Η σκυλίτσα μου βγάζει λίγο αίμα γιατί;

kiwi

Member
11 Νοεμβρίου 2013
8
0
Καλησπέρα παιδιά ειμαι ο τόλης και πρίν 1 μήνα βρήκα μια σκυλίτσα να σουλατσάρει στην θάλασσα μάλλον αδέσποτο το θέμα είναι οτι δεν ήξερα αν είναι στειρωμένη και ο γιατρός τις έκανε τομή απο τα πλάγια και μου είπε οτι τελικά δεν βρήκε μήτρα και οτι μαλλον ήταν στειρωμένη το πρόβλημα τώρα είναι οτι μερικές εδώ και 2 εβδομάδες ενώ ουρεί κανονικά , παρατήρισα οτι μαρκάρει συνέχεια στην βόλτα και βγαζει σταγόνες αίμα και επίσεις αν την ζορίσω απότομα βγάζει αιματακι μαζί με ούρα στο σπίτι , είναι απο την επέμβαση ρε παιδιά είναι φυσιολογικό αυτό το φαινόμενο ο γιατρός μου είπε να το εχω υπόψην μου

είαι το πρώτο μου σκυλάκι δεν έχω πολύ εμπειρία

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Εμένα βρε Τόλη, έτσι που τα λες, μου φαίνεται σαν να είναι και το πρώτο σκυλάκι του...γιατρού σου :(
Της έκανε τομή, για να δει αν είναι ήδη στειρωμένη;;;;
Και την έχεις ήδη δύο εβδομάδες με αιματουρία και σου είπε, να την έχεις υπόψην; Τι υπόψην δηλαδή; Μέχρι να γίνει τι;;;;;;;;;;

Επαρχία είσαι;

kiwi

Member
11 Νοεμβρίου 2013
8
0
ναι επσρχία είμαι πρώτα την έκανε επέμβαση και μετά είδε οτι είχε κομμένο αυτό (στειρωμένο δηλαδή) δεν υπάρχει εδώ υπέρηχος άστα... βασικά υπάρχει περίπτωση να λόγο του ψαξίματος να την έκανε ζημιά ? παντως ενας φίλος μου είπε οτι και οταν στείρωσε την δική του ετρεχε λίγο αίμα , παρόλαυτα η σκυλίτσα έχει πολλά κέφια και μπορεί και ουρεί κανονικα ενώ μετά κατα την βόλτα μαρκάρει με αίμα τι να πώ ρε παιδιά..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Τι να πεις εσύ; Τι να πούμε κι εμείς;

Πρέπει να την δει γιατρός της προκοπής. Δεν υπάρχει δυνατότητα για ραντεβού σε κάποια κοντινή πόλη, που να έχει κανά καλύτερο γιατρό;