Η Candy, το epaniel, ψάχνει σπίτι!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Την Candy την βρήκαμε εντελώς κατά λάθος.

Κυνηγούσαμε για ώρες μια πολύ φοβική σκυλίτσα την οποία θέλαμε να πάμε για στείρωση. Οι προσπάθειες στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία και πάνω που ήμασταν έτοιμοι να τα παρατήσουμε και να φύγουμε εμφανίστηκε η Candy χοροπηδώντας.

Πήδαγε να ανέβει στην αγκαλιά μου και δεν ξεκόλλαγε από τα πόδια μου. Την είδα και κάπως φουσκωμένη και δεν ήθελα πολύ...βουρ στον κτηνίατρο!
Τσιπάκι δεν έχει. Κολάρο δεν έχει. Μάλλον δεν κυνηγούσε καλά.
Ευτυχώς το κορίτσι δεν ήταν έγκυος, μόνο λίγο χοντρή :p

Στο αμάξι, μια σωστή κυρία! Στο λουρί, χωρίς κανένα πρόβλημα. Υγιέστατη απ`ότι έδειξαν οι εξετάσεις. Στειρώθηκε, έκανε εμβόλιο, έχει πια και τσιπάκι. Του κουτιού έγινε το κορίτσι!

Ζωηρή σαν διάολος, χοροπηδάει, τρέχει παίζει κάνει τον κλόουν να σου τραβήξει την προσοχή για να εισπράξει χάδια! Αν είχε ολόκληρη ουρίτσα είμαι σίγουρε ότι θα κινδύνευε να ξεκολλήσει από το πολύ κούνημα! (λες γι`αυτό να της την κόψανε? :rolleyes:).

Μόλις 10 κιλά και περίπου 2 ετών, φιλική με όλους (εντάξει με γάτες δεν ξέρω) τα πήγε καλά μέχρι και με την στρίτζω τη Λίζα και μένουν μαζί πια, μέχρι να βρεθεί το παντοτινό της σπίτι.

Θαυμάστε τη!

και προωθήστε τη: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.561349630542684.129192.100000029558093&type=3

Πληροφορίες 6976688407 και [email protected]

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Τι θα γίνει ρε Ολγάκι; :rolleyes:

Μ'αρέσουν τα χαμογελαστά σκυλιά. Καλή τύχη να 'χει κι αυτό :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τι να κάνω???
Βρίσκεις τώρα αυτό στο δρόμο. Κρίμα δεν είναι? Αφού κάποιος θα την πάρει. Είναι μικρόσωμη, νεαρή και υγιής. Κελεπούρι!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλοτυχη να ειναι η μικρη με το τεραστιο χαμογελο. Οι ερωτες της μαμας μου αυτα και τα σεττερ (οχι δεν κυνηγαει). Μακαρι να μπορουσε να την παρει. Δεν εχει κομμενη ουρα απλα ετσι γεννιουντε. Κι εγω ετσι νομιζα παλια αλλα τελικα μεχρι και σε εκτροφειο τα κουταβακια την ειχαν κομμενη και διαβασα οτι ετσι ειναι :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
H μικρή είναι (ή μάλλον μοιάζει πολύ με) επανιέλ και όχι σέττερ.
Για την ουρά έχεις δίκιο (ρεζίλι έγινα)

Ουρά.
Τό Έπανιέλ της Βρεττάνης γεννιέται συχνά άνουρο. Διαφορετικά πρέπει να έχει ουρά 10 εκ. Γενικά είναι ελαφρά στρεβλή και καταλήγει σε φράντζα ή μπούκλα από τρίχες. Στέκεται ίσια ή πεσμένη.

πηγή:
http://lesmieuxchiens.wordpress.com/%CE%B7-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AE-epagneul-breton/

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
H μικρή είναι (ή μάλλον μοιάζει πολύ με) επανιέλ και όχι σέττερ.
Για την ουρά έχεις δίκιο (ρεζίλι έγινα)

Ουρά.
Τό Έπανιέλ της Βρεττάνης γεννιέται συχνά άνουρο. Διαφορετικά πρέπει να έχει ουρά 10 εκ. Γενικά είναι ελαφρά στρεβλή και καταλήγει σε φράντζα ή μπούκλα από τρίχες. Στέκεται ίσια ή πεσμένη.

πηγή:
http://lesmieuxchiens.wordpress.com/%CE%B7-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AE-epagneul-breton/
Δεν ειπα οτι ειναι σεττερ, ειπα οτι θα την ηθελε η μητερα μου γιατι εχει ερωτα με τα επανιελ ΚΑΙ με τα σεττερ :p
Πιστευω θα βρει ευκολα σπιτακι γιατι ειναι μικρη και "ρατσα". Ευχομαι να βρει το καλυτερο σπιτι η μικρη.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ευχαριστούμε :)
Κι εγώ ελπίζω να βρεθεί γρήγορα μια σωστή οικογένεια γι`αυτήν!

(διάβασα βιαστικά το μήνυμά σου και δεν είδα το "αυτά και" :rolleyes: )

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Oχι ότι δεν μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά αλλά το ταπεραμεντο αυτών των σκυλιών είναι απίστευτο. Είναι άνθρωπάκια δεν είναι σκυλάκια γαμώτο (πόσο λάθος προσέγγιση αλλά τελοσπάντων). Συγκεκριμένα έχουν το απίστευτο πλεονέκτημα ότι είναι για όολη την οικογένεια. Όταν θα παίζει το μικρό παιδάκι κ αυτά μαζί του, όταν θέλεις να διαβάσεις στα πόδια σου, όταν θες να κυνηγήσεις -λέμε τώρα- δεν έχουν καλύτερο, όταν μαγειρεύεις δίπλα στην κουζίνα να παρακολουθούν λες και θα τα ρωτήσεις αν έβαλες αλάτι, κάνουν τα πάντα και συμφέρουν, είναι και σε βολικό μέγεθος.Η προσαρμογή τους είναι απίστευτη όπως και η αλλαγή διάθεσης σε δευτερόλεπτα. Πραγματικά με σταματάνε (και ας μην είναι ολότελα ''καθαρόαιμη'' μιας και τη βρηκαμε στο δρόμο) άνθρωποι που είχανε καποτε στη ζωή τους επανιέλ και σχεδόν κλαίνε από τις υπέροχες αναμνήσεις που τους είχαν αφήσει. Είναι απίστευτα χαρισματικά πλάσματα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Θαυμάστε τη γλυκιά Candy σε νέες πόζες.

Είναι απίθανο πλάσμα, με έντονη προσωπικότητα που δεν μπορεί να περάσει αδιάφορη, κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σου τραβήξει την προσοχή, θέλει ΜΟΝΟ χάδια και τίποτε άλλο. Χοροπηδάει σαν τρελομπαλάκι και μόλις την πάρεις αγκαλιά και τη χαϊδέψεις λες και παραλύει.
Το μικρό cartoon, έχει τρελή φωτογένεια κι όμως από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.561349630542684.129192.100000029558093&type=3

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η Candy παραμένει στα αζήτητα. Δεν ξέρω τι να υποθέσω, δεν το περίμενα.
Ελπίζω να την αγαπήσει κάποιος σύντομα!

[video=youtube;gDLK3gzMGRo]http://www.youtube.com/watch?v=gDLK3gzMGRo[/video]

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Eίναι κουκλίτσα!Θα βρει κάποιο καλό σπιτάκι σίγουρα!Τέτοια ομορφιά...

Status
Κλειδωμένο θέμα