Ε κι εσύ βρε Σάρα, τσόντα... Απλά "erotic" το λένε. Και πολύ κατεστραμμένη βλέπω. Απ'την πολυχρησία θα'ναι! (θα πέσει φωτιά να με κάψει??)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σας περικαλώ! Όλα αυτά είναι ανήθικα και απαίσια και θα γίνουμε απαξάπαντες στήλες άλατος διότι το κάναμε πλέον Σόδομα και Γόμορρα! :p Όπως μου λέει κι ένας φίλος μου που είναι Εβραίος, μέχρι κι οι Αμερικάνοι Εβραίοι έχουνε νοοτροπία ηθικής Προτεστάντη Χριστιανάρα. :flip:

Μπορείτε πάντως να βρείτε καλή αποκατάσταση του παπύρου με όλη την τσόντα μέσα. :cool:

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Eγω ακμοη δεν αξιωθηκα να την δω γιατι προβληματιζομαι σε κατι..
Υπαρχει αραγε αντρας που να μην ονομαζεται Λωτ ωστε να γλυτωσουμε το αλατισμα?

Σοβαρα ομως τωρα.. δε φανταζομουν οτι υπηρχαν τοσο τσαχπινικα ατομα απο τοοοσο παλια :)