Η μπουμπού μου

sofi

New Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
Καλησπέρα στην όμορφη παρεούλα. Πριν απο 1,5 μήνα περίπου βρήκα την μπουμπού μου, ένα ημίαιμο κυνηγοσκυλάκι.Το βρήκα όταν ήταν 2 εβδομάδων.Κάποιοι το πέταξαν :mad: Όταν το βρήκαμε ήταν σε μαύρο χάλι....πεινασμένο, με μερικά σημεία στο τρίχωμα του να λείπουν,ταλαιπωρημένο είχε πιαστεί σε κάτι σύρματα και έκλαιγε .Ετσι αποφάσισα να το πάρω, να το φροντισω και να του βρω ένα σπίτι γιατι εγω δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω :( .Τώρα η μπουμπού μου είναι 2 μηνών,υγιέστατη,παιχνιδιαρα και είναι ζουζουνάκι.Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας για κάτι. Η οικογένεια που θα την πάρει έχει αυλή και μια γατα.Το θέμα όμως είναι οτι ο κτηνίατρος μου έιπε οτι μέχρι να κάνει τα εμβολιάκια της και να μεγαλώσει λίγο δεν κάνει να είναι έξω και εκείνοι δεν μπορούν να την κρατησουν μέσα στο σπίτι.Εγώ μπορώ να την κρατήσω όσο χρειάζεται αλλα μήπως θα είναι πιο δύσκολο για την μικρη μου? Επειδή όσο να 'ναι με εχει συνηθίσει τωρα. (κι εγώ το ίδιο...μαυρίζει η ψυχή μου όταν σκέφτομαι οτί θα μου φυγει ) Δεν ξέρω τι να κάνω, μακάρι να μπορούσα να την κρατήσω. Είμαστε συνέχεια μαζί και δεν την έχω αφήσει καθόλου μόνη της.Αυτά....ελπίζω να μής σας κούρασα

sofi

New Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
Τι να κάνω

Γειά σας και πάλι.Πριν απο 2 μέρες βρήκαμε ένα σπιτάκι για την μικρή μας και την δώσαμε.Από τότε όλη η οικογένεια είναι σε μάυρο χάλι.Αποφασίσαμε να πάμε να την πάρουμε πίσω.Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την μικρή μας.Μας λέιπει τρομερά.Όσο και να προσπαθήσαμε να πείσουμε τον εαυτό μας οτι εκεί θα είναι καλύτερα(θα έχει αυλή και κήπο να παίζει ενώ εμείς μένουμε σε ένα μικρό διαμέρισμα :() Εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτό.Είναι κυνηγοσκυλάκι, θα μπορεί να ζήσει μέσα σε ένα σπίτι? Όλοι μου λένε οτι δεν θα είναι ευτυχισμένη γιατί τα κύνηγόσκυλα είναι απο την φύση τους πολύ ενεργητικά και δεν μπορουν να κλειστουν μέσα σε ενα διαμέρισμα.Ακόμη και ο κτηνίατρός μας αυτό μας είπε.Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι ευτυχισμένη

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Οι άνθρωποι που την πήραν δεν είναι υποχρεωμένοι να σας τη δώσουν πίσω. Ούτε τους αξίζει να περάσουν αυτό το καψόνι επειδή αλλάξατε γνώμη.

Έπρεπε να το είχατε σκεφτεί καλύτερα προτού τη δώσετε.

Παρόλα αυτά, αν είστε τόσο σίγουροι ότι τη θέλετε, μπορείτε να τους κάνετε μια συζήτηση και να τους θερμοπαρακαλέσετε. Εξάλλου υπάρχουν τόσο κουτάβια που ψάχνουν για σπίτι, που ίσως δεχτούν να πάρουν κάποιο άλλο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κατά τη γνώμη μου οποιοδήποτε σκυλί ζει πολύ πιο ευτυχισμένο σε ένα διαμέρισμα, παρά σε μια αυλή - αρκεί να έχει την καθημερινή του άσκηση και εκτόνωση.
Όμως τώρα δεν είναι αυτό το θέμα σας. Το θέμα σας είναι ότι το σκυλί πήγε σε οικογένεια.
Όπως είπε και η Αλεξάνδρα δεν είναι υποχρεωμένοι οι άνθρωποι να δώσουν το σκυλί πίσω.
Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τους παρακαλέσετε...
Αν δεν θέλουν, μην επιμείνετε.

sofi

New Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
Μιλήσαμε με το άτομο που την δώσαμε και μας είπε οτι δεν υπάρχει προβλημα και θα μας την δώσει πίσω.Δεν την είχαμε δώσει σε οικογένεια... ο κύριος που την πήρε είναι κύνηγός.Τελος πάντων το θέμα δεν είναι οτι απλά δεν την θέλαμε και την δώσαμε και ετσι απλα αλλάξαμε και γνώμη και την θέλουμε πίσω.Όταν την βρήκαμε στον δρόμο την πήραμε για να την σώσουμε και να της βρούμε ένα σπιτάκι.Αλλα 2 μήνες μαζί της ήταν αρκετοί για να δεθούμε.Κι όταν βρέθηκε το σπίτι και την δώσαμε ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας
...Εννοείται οτι αν ο καινούριος ιδιοκτήτης δεν ήθελε να μας την δώσει πίσω θα το σεβόμασταν και δεν θα επιμέναμε.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Aν η οικογενεια την αγαπαει τοσο που ειναι σε μαυρο χαλι τοτε ειναι ετοιμη να την κανει ευτυχισμενη. Τα σκυλακια το πρωτο που χρειαζονται ειναι αγαπη. Τα αλλα βρισκονται. Αφου ο κυριος δεν εχει προβλημα παρτε την!! Αμα ασχολειστε και παιζετε μαζι της και τη βγαζετε τις βολτες τις θα ειναι πανευτυχισμενη! Μη δισταζετε ουτε στιγμη!! Ε και για αποριες.. το φορουμ να ναι καλα!!:D:D:D. Αντε περιμενουμε νεα!
Απαπαα θα την εχει ο αλλος συνεχεια εξω? Τστστστ και θεριζει και το καλαζααρ.. Μεσα μεσα στα παπλωματα!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κυνηγός και θα την έχει έξω?
Δεν είμαστε με τα καλά μας! Πάρτε το σκυλί καλέ!!! Αφού θέλει μάλιστα, ακόμη καλύτερα, θα ζήσει υπέροχα μαζί σας.
Για ό,τι θελήσετε, εδώ είμαστε :D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μ αρεσει που και ο κτηνιατρος ελεγε πως θα ναι καλυτερα με αυτον:mad::mad:. Μα ρε πουτη μου λαδωνουν για να τα παρουν τα διπλωματα σε αυτη τη σχολη καποιοι:confused:. Τι αλλο θα ακουσουμε πια:cool:.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tώρα τι μου θύμισες..
Πριν από 16 περίπου χρονια είχαμε την φαεινή ιδέα να ζευγαρώσουμε το μαλτεζάκη μας και αργότερα η νύφη να μας δώσει ένα κουταβάκι.
Αυτό γιατί όπως συνηθιζόταν να λέγεται έπρεπε μια φορα στην ζωή τους να γίνει..
Γίνετε λοιπόν,παίρνουμε το κουτάβι και αποφασίζουμε να το πουλήσουμε γιατί όπως επίσης επικρατούσε..,ότι αν το πουλήσεις και τα "σκάσουνε" πιθανόν να πονέσουν πολύ πιο πολύ τα λεφτά και αργότερα να μην το παρατήσουν..,ενώ αν χάριζες μαλτεζάκι πολύ πιθανό να το περνάνε σαν ευκαιρία και αργότερα να το παρατούσανε..

Το παίρνουμε λοιπον και το κρατάμε 2 μήνες..γιατί?
Γιατί δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε..
Σε κάποια φάση βάζουμε αγγελία και γίνετε στο σπίτι μου λαϊκό προσκύνημα ,εμείς ούτε casting να κάναμε..
Αποφασίζουμε λοιπόν μετά να το δώσουμε σε ένα ζευγάρι.
Μόλις φεύγει ο μικρός όλη η οικογένεια θρηνούσε..
Η μαμά μου σε μαυρα χαλια..
Λέμε δεν παίζει θα πάμε να τον πάρουμε πίσω..
Τον παίρνουμε τηλέφωνο και λέμε σας παρακαλώ να σας δώσουμε τα λεφτά και να μας το δώσετε πίσω..,τα παιδιά κλαίνε μπλα μπλα..
Μας τον δώσανε..,τον κρατήσαμε άλλον ένα μηνα και τελικά αποφασίσαμε να τον δώσουμε σε έναν συμμαθητή μου που θα τον προσέχανε παρα πολύ ,λόγο του ότι ο Ρούντι(ο μεγαλος) είχε αρχίσει να μην τρώει και να παθαίνει κατάθλιψη,
φυσικά αυτο ηταν και απο λάθος χειρισμό δικό μας,οπως και βεβαια ότι κρατήσαμε το κουτάβι 4 μήνες συνολικά και δεν το δώσαμε από την πρώτη στιγμή να πάει από την αρχή σε μια οικογένεια.

Αυτήν την στιγμή το σκυλάκι αυτό είναι 13 ετών και έχει μια υπεροχη ζωή και πολύ καλή οικογένεια..

Να πω και εγώ ότι συμφωνώ με Λιζα ότι πιστεύω ότι όλα τα σκυλιά μπορούν να είναι ευτυχισμένα σε διαμέρισμα αρκεί να ασκούνται πολύ έξω..
Αλλωστε αλλα σκυλιά που έχουν μεγάλη αυλή δεν σημαίνει ότι είναι ευτυχισμένα αν δεν είναι με την αγελη τους..
Καλή θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται..:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ποπό..ο τζούνιορ όντως είναι 16..

Ξέρεις γιατί εφαγα αυτό το σκάλωμα..
Γιατί ο δικός μου έφυγε 16.5 και στο μυαλό μου τον είχα τον μικρό ,πολύ πιο μικρό..

Last edited by a moderator: