Η μικρη μου δακριζει πολυ!!

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Καλησπερα,οπως λεω κ στον τιτλο,η μικρη μου εχει συνεχεια βρεγμενα ματακια (κατω απο τα ματια δηλαδη) ο γιατρος την εχει δει 2 φορες κ μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα το μονο που χρειαζεται ειναι να της τα σκουπιζω..ειναι κατι φυσιολογικο ισως για την συγκεκριμενη ρατσα? μηπως εχει να κανει με την τροφη? ισως ειναι χαζα αυτα που ρωταω αλλα μου κανει εντυπωση γιατι να ειναι ετσι..

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Συνεχη δακρυροια μπορει να εχει διαφορες αιτιες.
Απο δυσμορφιες του βλεφαρου ( Entropio, Ektropio) μεχρι φλεγμονες.
Κανονικα τα δακρυα φευγουν απο ενα καναλακι στο ματι και ρεεουν μεσα στο στομα.
Αυτο το καναλακι μπορει να ειναι βουλομενο, και ετσι το ματι ξεχειληζει.
Εγω παντος δεν θα βασιζομουνα σε θεματα ματιων στον "οικογενειακο κτνηιατρο"- αλλα θα πηγαινα σε καπιον που ειναι πιο ειδικος στο θεμα ( Λιαπης!!).
Με τα ματια του σκυλου δεν παιζουμε!

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Η αληθεια ειναι πως δεν πολυ βασιστικα,γιαυτο κ η απορια μου στο φορουμ..οποτε το πιο πιθανο ειναι να εχει καποιο θεμα με τα ματακια της?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εαν σου ετρεχαν εσενα συνεχος δακρυα- θα το θεωρουσες νορμαλ?
Ουτε στους σκυλους δεν ειναι!
Αρα εχει καποιο θεμα! Τωρα τι ειναι- θα σου πει ο ειδικος.
Εφοσων εισαι απο θεσσαλονικη - ολο και καποιος ειδικος για ματια θα υπαρχει αν μη τι αλλο στο Αριστοτελειο.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Συνεχη δακρυροια μπορει να εχει διαφορες αιτιες.
Απο δυσμορφιες του βλεφαρου ( Entropio, Ektropio) μεχρι φλεγμονες.
Κανονικα τα δακρυα φευγουν απο ενα καναλακι στο ματι και ρεεουν μεσα στην μύτη
Αυτο το καναλακι μπορει να ειναι βουλομενο, και ετσι το ματι ξεχειληζει.
Εγω παντος δεν θα βασιζομουνα σε θεματα ματιων στον "οικογενειακο κτνηιατρο"- αλλα θα πηγαινα σε καπιον που ειναι πιο ειδικος στο θεμα ( Λιαπης!!).
Με τα ματια του σκυλου δεν παιζουμε!
;)

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Απλά "Natasaki" , δεν μας δίνεις ολόκληρη την εικόνα .

Μπορείς να δώσεις μια καλύτερη ; Λίγες λεπτομέρειες παραπάνω σχετικά με τα μάτια , τα δάκρυα..τι χρωμα ειναι , είναι παχύρευστα κλπ

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Απλά "Natasaki" , δεν μας δίνεις ολόκληρη την εικόνα .

Μπορείς να δώσεις μια καλύτερη ; Λίγες λεπτομέρειες παραπάνω σχετικά με τα μάτια , τα δάκρυα..τι χρωμα ειναι , είναι παχύρευστα κλπ
Δεν εχουν χρωμα περιεργο κ ουτε ειναι παχυρευστα απλα τα ματακια της απο κατω ειναι συνεχεια βρεγμενα

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Πήγαινε στην Κτηνιατρική Σχολή της ΑΠΘ. Την Τετάρτη και την Παρασκευή δέχεται ο οφθαλμίατρος. Πρεπει πρώτα να κλείσεις ραντεβού (2310-994403). Εγώ έκανα εκει το ετήσιο check up και ήμουν πολύ ευχαριστημένη (η καθηγήτρια ήταν πολύ σχολαστική στις εξετάσεις και μου εξηγούσε τα πάντα).

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Πήγαινε στην Κτηνιατρική Σχολή της ΑΠΘ. Την Τετάρτη και την Παρασκευή δέχεται ο οφθαλμίατρος. Πρεπει πρώτα να κλείσεις ραντεβού (2310-994403). Εγώ έκανα εκει το ετήσιο check up και ήμουν πολύ ευχαριστημένη (η καθηγήτρια ήταν πολύ σχολαστική στις εξετάσεις και μου εξηγούσε τα πάντα).
Σ ευχαριστω πολυ κ για την πληροφορια κ για το τηλ :) εκει θα παω αν ειναι καλυτερα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3