Η φάπα ...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Το άτιμο το γατόνι ... ;):D:D

[video=youtube;DqoPtcmzaoA]http://www.youtube.com/watch?v=DqoPtcmzaoA[/video]

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
-Θα σε δείρω, σε έχω.. Σε έχω σου λέω... Δώσε μου σημασία καλέ, θα σε δείρω! Σε έχω... Σε έχω...
-Βρε αει παράτα με!
-Σε έχω, σε έχω...
-Ωωωωω
-Σε έχ... Μαμάάάάά μ'!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ή το άλλο ...

- Καλόόόόό σκυλάκι, καλόόόό. Να δώ τα γλυκά σου τα μάτια ομορφιά μου ... ΤΣΑΚ ! Άρπα την ! :D:D:D:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλό!!!

Κάτι τέτοια, βλέπουμε καθημερινά με τη Μόκα και το γάτο... μεγάλο πειραχτήρι ο γάτος!;)
Μόνο που η Μόκα είναι (λίγο) πιο βαριά από το συγκεκριμένο σκυλάκι και όταν σηκώνεται να τον κυνηγήσει, νομίζεις ότι γίνεται σεισμός!!!:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Γιάννη θέλουμε βίντεο ! ;)

Αλήθεια, τί γίνεται όταν η Μόκα πιάσει τον γάτο ; :D:D:D

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
χαχαχαχα βλέπεις τα απίστευτα με γάτες και σκύλους! και εγω που έχω γατούλα πεθαίνω στα γέλια! μπορούν να κάνουν πολύ καλή παρέα!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
http://www.youtube.com/watch?v=Lx76Yk6oC7U&feature=related ορίστε πως ο δολοφόνος σκύλος πάει να φάει το γατάκι !!!
φυσικα ειρωνεύομαι
το δικο μου τα γατάκι που το είχα πάρει πολύ μωρό πήγαινε συνέχεια στη Σκυλίτσα μου και πιπίλαγε!! το θέαμα είναι απλά καταπληκτικό
και για άλλη μια φορα φαίνεται οτι ο άνθρωπος είναι το θηρίο της φύσης και όχι τα ζωάκια που το μόνο που ξέρουν είναι να αγαπούν!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Γιάννη θέλουμε βίντεο ! ;)

Αλήθεια, τί γίνεται όταν η Μόκα πιάσει τον γάτο ; :D:D:D
Θα προσπαθήσουμε... Ξέρεις, για να το πιάσεις αυτό το στιγμιότυπο, πρέπει νάχεις την κάμερα έτοιμη και να είσαι πολύ συγκεντρωμένος. Αλλά, που θα μου πάει, θα το πιάσουμε.
Περιττό να σου πω ότι γίνεται 1-2 φορές κάθε βράδυ!!!:D

Δεν μπορεί να τον πιάσει το γάτο, η Μόκα, με τίποτα! Της ξεφεύγει, γιατί μπαίνει κάτω από τραπέζια κλπ., ανεβαίνει πάνω στη βιβλιοθήκη και το σκάει, μετά από 1-2 γύρους, προς το δικό του (προστατευόμενο) χώρο...
Γενικά, έχω την εντύπωση ότι, σε κλειστό χώρο με έπιπλα και λοιπά εμπόδια, ένας (μόνο) σκύλος δεν μπορεί να πιάσει μιά γάτα...:cool:
Βέβαια, όταν λείπουμε όλοι από το σπίτι, ο γάτος είναι κλεισμένος (προστατευμένος - για καλό και για κακό) σε 1-2 δωμάτια και η Μόκα στον υπόλοιπο χώρο...

Υ.Γ. Η Μόκα, κάποιες στιγμές, τον πιάνει και τον "μασουλάει", αλλά εκείνες τις στιγμές δεν έχουν την αδρεναλίνη ψηλά, είναι περισσότερο στατικό παιχνίδι και ο γάτος "της κάθεται", παρότι τρέμει η ψύχή μου όταν το βλέπω αυτό...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Υ.Γ. Η Μόκα, κάποιες στιγμές, τον πιάνει και τον "μασουλάει", αλλά εκείνες τις στιγμές δεν έχουν την αδρεναλίνη ψηλά, είναι περισσότερο στατικό παιχνίδι και ο γάτος "της κάθεται", παρότι τρέμει η ψύχή μου όταν το βλέπω αυτό...
Οδοντικό νήμα!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
όντως μερικές φορές παίζουν έτσι που εμείς φοβόμαστε αλλά εκείνα ξέρουν πως να παίζουν ;)
εμένα πήγαινε η Σκάρλετ το έπιανε τ γατι και το τίναζε ! τα χώριζα και μετά πήγαινε ο γάτος ! άρα ήθελε και τα έκανε!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Κάθε βράδυ έ ; Τόσο συχνά ! :eek: Και εμένα θα έτρεμε η ψυχή μου αν έβλεπα τον σκύλο να "μασουλάει" την γάτα. Αλλά φαντάζομαι έχουν τους δικούς τους κανόνες παιχνιδιού, και ο ένας ξέρει μέχρι πού μπορεί να πιέσει τον άλλο.
Καλά κάνεις πάντως και τους χωρίζεις όταν λείπετε από το σπίτι. Για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ... :):):)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλά, αυτό με το τίναγμα θα με τρόμαζε απίστευτα ! Δεν έχω και εμπειρία από γάτες ... Άσε που ο δικός μου τις κυνηγάει ...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αυτό δεν θάθελα να το δω...
Τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση...
εμένα ήταν κουτάβι τοτε η Σκαρλετ και κουτάβι έφυγε :(
φαινόταν οτι έπαιζαν αλλα ο μικρός διάολος !! εκει κοιμόταν η σκύλα απο πίσω γάτος να δαγκώνει