Η σύνοδος των πλανητών

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Είναι η πρωτη φορα που οι δυο σκυλιτσες μου εχουν ταυτοχρονα περιοδο.
Το τι γινεται στο σπιτι δεν περιγραφεται.
Το πατωμα χάλια λογω της μεγαλης.
Τα κρεβατια και οι καναπεδες χάλια λογω της μικρης.

Η Ηρα εχει βρει τον μπελα της με την Ζηνα, η οποία Ζηνα χωνει τον πισινο της ολη την ωρα στη μουρη της Ηρας. Αν η Ηρα δεν εχει διάθεση, η Ζηνα πηδαει πανω στο κεφαλι της, εκμεταλλευόμενη την μακροθυμία και στοργη της Ηρας, η οποία Ηρα κοντευει να αγιασει.

Και σαν να μην εφταναν αυτά, και η γυναικα μου κι εγω ειμαστε χάλια με ιωση, που ευτυχως βαινει προς το τελος της.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Συνηθως οταν ειναι να σου τυχει κατι σου τυχαινουν ολα μαζι! Περαστικα σε εσας, κουραγιο για τον ταυτογχρονο οιστρο και προσοχη στις βολτες! :p :D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αρη,

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Κουράγιο και περαστικά σε σένα και τη γυναίκα σου!:)

Υ.Γ. Μήπως πρέπει να ανοίξεις νέο θέμα, με τίτλο: "Ηρα & Ζήνα και οι μικροί τους σύντροφοι"???:D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.084
Athens
Νομίζω ότι όταν συμβιώνουν 2 σκυλιά μαζί αρχίζουν και συγχρονίζονται ως προς τον οίστρο. Είναι κάτι που συνέβαινε και στις αγέλες... Οι δικές μου πάντως στον τελευταίο τους οίστρο συγχρονίστηκαν με περίπου 5-7 μέρες διαφορά.

Όσον αφορά τις απώλειες... μερικές λύσεις:
- Μηλόξιδο για τους λεκέδες σε χαλιά, ή σε ριχτάρια πριν το πλύσιμο
- Aλ τσαντήρι ντηζάιν άποψη στα χαλιά: Δηλαδή χαλιά επάνω σε χαλί. Εγώ έχω κάτι χαλιά (τα λευκά με τις πορτοκαλί ρίγες από το ΙΚΕΑ για όσους ξέρουν) και τα έβαζα πάνω από το κανονικό χαλί (που δεν πλένεται εύκολα) για να μαζεύουν τους λεκέδες μιας και πλένονται στο πλυντήριο.

Κατά τα άλλα υπομονή ...με τόσες γυναίκες που επέλεξες να μπλέξεις!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υ.Γ. Μήπως πρέπει να ανοίξεις νέο θέμα, με τίτλο: "Ηρα & Ζήνα και οι μικροί τους σύντροφοι"???:D
χαχαχα :D:D Εισαι κακός! :mad::p

- Aλ τσαντήρι ντηζάιν άποψη στα χαλιά: Δηλαδή χαλιά επάνω σε χαλί.
……………
Κατά τα άλλα υπομονή ...με τόσες γυναίκες που επέλεξες να μπλέξεις!
Προτιμω να μενω με 10 γυναικες παρα με έναν αντρα. Αν ειχα αρσενικο σκυλο ή γιο, θα ειχαμε σφαχτει προ πολλου.

Εμεις, από τοτε που ηρθε η Ηρα, δεν εχουμε καθολου χαλιά (όλα στο παταρι πλεον – ασε που μου θυμιζαν την πεθερα μου γιατι όλα σχεδον ηταν δωρα δικα της!).
Εχουμε μονο 2-3 μικρα που τα εχει η Ηρα για να κοιμαται.

Κατι αλλο παραξενο, ειναι οι αλλαξοκρεβατιές που κανουν οι σκυλιτσες.
Η Ζηνα εχει ενα μικρο χαλακι, στο οποίο βεβαια δεν κοιμαται ποτέ, αφου κοιμαται μαζι μας, και η Ηρα εχει δυο μεγαλυτερα.
Η Ηρα παει και κοιμαται στο μικρο χαλακι της Ζηνας, και φυσικα η μιση ειναι εξω, και η Ζηνα παει και καθεται στης Ηρας, στο οποίο χωρανε πανω απο 10 Ζηνες.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ανεβαίνουν καθόλου η μία πάνω στην άλλη? (δεν είναι ανωμαλία, είναι φυσιολογικό), λόγω διαφοράς μεγέθους βέβαια θα είναι δύσκολο...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Αν ειχα αρσενικο σκυλο ή γιο, θα ειχαμε σφαχτει προ πολλου...
Θα συμφωνήσω μαζί σου 100%...

Τι να πω κι εγώ, που έχω και αρσενικό σκύλο και γιό... και γάτο!!!:confused::)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Αρη με τις υγειες σας!!
Λογικα εξω θα γινετε το ελλα να δεις απο τους επιδοξους γαμπρους....
Να προσεχεις γαι τι μερικοι δεν παιζονται.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
ανεβαίνουν καθόλου η μία πάνω στην άλλη? (δεν είναι ανωμαλία, είναι φυσιολογικό), λόγω διαφοράς μεγέθους βέβαια θα είναι δύσκολο...
Γιωργο, οπως ειπα η Ζηνα τεντωνει τον ποπο της συνεχεια μπροστα στη μουρη της Ζηνας, κατι που κανει καθε φορα οταν εχει περιοδο, και απαιτει απο την Ηρα... καταλαβαινεις...
Αλλά οχι, δεν ανεβαινει η μια πανω στην αλλη, μαλλον λογω τεραστιας διαφορας στο μεγεθος, αν και θα ελεγα οτι η Ζηνα το προσπαθησε, χωρις επιτυχια βεβαια, και τα παρατησε.

Λογικα εξω θα γινετε το ελλα να δεις απο τους επιδοξους γαμπρους....
Να προσεχεις γαι τι μερικοι δεν παιζονται.
Θαναση, την Ηρα δεν την πλησιαζουν ουτε οταν ειναι στις μερες της!
Την Ζηνα, ετσι κι αλλιως την ερωτευονται και την ακολουθουνε, ακομα και οταν δεν ειναι στις μερες της.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μια χαρά σας βρίσκω. :D
Αυτό που λέει η Βάσω για τον ταυτόχρονο οίστρο δεν ξέρω αν εξηγείται επιστημονικά, αλλά συμβαίνει και με τις δικές μου κούκλες. Και ναι, γλείφονται όλη την ώρα, καθαρίζουν η μια την άλλη, καβαλιούνται (η μικρή το παλεύει να καβαλήσει τη μεγάλη, η μεγάλη κάνει και κινήσεις :p), ξαπλώνει η μια στο κρεβάτι της άλλης και δεν υποχωρεί παρά με λιχουδιά :D, παίζουν και χαζοχαίρονται. Όλα φυσιολογικά και όμορφα.

Περαστικά σας! :D:D

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
την Ηρα δεν την πλησιαζουν ουτε οταν ειναι στις μερες της!
καλά εαν βρεθεί κανένας ταλιμπάν θα δείς τι έχει να γίνει... χαχαχαχα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
καλά εαν βρεθεί κανένας ταλιμπάν θα δείς τι έχει να γίνει... χαχαχαχα
Και, συνήθως, το εκπληκτικό είναι ότι ο "ταλιμπάν" είναι από εκείνους τους μικρόσωμους και αδύνατους... που δεν σου γεμίζουν το μάτι...:cool::D

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Και, συνήθως, το εκπληκτικό είναι ότι ο "ταλιμπάν" είναι από εκείνους τους μικρόσωμους και αδύνατους... που δεν σου γεμίζουν το μάτι...:cool::D
Σωστα,το ματι δεν στο γεμιζουν,αλλα σε γεμιζουν κουταβια....:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Προχθες πηγε ενας τετοιος να την "παρενοχλησει". Επειδη ειναι "γνωστος" μας, δεν εδωσα εγω ο βλακας σημασια και τον αφησα να πλησιασει. Την ακουμπησε με την μυτη του απο πισω (συγνωμη για τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες), και αν δεν προλαβαινα τελευταια στιγμη να την τραβηξω, θα τον ειχε σφαξει στο γονατο.

Τωρα που εχει ροη, δεν αφηνει κανεναν. Μετα θελει προσοχη, και ουτε στο βουνο χωρις λουρι και ας λεω οτι εχουμε πολυ καλο "ελα".

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ετσι προσέχουμε για να έχουμε
πάντως μιλώντας και για άλλους που μπορεί να διαβάσουν το θέμα, εαν σας τύχει το κακό και κολλήσουν, μην χάνετε την ψυχραιμία σας, υπάρχουν λύσεις, αλλά απαραίτητη η επαφή με κτηνίατρο τις πρώτες 24 ώρες.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ετσι προσέχουμε για να έχουμε
πάντως μιλώντας και για άλλους που μπορεί να διαβάσουν το θέμα, εαν σας τύχει το κακό και κολλήσουν, μην χάνετε την ψυχραιμία σας, υπάρχουν λύσεις, αλλά απαραίτητη η επαφή με κτηνίατρο τις πρώτες 24 ώρες.
Δηλαδή, να μην πάρουμε αμέσως το κλαδευτήρι του κηπουρού, για να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο, έτσι?