Η τρέλλα δεν πάει στα βουνά...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν στη Φλόριντα σοβάρεψαν τα πράγματα, λέει. Είδαν κι αποείδαν οι ντόπιοι :)confused:) και αποφάσισαν να απαγορεύσουν την κτηνοβασία που φυσικά συμπεριλαμβάνει την κτηνοβασία ανθρώπων-σκύλων. Μέχρι εδώ καλά. Ελάτε όμως που μέσα στο συντηρητικό μένος τους κατέληξαν να .... απαγορεύσουν κατά λάθος γενικά το σεξ μεταξύ ζωντανών οργανισμών, άρα και μεταξύ ανθρώπων, ουσιαστικά αν δεν συγκατατεθεί κτηνίατρος ή επίσημος εκτροφέας!!!!!:p:D:D Νομίζω ότι νομικά θα πρέπει να επέμβει δικαστήριο το οποίο θα παρέχει ορισμούς και νομικές ερμηνείες.

http://www.huffingtonpost.com/2011/...law_n_860836.html#s277665&title=Josh_Chambers

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
So if you’re living in Florida on October 1, 2011 and would like to have sexual intercourse with a consenting adult, please check with your veterinarian or local livestock breeder first to make sure you abide by "accepted animal husbandry practices, conformation judging practices, or accepted veterinary medical practices.”

αχαχχαχα Ελεος!! Τι να πεις!
Παντως περα απο την πλακα και το λαθος που μπορει να εκαναν, επιτελους να μπαινουν σε μια ταξη αυτα τα θεματα. Δεν φταινε τπτ τα ζωακια στους ανωμαλους!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
μεταφράστε και για εμάς τους άμαθους :$
μεταφραση : αν γνωρισεις μια γυναικαρα/ παιδαρο και σου κατσει,περνα πρωτα μια βολτα απο τον κτηνιατρο :dohh:

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα.......θεοι οι Αμερικανοι!!!!

@Lawrence παει το χασαμε το κορμι......μ αυτα που διαβαζω ακυρο.....δεν παμε Αμερικη τελικα! :p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
επισης δινει αλλη μια δικαιολογια σε αυτους- αυτες που θελουν να ...αποφυγουν το συζυγικο σεξ : ρε μωρο μου , τι σεξ μου θες τωρα, που να βρουμε κτηνιατρο τετοια ωρα ....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εχει και άλλες διαστασεις το θέμα οπως ....Και για μανικιουρ τωρα εμεις κτηνιατρο πια ????

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλησπέρα από Βόρεια Καρολίνα. Βαριέμαι να βγάλω φωτογραφίες διότι οδήγησα 12 ώρες σερί και τις τελευταίες δυο στα Απαλάχεια με φιδίσιους δρόμους και κλίση (το Μουφ έβγαλε τ' άντερά του μόλις φτάσαμε!) και ζαλίζομαι σα να είμαι σε βάρκα που κουνάει. Επομένως ες αύριον τα σπουδαία.

Μετάφραση του αστείου του δημοσιογράφου:

"Έτσι αν μένετε στη Φλόριντα στις 1 Οκτωβρίου του 2011 και θα θέλατε να κάνετε σεξ με συγκατατιθέμενο ενήλικο, σας παρακαλούμε να ρωτήσετε πρώτα τον κτηνίατρό σας ή τον τοπικό σας εκτροφέα ζώων για κτηνοτροφία ώστε να βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με τις "αποδεκτές κτηνοτροφικές πρακτκές, τις θεωρούμενες ως πρακτικές συμμόρφωσης, ή τις αποδεκτές κτηνιατρικές πρακτικές".

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζω μάλιστα, το πρόβλημα της κτηνοβασίας, αν και θα πρέπει να απαγορεύεται από τη νομοθεσία, δεν είναι τόσο μεγάλο στη Φλόριντα ώστε να πέσουν σαν τρελλοί και με τόση αυστηρότητα να το διευθετήσουν. Νομίζω ότι είχαν ένα κρούσμα τα τελευταία πενήντα χρόνια ή κάτι τέτοιο. Μάλλον ψιλο-μεσαιωνική νοοτροπία μου μυρίζει (έχει δει κανείς την καταπληκτική αγγλική ταινία The Hour of the Pig?) και πουριτανισμό.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα από Βόρεια Καρολίνα. Βαριέμαι να βγάλω φωτογραφίες διότι οδήγησα 12 ώρες σερί και τις τελευταίες δυο στα Απαλάχεια με φιδίσιους δρόμους και κλίση (το Μουφ έβγαλε τ' άντερά του μόλις φτάσαμε!) και ζαλίζομαι σα να είμαι σε βάρκα που κουνάει. Επομένως ες αύριον τα σπουδαία.

Μετάφραση του αστείου του δημοσιογράφου:

"Έτσι αν μένετε στη Φλόριντα στις 1 Οκτωβρίου του 2011 και θα θέλατε να κάνετε σεξ με συγκατατιθέμενο ενήλικο, σας παρακαλούμε να ρωτήσετε πρώτα τον κτηνίατρό σας ή τον τοπικό σας εκτροφέα ζώων για κτηνοτροφία ώστε να βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με τις "αποδεκτές κτηνοτροφικές πρακτκές, τις θεωρούμενες ως πρακτικές συμμόρφωσης, ή τις αποδεκτές κτηνιατρικές πρακτικές".

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζω μάλιστα, το πρόβλημα της κτηνοβασίας, αν και θα πρέπει να απαγορεύεται από τη νομοθεσία, δεν είναι τόσο μεγάλο στη Φλόριντα ώστε να πέσουν σαν τρελλοί και με τόση αυστηρότητα να το διευθετήσουν. Νομίζω ότι είχαν ένα κρούσμα τα τελευταία πενήντα χρόνια ή κάτι τέτοιο. Μάλλον ψιλο-μεσαιωνική νοοτροπία μου μυρίζει (έχει δει κανείς την καταπληκτική αγγλική ταινία The Hour of the Pig?) και πουριτανισμό.
Αυτα τα κακά έχει η Β.Καρολίνα!! τι την θυμήθηκα βραδιάτικα καλά ήμουν μέχρι τώρα :(
για το νόμο τα λόγια είναι περιττάααααα χαχαχα

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ερώτηση αν πάω να δω το θείο μου στο Αμέρικα και αποφασίσω να κάνω ένα ταξιδάκι μέχρι Βόρεια Καρολίνα να πάρω μαζί και τον κτηνίατρο μου?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Ερώτηση αν πάω να δω το θείο μου στο Αμέρικα και αποφασίσω να κάνω ένα ταξιδάκι μέχρι Βόρεια Καρολίνα να πάρω μαζί και τον κτηνίατρο μου?
όχι να πάρεις εμένα μαζί σου χαχαχα :Ρ

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Ερώτηση: αν πω στο αντικείμενο του πόθου ότι πρέπει να πάρω άδεια απο κτηνίατρο, πιστεύετε ότι θα κάτσει;

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
εσύ ακόμη ξύπνια είσαι; Και το λουλούδι σου κοιμάται; να υποθέσω μαζί μ' αυτό τον τρομακτικό γάτο ε; :nerv::piercing:*demonio*
δεν κοιμάμαι ποτε!!! χαχαχα το λουλουδι μου κοιμάται του καλού καιρού ! ουτε κουτάβι να ήταν!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ερώτηση: αν πω στο αντικείμενο του πόθου ότι πρέπει να πάρω άδεια απο κτηνίατρο, πιστεύετε ότι θα κάτσει;
Mόνο αν εισαι εκτροφικός και απαλλαγμένος απο δυσπλασία.