Πες μου ότι κάνεις πλάκαγεια σας παιδια.εχω μια μποξερινα 2,5 ετων.πριν 1,5 μηνα ειχε οιστρο ετσι αποφασισα να τη ζευγαρωσω.τωρα εχει 1 μηνα αφοτου κολλησε με το αρσενικο και πριν 4-5 μερες παρατηρησα κατι σαν φλεμα στην ουρηθρα.σημερα παλι το παρατηρησε ο πατερας μου και ψαχνωντας ειδα αυτη την ασθενεια και εχω τρομοκρατηθει ειναι η αληθεια.θα περιμενω μεχρι το πρωι να τη παω στον κτηνιατρο.πριν 1 χρονο περιπου σε κατι εξετασεις που ειχαμε κανει ειχα μεγαλο αριθμο λευκων αιμοσφαιριων που ειναι ενα απο τα συμπτοματα οπως διαβαζω.εντω μεταξυ σαν να μη της εφταναν ολα της καημενης πριν 2 εβδομαδες εβγαλε και πρηξιμο στο αυτι με αιματωμα μεσα και την χειρουργησαμε (με ολικη ναρκωση ενω υπαρχει πιθανοτητα να ειναι γκαστρωμενη)στην αρχη δεν ειχε καθολου ορεξη ουτε για βολτα και συνεχεια στεναχωρεμενη αλλα εγω πιστευα οτι ηταν λογω του προστατευτικου που την βαλαμε για να μην ξινετε και νομιζει οτι ειναι τιμωρια και λογω της εγχειρησεις.ολο αυτο το διαστημα παιρνει και οκμεντιν 600αρια.την τελευταια εβδομαδα αρχισε να δραστηριοποιητε οχι οπως ηταν πριν απο ολα αυτα (ισως να οφειλεται και σε εγκυμοσυνη)το φαγητο παλι δεν τρωει καλα αλλα ειναι και καλοκαιρι.και κατι τελευταιο εχω παρατηρησει πολυ τριχοφοιια και μεγαλε τριχες στην ουριθρα και γυρω γυρω και στο στομαχι
δεν καταλαβα το στυλ????????????????????????? ειπα οτι συνεβει συνεβει αφοτου τη πηγαμε για ζευγαρωμα.Σαν να μην της εφταναν ολα αυτα, τη ζευγαρωσατε κιολας.
Γι'αυτόν τον σκύλο, μιλάμε;...τωρα για τη διασταυρωση δεν το πολυ καταλαβαινω αφου και η δικια μου εχει pedegree ...
ναι και πλεον ειναι αυτη η κουκλα
Κούκλα όντως!ναι και πλεον ειναι αυτη η κουκλα![]()
Έτσι έδωσε και μια γειτόνισσα ένα κουτάβι μπόξερ από τη γέννα της δικιάς της, κατόπιν προσεχτικής επιλογής και απόρριψης πολλών υποψηφίων που ήθελαν για κτήμα, ταράτσα κλπ.Το κουτάβι πήγε σε αυτό που λέμε εξαιρετική οικογένεια.δεν θα αφησουμε τα κουταβια στο δρομο...οπως και να εχει ευχαριστω για τις συμβουλες σας