Η Cookie μας!

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Καλησπερα σε ολους!Μετα απο πολυ καιρο που απλα ενημερωνομαστε απο το φορουμ,ηρθε η ωρα να ανοιξουμε δικο μας θεμα,γιατι ο καιρος πλησιαζει...Σε 2 εβδομαδες(καλως εχοντων των πραγματων)θα εχουμε την cookie στο σπιτι μας!!Θα την αποκτησουμε απο το εκτροφειο Havihara kennel της πολυ γλυκιας Μπεατας,που παρολο που δεν εχουμε ακομα γνωριστει απο κοντα,την αισθανομαστε ηδη φιλη μας!Την cookie θα την δουμε πρωτη φορα την Κυριακη και σβηνουμε τις μερες σαν τους φυλακισμενους!!Προς το παρον ετοιμαζουμε την προικα της,κανουμε μικροαλλαγες στο σπιτι και συνεχιζουμε να διαβαζουμε οσο μπορουμε!Τωρα να πω οτι δεν εχουμε και αγχος ψεμματα θα πω,αλλα θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!Αυτα για αρχη,για να μην σας κουραζω!

Υ.Γ. Θελω να σας ευχαριστησω ολους,γιατι μεσα απο το φορουμ ¨ξεστραβωθηκαμε" στην κυριολεξια!Ενημερωθηκαμε για πολλα θεματα που αγνοουσαμε πληρως!Και συνεχιζουμε να μαθαινουμε καθημερινα!

Μαλλον δεν ξεστραβωθηκαμε αρκετα,γιατι δεν μπορουμε με τιποτα να ανεβασουμε φωτο!Εκανα λογαριασμο στο photobucket,ανεβασα καποιες φωτο,εκανα resize,αλλα μολις παω να τις βαλω εδω δεν φαινεται τιποτα!Αντε να δουμε!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς μας ήρθες και σύντομα να περάσουν οι μέρες ως την κυριακή!!! Να έρθει η μικρή κούκλα στην αγκαλιά σου!!!

(για φώτος εγώ ειδα ότι μπορώ απλά να σύρω φωτογραφίες από το φάκελο που τις έχω, κατευθείαν πάνω στην απάντηση μου. Φορτωνει και τις ανεβάζει)

• Like
Reactions: filefi

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Με το καλό να την δεχθείτε!
Μάλλον όλοι "ζηλέψαμε" τα κουτάβια της haviharakennel. Είναι όλα κουκλιά!! :love:

Στο photobucket δεν χρειάζεται να κάνεις resize απλώς αντιγράφεις τον κωδικό img που είναι στα δεξιά και εμφανίζεται η εικόνα στο φόρουμ.

@ghelly εγώ τόσο καιρό εξακολουθώ να το κάνω με τον παλιό τρόπο... :whistle:

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Ευχαριστω πολυ gkelly!Να χαιρεσαι το νιντζα σου!!Προσπαθω σιγα σιγα να μαθω τα σκυλια ολων σας!Η δικη σου ειναι απο τα πρωτα που συγκρατησα!Οσο για τις φωτο,εννοεις απο φακελο του υπολογιστη σου η απο το photobucket;Γιατι αν ειναι απο τον υπολογιστη θα υπερβαινουν σιγουρα το μεγεθος που λεει στις οδηγιες του φορουμ!Κατι θα σκεφτω!Το παλευει ο αντρας μου τωρα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χαχαχα έχει γίνει διάσημο το νίντζα!!! Σε ευχαριστεί!!!
Τις προάλλες ανέβασα τις φωτογραφίες της εκθεσης με τον τρόπο που είπα πιο πριν. Δεν είχα κανενα προβλημα με το μέγεθος τους.

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Δεν ξερω τι καναμε τωρα!!Ευχομαι να φαινονται!Τρομαρα μας!!

Ενταξει!Φαινονται!Στην φωτο που ειναι ολα τα κουταβια,η cookie ειναι η δεξια απο αυτα που στεκονται ορθια!Ευχαριστω πολυ gkelly kai lacat!

Attachments

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλησπερα σε ολους!Μετα απο πολυ καιρο που απλα ενημερωνομαστε απο το φορουμ,ηρθε η ωρα να ανοιξουμε δικο μας θεμα,γιατι ο καιρος πλησιαζει...Σε 2 εβδομαδες(καλως εχοντων των πραγματων)θα εχουμε την cookie στο σπιτι μας!!Θα την αποκτησουμε απο το εκτροφειο Havihara kennel της πολυ γλυκιας Μπεατας,που παρολο που δεν εχουμε ακομα γνωριστει απο κοντα,την αισθανομαστε ηδη φιλη μας!Την cookie θα την δουμε πρωτη φορα την Κυριακη και σβηνουμε τις μερες σαν τους φυλακισμενους!!Προς το παρον ετοιμαζουμε την προικα της,κανουμε μικροαλλαγες στο σπιτι και συνεχιζουμε να διαβαζουμε οσο μπορουμε!Τωρα να πω οτι δεν εχουμε και αγχος ψεμματα θα πω,αλλα θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!Αυτα για αρχη,για να μην σας κουραζω!

Υ.Γ. Θελω να σας ευχαριστησω ολους,γιατι μεσα απο το φορουμ ¨ξεστραβωθηκαμε" στην κυριολεξια!Ενημερωθηκαμε για πολλα θεματα που αγνοουσαμε πληρως!Και συνεχιζουμε να μαθαινουμε καθημερινα!

Μαλλον δεν ξεστραβωθηκαμε αρκετα,γιατι δεν μπορουμε με τιποτα να ανεβασουμε φωτο!Εκανα λογαριασμο στο photobucket,ανεβασα καποιες φωτο,εκανα resize,αλλα μολις παω να τις βαλω εδω δεν φαινεται τιποτα!Αντε να δουμε!
Ευχαριστώ κορίτσι για τα καλά σου λόγια. Δηλώνω δημόσια ότι δεν σε πλήρωσα για να τα πεις. Όταν διαβάζεις τέτοια λες "χαλάλι όλα τα ξενύχτια" :)

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Η Αελλα ειναι αριστερα,η Αρμονια(Cookie) δεξια!Καλα δεν τα λεω βρε παιδια;Εκτος κι αν τα παρουμε και τα δυο!Να μην μπερδευουμε και τον κοσμο!!!:p

• Like
Reactions: Orilis and ghelly

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ΑΑΑ, όλα για όλα, όχι και την Aella, είναι δικιά μου! Την Αρμονία θα πάρουν ;)
Αααα όχι, την είδα πρώτη :p:love::love::love:
Πραγματικά με τη γεννα αυτή, δεν ήξερα ποιο να πρωτολαχταρίσω και τα ονόματα δεν τα συγκράτησα καθόλου!

• Like
Reactions: haviharakennel

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Ευχαριστουμε πολυ Kiara!να χαιρεσαι κι εσυ την μποξερινα σου!Ειναι κουκλα!Παιδια ειλικρινα συγνωμη αν δεν μπορω να θυμηθω ποιος εχει ποιο σκυλι,αλλα δεν εχω δει πολλα θεματα δικα σας ακομη!Το λεω αυτο, γιατι ειλικρινα το θεωρω αγενες το να μου μιλησει καποιος και να μην ξερω η να μην θυμαμαι τι σκυλο εχει!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ευχαριστουμε πολυ Kiara!να χαιρεσαι κι εσυ την μποξερινα σου!Ειναι κουκλα!Παιδια ειλικρινα συγνωμη αν δεν μπορω να θυμηθω ποιος εχει ποιο σκυλι,αλλα δεν εχω δει πολλα θεματα δικα σας ακομη!Το λεω αυτο, γιατι ειλικρινα το θεωρω αγενες το να μου μιλησει καποιος και να μην ξερω η να μην θυμαμαι τι σκυλο εχει!
ελα καλε, σιγά....
εγώ ξεχνάω και ονόματα ανθρώπων και φάτσες. Μου μιλάνε και τους κοιτάω με ύφος τρελου... μετά δικαιολογούμαι ότι δεν φορούσα φακους επαφής :p

• Like
Reactions: filefi