Η Bella & ο Dali & η Beauty & η Lady και γω !

Lamprini4pet

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2017
27
88
49
Γεια σας, να σας συστηθουμε και μεις με τη σειρα μας, ειμαι η Λαμπρινη και αυτη ειναι η αγελη μου, τα 4ποδα παιδια μου (εχω και διποδα χαχα) !!!

Η Bella πρωην αδεσποτη ημιαιμη καναδεζικη λυκαινα, διεσωθει πριν 3 χρονια επειτα απο 6 μηνες προσπαθειων. Οι 3 απο τους 4 κτηνιατρους που την εκτιμησαν μας ειπαν "ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ" , εδιναν μηδαμινες πιθανοτητες επιβιωσης καθως η ερλιχεια της ειχε καταστρεψει το μυελο των οστων και δεν μπορουσε να παραγει λευκα αιμοσφαιρια , αιμοπεταλια κτλ . Ο 4ος κτηνιατρος και τελευταιος στη σειρα μας ειπε πως θα το παλεψουμε και πως θα της κανουμε ενεσεις ενος ανθρωπινου αντικαρκινικου φαρμακου το οποιο βρισκεται μονο στα νοσοκομεια αλλα μπορουσαν να το εχουν . Λοιπον η πριγκιπισσα μου ζει και βασιλευει γιατι ο κος Ματραλης απο το Αττικο Νοσοκομειο στην Παιανια ειχε αυτη την λυση . Τους διεψευσε ολους και σημερα απολαμβανει τη ζωη και μεις απολαμβανουμε εκεινη.

Ο Dali ειναι ημαιμος με μανα 10 κιλα αδεσποτη γνησια γκριφονιτσα και πατερα..... μαλλον λυκοσκυλο (πιθανον μαλινουα) και εινα 10 μηνων και 26 κιλα. Διεσωθει οταν ηταν 3 μηνων και αυτος και η μητερα του και τα 3 αδερφακια του απο μια επιχειρηση που κρατησε συνολικα 2 μηνες . Ολα ηταν φοβικα, ολα αυτη τη στιγμη εχουν υιοθετηθει ! γιατι απλα καποιος πεταξε τη γκριφονιτσα στο δρομο αστειρωτη....... και εκεινη ευτυχως επιβιωσε γεννοντας 4 κουταβια 3πλασια του μεγεθους της. Ο Dali εμεινε μαζι μας καθοτι τρομερα φοβικος ηταν επικινδυνο να υιοθετηθει απο καποιον που δεν ηξερε και πολλα.

H Beauty ειναι γερμανικο σπιτζ 7,5 ετων απο εκτροφειο , ειναι πανεξυπνη , κανει πολλα κολπα και γνωριζει τα ονοματα ολης της οικογενειας 4ποδης και 2ποδης ! τι σημαινει αυτο ? της λες πηγαινε στον Dali και δωστου 1 φιλακι και παει και δινει 1 φιλακι χαχαχα οπως και στους υπολοιπους

Η Lady ειναι κοκερ σπανιελ 8,5 ετων αγορασμενο απο πετ σοπ προερχομενη απο Τσεχια και προφανως δεν εχει και το καλυτερο dna καθως ειναι μονο 10 κιλα ενω θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 15 . Τα pet mills δυστυχως καταστρεφουν τις ρατσες.

Attachments

LactLove

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2017
109
95
30
Θεσσαλονίκη
Να σου ζήσουν όλα τα 4ποδά σου!!! Πώς τα βγάζεις πέρα με τόσο σκυλιά;;;; Επίσης πολλά μπραβό που ασχολείσαι με αδέσποτα και βοηθάς να βρουν οικογένειες κλπ!!!! Είναι όλα πανέμορφα!!!! Ενα και ένα!!!!! (να φανταστώ την Λαδη δεν την πήρες εσυ απο πετ σοπτ;). Οταν ές οτι είναι φοβικός τί εννοεις; Γιατί είναι και η δικία μου με κάποια πράγματα και θελω να με συμβουλέψεις!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθες με τα πανέμορφα κουκλιά σου!! Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι όλα για πολλά χρόνια. Και εγώ ομοιοπαθούσα είμαι με 4 τετράποδα μωρά αλλά βέβαια πολύ μικρότερα :)

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Καλώς την ομάδα!! να σου ζήσουν άπαντες, δίποδοι και τετράποδοι!! :):)

Εκείνος ο Dali μεγάλη πονηρόφατσα!! :love:;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Απίστευτο πως ένας σκύλαρος σαν τον Νταλί βγήκε από την γκριφονίτσα.
Είναι κούκλος ο άτιμος! Όλα είναι όμορφα αλλά αυτός τα σπάει!
Να τα χαίρεσαι και καλώς ήρθες !!

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Κουκλιά και τα τέσσερα :love::love::love: Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου (και τα τετράποδα και τα δίποδα :D )

Αλλά αυτός ο Νταλί τι πανέμορφα μάτια είναι αυτά! Κούκλος (μπράβο στη δόλια τη μάνα που τα κατάφερε)

Lamprini4pet

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2017
27
88
49
καποιος με ρωτησε πως τα καταφερνω..... απλα το διασκεδαζω !!! Οχι ας σοβαρευτουμε, σιγουρα ειναι .... πολλα , ακομη πιο σιγουρα ομως τα εχω υπο ελεγχο καθως φροντιζω καθε μερα να τα εχω με εντολες , με πειθαρχια και με την εκτονωση που εχουν αναγκη. Η αγελη μου τρεχει ελευθερη καθε μερα επι 1 ωρα παιζοντας στο δασος , τις υπολοιπες ωρες της ημερας ειναι παναγιτσες . Αν δεν εισαι ο αρχηγος τους δνε μπορεις να εχεις ουτε 1 πειθαρχημενο σκυλο ποσο μαλιστα 4. Στις βολτες μας καποιες φορες ερχονται και φιλοι ... το μεγιστο που εχουμε φτασει ειναι 11 σκυλια....

Attachments

Lamprini4pet

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2017
27
88
49
Κουκλιά και τα τέσσερα :love::love::love: Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου (και τα τετράποδα και τα δίποδα :D )

Αλλά αυτός ο Νταλί τι πανέμορφα μάτια είναι αυτά! Κούκλος (μπράβο στη δόλια τη μάνα που τα κατάφερε)
ευχαριστω, ευτυχως αυτη η δολια μανα την οποια εκανα 2,5 ωρες να την πιασω με calmivet ζει και βασιλευει σε καναπεδες με την κουβερτουλα της πια

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
καποιος με ρωτησε πως τα καταφερνω..... απλα το διασκεδαζω !!! Οχι ας σοβαρευτουμε, σιγουρα ειναι .... πολλα , ακομη πιο σιγουρα ομως τα εχω υπο ελεγχο καθως φροντιζω καθε μερα να τα εχω με εντολες , με πειθαρχια και με την εκτονωση που εχουν αναγκη. Η αγελη μου τρεχει ελευθερη καθε μερα επι 1 ωρα παιζοντας στο δασος , τις υπολοιπες ωρες της ημερας ειναι παναγιτσες . Αν δεν εισαι ο αρχηγος τους δνε μπορεις να εχεις ουτε 1 πειθαρχημενο σκυλο ποσο μαλιστα 4. Στις βολτες μας καποιες φορες ερχονται και φιλοι ... το μεγιστο που εχουμε φτασει ειναι 11 σκυλια....
Το λες και του βλέμμα του καταχαρούμενου τρελού :D:D:D