Καλημέρα και καλό μήνα.
Αν και παλιό μέλος είχα χαθεί για αρκετό καιρό.
Δεν θυμάμαι, αν είχα παρουσιάσει τα μέλη της οικογένειας, στην εγγραφή μου,
αλλά όπως και να έχει, έχει αλλάξει η σύνθεσή της, οπότε ξεκινάμε!!!
1. Ο Μικρός. Η ήρεμη δύναμη...Ο αρχηγός της οικογένειας. Πλέον 11 χρονών.
2. Η Πέρσα. Η φασαριόζα και τσαμπουκαλού. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Επιτιθόταν και δάγκωνε οποιονδήποτε την ακουμπούσε. Εξαιρείται ο Μικρός κι εγώ. Τελευταία έχει μαλακώσει επικίδυνα!!
Πλέον πλησιάζει όλους τους περαστικούς στη βόλτα!
Η πρώτη φωτογραφία είναι αφού καταφέραμε και την πιάσαμε μετά από 1 μήνα. Υπολογίζεται 9-11 χρονών.
3. Μπούμπης...Ο χέστης της παρέας...Σκούζει με το παραμικρό. Είναι γλύκας όμως ο άτιμος. 5-7 ετών.
4. Η Ρόξυ. Ο σύφουνας! Δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμά της. Το καλό είναι ότι κατάφερε 2 ζωντανά που δεν είχαν έρθει ποτέ σε επαφή για 2-2,5 χρόνια να παιζουν δίπλα δίπλα. Ο Μπούμπης δεν τολμούσε ούτε να κοιτάξει την Πέρσα. Αν φύγει η Ρόξυ (είναι προς υιοθεσία) θα γυρίσουμε στα ίδια, αλλά είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα
Η Ρόξυ είναι 3 ετών
Αν και παλιό μέλος είχα χαθεί για αρκετό καιρό.
Δεν θυμάμαι, αν είχα παρουσιάσει τα μέλη της οικογένειας, στην εγγραφή μου,
αλλά όπως και να έχει, έχει αλλάξει η σύνθεσή της, οπότε ξεκινάμε!!!
1. Ο Μικρός. Η ήρεμη δύναμη...Ο αρχηγός της οικογένειας. Πλέον 11 χρονών.
2. Η Πέρσα. Η φασαριόζα και τσαμπουκαλού. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Επιτιθόταν και δάγκωνε οποιονδήποτε την ακουμπούσε. Εξαιρείται ο Μικρός κι εγώ. Τελευταία έχει μαλακώσει επικίδυνα!!
Πλέον πλησιάζει όλους τους περαστικούς στη βόλτα!
Η πρώτη φωτογραφία είναι αφού καταφέραμε και την πιάσαμε μετά από 1 μήνα. Υπολογίζεται 9-11 χρονών.
3. Μπούμπης...Ο χέστης της παρέας...Σκούζει με το παραμικρό. Είναι γλύκας όμως ο άτιμος. 5-7 ετών.
4. Η Ρόξυ. Ο σύφουνας! Δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμά της. Το καλό είναι ότι κατάφερε 2 ζωντανά που δεν είχαν έρθει ποτέ σε επαφή για 2-2,5 χρόνια να παιζουν δίπλα δίπλα. Ο Μπούμπης δεν τολμούσε ούτε να κοιτάξει την Πέρσα. Αν φύγει η Ρόξυ (είναι προς υιοθεσία) θα γυρίσουμε στα ίδια, αλλά είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα
Η Ρόξυ είναι 3 ετών