Η σκυλολατρεια χρειαζεται ψυχιατρο!!!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
άμα είναι να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με cult θέματα μέσα!
αρκει να μη μας τα κλειδώνουν μετά οι mods!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Οταν διαβαζω τετοιου ειδους παραλογιες,ειδικα απο αυτην που τα γραφει στο fb και που εχει φτιαξει ιστοσελιδα,κατηγορωντας και βριζοντας καθε φορα που γινεται κατι τους φιλοζωους και ειδικα οσους αγαπανε τα σκυλια,ε οχι,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!
Εκανα report στη σελιδα της οπως και αλλοι εδω,γιατι η παραλογια της συγκεκριμενης "κυριας" ειναι το κατι αλλο!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Και γιατί ασχολείστε;

Εγώ πάντως έσκασα στα γέλια με το κείμενο. Μιλάει για ένα άτομο... εεεε... υψηλού επιπέδου! :cool:
Εγω γιατι τα παιρνω πατριωτικα και μου ρχεται να τους πλακωσω στο ξυλο μ αυτες τις αηδιες που γραφουν???

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αυτήν την αντίδραση θέλουν από μας, γράψτους στα @@ και μην ασχολείσαι, όπως είπα δείχνει το επίπεδό τους. Ενα κείμενο γεμάτο παπάρες χωρίς ίχνος κριτικής σκέψης και επιχειρημάτων. Είναι το λιγότερο αστείο.

D

Deleted member 14614

Guest
Κλαίω από τα γέλια... Τι νευριάζεις κι εσύ? Για γέλιο μέχρι δακρύων είναι αυτό που παρέθεσες!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εμενα μου εσβησε τα ποστ η τρελή.... και εριχνα τοσο γελιο..... γιατι μου το κανε αυτοοοοοοοο????????

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Και εγω το ειδα στο FBI κ μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, εκανα αναφορα αλλα δεν κατεβηκε η σελιδα... Η μλκια ειναι οτι υπαρχουν ατομα που ασπαζονται την αποψη της.. Γενικοτερα η κοπελα ειναι για λυπηση..

Συμφωνω με τα πηδηματσ Ira73 αλλα ποιος τρελος θα κανει το ψυχικο??

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
ας μην χανουμε τις ελπιδες μας , ολο και καποιος θα βρεθει να επιτελεσει το καθηκον ..... ;) ειναι κριμα παντως , γιατι ειναι σχετικα νεα , ποιος ξερει τι την εφτασε ως εδω.... περα απο την πλακα , την λυπηθηκα λιγο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ας μην χανουμε τις ελπιδες μας , ολο και καποιος θα βρεθει να επιτελεσει το καθηκον ..... ;) ειναι κριμα παντως , γιατι ειναι σχετικα νεα , ποιος ξερει τι την εφτασε ως εδω.... περα απο την πλακα , την λυπηθηκα λιγο

το κριμα ειναι πως εργαζεται σε νοσοκομείο.... ελπιζω μόνο στο νεκροτομειο, να μην εχει επαφη με ζωσα ψυχη

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
νομιζω οτι οι ανθρωποι θα ειναι σφαλης , προς το παρον τουλσχιστον .....με τα ζωα φαινεται να χει θεμα . Βασικα εχει πολλα θεματα :cool:

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Όσο εμετικές είναι οι αναρτήσεις της συγκεκριμένης "κυρίας", αλλο τόσο (και σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο) είναι και κάποια από τα σχόλια που λαμβάνουν, από κάποιους που σπεύδουν με υπερβάλλοντα ζήλο να επιδείξουν την ευαισθησία τους.
Γιατί ο φανατισμός και η καφρίλα έχει πολλά πρόσωπα τελικά.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Όσο εμετικές είναι οι αναρτήσεις της συγκεκριμένης "κυρίας", αλλο τόσο (και σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο) είναι και κάποια από τα σχόλια που λαμβάνουν, από κάποιους που σπεύδουν με υπερβάλλοντα ζήλο να επιδείξουν την ευαισθησία τους.
Γιατί ο φανατισμός και η καφρίλα έχει πολλά πρόσωπα τελικά.
Το αυτο.

Το μετρο εχει χαθει.. παντου.

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
χαχαχαχαχ...ρε εδω μιλαμε για τον θησαυρο του μαυρογεννη...η τυπισσα ειναι η θεα του καψιματος...κανει τον ταραντινο να φαινεται συγγραφεας παιδικων βιβλιων...

θελω να πιστευω οτι ειναι τρολλαρα,διοτι η αντιθετη περιπτωση ειναι για πολυ προβληματισμο...