Καλησπέρα στην όμορφη παρεούλα. Πριν απο 1,5 μήνα περίπου βρήκα την μπουμπού μου, ένα ημίαιμο κυνηγοσκυλάκι.Το βρήκα όταν ήταν 2 εβδομάδων.Κάποιοι το πέταξαν
Όταν το βρήκαμε ήταν σε μαύρο χάλι....πεινασμένο, με μερικά σημεία στο τρίχωμα του να λείπουν,ταλαιπωρημένο είχε πιαστεί σε κάτι σύρματα και έκλαιγε .Ετσι αποφάσισα να το πάρω, να το φροντισω και να του βρω ένα σπίτι γιατι εγω δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω
.Τώρα η μπουμπού μου είναι 2 μηνών,υγιέστατη,παιχνιδιαρα και είναι ζουζουνάκι.Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας για κάτι. Η οικογένεια που θα την πάρει έχει αυλή και μια γατα.Το θέμα όμως είναι οτι ο κτηνίατρος μου έιπε οτι μέχρι να κάνει τα εμβολιάκια της και να μεγαλώσει λίγο δεν κάνει να είναι έξω και εκείνοι δεν μπορούν να την κρατησουν μέσα στο σπίτι.Εγώ μπορώ να την κρατήσω όσο χρειάζεται αλλα μήπως θα είναι πιο δύσκολο για την μικρη μου? Επειδή όσο να 'ναι με εχει συνηθίσει τωρα. (κι εγώ το ίδιο...μαυρίζει η ψυχή μου όταν σκέφτομαι οτί θα μου φυγει ) Δεν ξέρω τι να κάνω, μακάρι να μπορούσα να την κρατήσω. Είμαστε συνέχεια μαζί και δεν την έχω αφήσει καθόλου μόνη της.Αυτά....ελπίζω να μής σας κούρασα