Η πυομήτρα στον σκύλο

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
γεια σας παιδια.εχω μια μποξερινα 2,5 ετων.πριν 1,5 μηνα ειχε οιστρο ετσι αποφασισα να τη ζευγαρωσω.τωρα εχει 1 μηνα αφοτου κολλησε με το αρσενικο και πριν 4-5 μερες παρατηρησα κατι σαν φλεμα στην ουρηθρα.σημερα παλι το παρατηρησε ο πατερας μου και ψαχνωντας ειδα αυτη την ασθενεια και εχω τρομοκρατηθει ειναι η αληθεια.θα περιμενω μεχρι το πρωι να τη παω στον κτηνιατρο.πριν 1 χρονο περιπου σε κατι εξετασεις που ειχαμε κανει ειχα μεγαλο αριθμο λευκων αιμοσφαιριων που ειναι ενα απο τα συμπτοματα οπως διαβαζω.εντω μεταξυ σαν να μη της εφταναν ολα της καημενης πριν 2 εβδομαδες εβγαλε και πρηξιμο στο αυτι με αιματωμα μεσα και την χειρουργησαμε (με ολικη ναρκωση ενω υπαρχει πιθανοτητα να ειναι γκαστρωμενη)στην αρχη δεν ειχε καθολου ορεξη ουτε για βολτα και συνεχεια στεναχωρεμενη αλλα εγω πιστευα οτι ηταν λογω του προστατευτικου που την βαλαμε για να μην ξινετε και νομιζει οτι ειναι τιμωρια και λογω της εγχειρησεις.ολο αυτο το διαστημα παιρνει και οκμεντιν 600αρια.την τελευταια εβδομαδα αρχισε να δραστηριοποιητε οχι οπως ηταν πριν απο ολα αυτα (ισως να οφειλεται και σε εγκυμοσυνη)το φαγητο παλι δεν τρωει καλα αλλα ειναι και καλοκαιρι.και κατι τελευταιο εχω παρατηρησει πολυ τριχοφοιια και μεγαλε τριχες στην ουριθρα και γυρω γυρω και στο στομαχι
Πες μου ότι κάνεις πλάκα :mad::mad:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Να πάτε άμεσα στον γιατρό! Σε αυτές τις περιπτώσεις η στείρωση είναι ότι καλύτερο και αποτελεσματικότερο! Ταυτόχρονα θα γίνει και έκτρωση δεν πειράζει! Σκέψου πως έτσι θα σωθεί η σκύλα σου!
Η πυομήτρα αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο! Και την δικιά μου στο τσακ την προλάβαμε και έβγαλε πυομήτρα αμέσως μετά απ τον πρώτο οίστρο που είναι αρκετά σπάνιο!

Panosboxer4

Member
11 Μαρτίου 2011
19
0
ναι cathy εννοειτε αυτο οτι ειναι για να γινει καλα.απλα με σκοτωνει η αναμονη μεχρι να παω στον κτηνιατρο για αυτο ειπα να γραψω εδω

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Η σκυλίτσα τώρα πως είναι? Είναι πεσμένη ή ορεξάτη κανονικά? Μέχρι το πρωί δεν νομίζω να γίνει κάτι!
Απλά μην το αμελήσεις και αύριο πρωί πρωί πήγαινέ την στον γιατρό!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο που να μην θεραπευεται.
Να διαβασεις στο φορουμ για πιο λογο δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
@panosboxer καλωσηρθες. Αν κανεις μια βολτα στο φορουμ θα δεις οτι εδω δεν υποστηριζουμε τα ζευγαρωματα απο ιδιωτες. Το θεμα εχει συζητηθει πολλες φορες και μπορεις να διαβασεις το γιατι εχουμε αυτη την αποψη.

Απο κει και περα, θεωρω οτι κακως περασανε οι μερες και δε τη πηγατε στον γιατρο απο την πρωτη στιγμη. ΑΝ συμβαινει κατι τετοιο, πρεπει να δρα καμεις αμεσα.
Ευχομαι να μην ειναι αυτο.

Ο κτηνιατρος δε σας εχει πει ποτε θα ξερετε αν εχει κουταβια ή οχι? θα πρεπει να κανετε υπερηχο για να δειτε τι γινεται, δεν ειναι δυνατον να δινονται φαρμακα(αντιβιωση και ολικη ναρκωση) χωρις να ξερετε αν κυοφορει. Με τοσο χημικο αν εχει κουταβια και βγουν αρρωστα κριμα δεν ειναι?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Panosboxer4

Member
11 Μαρτίου 2011
19
0
και εγω διατηρω αυτες τις επιφυλαξεις ειδικα με τη ναρκωση γιατι φοβομουν μην εχει επιπλοκες.αλλα ο αλλοσ ο κτηνιατροσ μας το ειχε ανοιξει το αυτι και το εδενε για να μην τη χειρουργεισει ωσπου μια μερα μου λεει οτι μπορει το αυτι να καταστραφει και να το κοψουμε κτλπ ετοιμος ημουν να του κοψω το δικο του αυτι...τωρα για το πυον τη πρωτη φορα εγινε σε βολτα και ξαφνικα οπως περπατουσαμε καθισε κατω.οταν τη σηκωσα το ειδα κ τη σκουπισα θεωρησα οτι ισως να ηταν φλεμα στο πεζοδρομιο αλλα σημερα το εψαξα.τωρα για τη διασταυρωση δεν το πολυ καταλαβαινω αφου και η δικια μου εχει pedegree και ο αρσενικος και σαν οικογενεια δεν θα αφησουμε τα κουταβια στο δρομο...οπως και να εχει ευχαριστω για τις συμβουλες σας

Panosboxer4

Member
11 Μαρτίου 2011
19
0
τη παρασκευη ειχαμε κανονισει υπερηχο που περιπου κλεινει μηνα.για τη τριχοφοιια μηπως ξερει κανεις αν ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης η της πυομητρας η να σημαινει κατι αλλο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
ναι και πλεον ειναι αυτη η κουκλα ;)
Κούκλα όντως!
Και έχει pedigree αυτός ο σκύλος; Από ποιό εκτροφείο;

Πάντως Πάνο, και σ'εκείνο το θέμα, δύο χρόνια πριν, σου είχαν παραθέσει αυτό το link:

[h=3]Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά[/h]
Μάλλον δεν του έδωσες σημασία. Σήμερα θα σου βάλω και αυτό:
[h=3]Θέλω να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου...[/h]Οταν πριν ένα χρόνο όπως λες, είδατε τα τόσο αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια, τι κάνατε; Ο κτηνίατρός σου, δεν προβληματίστηκε; Δεν ζήτησε να το ψάξετε; Είναι ο ίδιος, που της έκανε την επέμβαση πριν 15 μέρες; Ούτε τότε προεγχειρητικά, κάνατε εξετάσεις;

Περαστικά της και ελπίζω στο μέλλον να είσαι πιο ενήμερος και πιο υπεύθυνος.
Τα "εργαλεία" τα έχεις. Οφειλες να τα έχεις χρησιμοποιήσει για το καλό του σκύλου σου.

Panosboxer4

Member
11 Μαρτίου 2011
19
0
τελικα ο γιατρος την εψαξε και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα μαλλον απο την εγκυμοσυνη θα ειναι αυτα τα υγρα.εχω αλλαξει 3 γιατρους μεχρι τωρα και τελικα γυρισα στο γιατρο που πηαναιναμε τα χασκυ μας πριν χρονια.μολις τελειωσουν ολα αυτα θα τη κανω εναν πληρη ελεγχο και θα τη στειρώσω αφου σκοπος ηταν να γινει μανα και να στειρωθει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Θέλεις τώρα που απ'ότι λες, διέφυγε τον κίνδυνο, να μας πεις, γιατί...ο σκοπός ήταν να γίνει μάνα;
Αυτή την στιγμή δηλαδή, η εγκυμοσύνη της συνεχίζεται;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
δεν θα αφησουμε τα κουταβια στο δρομο...οπως και να εχει ευχαριστω για τις συμβουλες σας
Έτσι έδωσε και μια γειτόνισσα ένα κουτάβι μπόξερ από τη γέννα της δικιάς της, κατόπιν προσεχτικής επιλογής και απόρριψης πολλών υποψηφίων που ήθελαν για κτήμα, ταράτσα κλπ.Το κουτάβι πήγε σε αυτό που λέμε εξαιρετική οικογένεια.

Μετά από 3 μήνες της το γύρισαν πίσω γιατί "τελικά δεν μπορούν να έχουν σκύλο". Μόλις το είδε έβαλε τα κλάματα γιατί ήταν υποσιτισμένο, αλλοπαρμένο και σε κακό χάλι. Ακόμη το τρέχει σε κτηνίατρους και προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα. Και φυσικά πάει για στείρωση την δικιά της.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Ελα βρε vrmode....αυτα ειναι υπερβολες...
αφου σου λεει ο ανθρωπος οτι η σκυλα ΠΡΕΠΕΙ να γινει μανα...
Εγω προτεινω παντως να του στειλουμε την Θεανω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3