Θάλασσα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αντε, ξεκινησαμε δειλα δειλα.

Τριτη φορα μεσα σε λιγες μερες.

Βεβαια, μονο με την Ηρα πηγαιναμε και καταχειμωνο…

Καπου στα Αβδηρα...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Όταν έβλεπα τις φωτογραφίες, μου ήρθε στο μυαλό μου το "Αγρίμια κι αγριμάκια μου":):):)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
H Hρα ξανανιωσε! Σαν κουταβα 8-10 μηνων μοιαζει.. πολυ ωραια φαινεται να περασατε. :)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Στο δευτερο ποστ η 6η φωτογραφια .Ειναι σαν να κανει καταβαση απο κακοτραχαλο βουνο.....η μηπως κανει?:rolleyes:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ειναι οπως το λεει ο Θανασης. Πραγματι ειναι κακοτραχαλες πετρωδεις καθετες πλαγιες. Η Ηρα σκαρφαλωνει σαν κατσικι. Ενταξει, τρια χρονια τωρα μαζι της, εχει σπασει η χολη μου και δεν δινω πολλη σημασια πλεον.

Αμαλια, εχεις δικιο, η Ηρα ξανανοιωσε. Δεν περασε ομως και τον καλυτερο χειμωνα. Δεν βγηκε εξω οσο θα ηθελε, γιατι ημουν πολυ απασχολημενος και επισης ο φετεινος αερας με το κρυο με πειραξε πολυ. Τωρα που ξεκινανε σιγα σιγα τα κτηματα, θα ειναι ολο εξω.

Η Ζηνα ηθελε να παιξει μαζι της και βραχτηκε κι αυτη λιγο , μετα κρυωσε η κοιλιτσα της, και με παρακαλουσε να την παρω αγκαλια να ζεσταθει.
Οπότε και περασε την υπολοιπη ωρα μεσα στο μπουφαν μου, ως συνηθως οταν κρυωνει.
(μεγαλωσε και η φαλακρα μου οπως βλεπετε.... )

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Απίθανες φωτογραφίες!!!
Ααααχχχ μύρισε καλοκαιράκι βρε Αρη!!!
Η Ηρα πανέμορφη,κουκλάρα!
Να τις χαίρεσαι και τις δυο!:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αρη, και τα σκυλια σου ειναι ωραια, και οι βολτα σας ωραια, καοι φωτογραφιες ωραιες, και τα γυαλλια σου ωραια, και το μπουφαν πρακτικότατο, και η φαλακρα αμελητέα... Μια χαρα! :)

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Όπως πάντα κούκλες!!!!Καλά το σάλτο της Ζήνας με τρόμαξε..:xD:..τι κομμάντο !!!!! αχαχαχαχαχαχ

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Κριμα που δεν υπαρχουν κουμπακια thanks διοτι σε αυτο το θεμα θα μπαινανε παρα πολλα!
Να χαιρεσαι την Αγελη σου Αρη, διποδη και τετραποδη!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.035
Xάρυ κοιτούσα την φωτογραφία σου πολύ ώρα και αναρωτιόμουν , γιατί πόσταρε την φώτο του , και ξαφνικά είδα τον μικρό μέσα από το μπουφάν..Τέλειος!!! :)