Θάνατος..από τι?

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Πέθανε πρίν δύο-τρείς μέρες ο Μάγκας,Βέλγικος ποιμενικός φίλου, 11 ετών.Δύο απορίες έχω,θεωρείται στην ηλικία των 11 αρκετά παππούς ώστε να έχει πεθάνει απο αυτό? Μπορεί να σημαίνει κάτι(δηλητηρίαση ή κάτι τέτοιο)το ότι το σκυλί την τελευταία μέρα έπινε νερό ασταμάτητα? Είναι σύμπτωμα κάποιας ασθένειας αυτό?

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Νεφρική δυσλειτουργία, χωρίς φυσικά να αποκλείεται κάτι άλλο. Πολύ νερό μπορεί να έπινε απλά απο τη ζέστη.

Σκύλος έντεκα ετών δεν είναι πια στην ακμή του... Πολύ πιθανό να ήταν απλά η ώρα του. :(

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Κι εγώ αυτό λέω στο φίλο μου,οτι κατα πάσα πιθανότητα,ήταν απλά η ώρα του,απλώς επειδή έπινε νερό όλη μέρα, ακόμα και όταν πια δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος(ξάπλωσε με τη μουσούδα μέσα στο μπόλ με το νερό και συνέχισε να πίνει) και έβγαλε οτι είχε φάει,έχει μείνει στο φίλο μου αυτό το,μήπως ήταν κάτι άλλο και άφησα το σκύλο μου να πεθάνει χωρίς να έχει έρθει η ώρα...

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Λυπάμαι πολύ.
Σαν συστροφή μου ακούγεται.Δεν ξέρω βέβαια και πολλά. Υπέφερε μέρες?Γιατί δεν το πήγε στο γιατρό?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν ειναι ετσι η συστροφη.
με τον ιδιο τροπο παντως πεθανε και ενα δικο μου, 12 χρονων , απο γηρατεια.. δεν σταματησε να πινει νερο, μεχρι το τελευταιο του λεπτο.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Για να το λέει η γαλάζιο κάτι ξέρει παραπάνω..Απλά μου έκανε κάπως αυτό με το πολύ νερό..Αλλά όντως στη συστροφή δε θα μπορούσε να κάνει εμετό..
Κρίμα πάντως..:(

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Όχι δεν υπέφερε μέρες,σε μια μέρα έγιναν όλα.Ο μοναδικός κτηνίατρος της περιοχής έλειπε σε διακοπές,διάγνωση τηλεφωνική ήταν λίγο δύσκολο να κάνει,παρόλα αυτά πρότεινε να του κάνουν κάποιες ενέσεις, ατροπίνης νομίζω και επίσεις να του δώσουν κάτι απο το στόμα,που απο την περιγραφή(μαύρο υγρό)μου θυμίζει ενεργό άνθρακα.Δεν ξέρω πολλές λεπτομέριες για τα φάρμακα που του'δωσε,αλλά έκανε οτι του είπε ο κτηνίατρος..Δεν έχω δει ποτέ σκύλο να πεθαίνει απο γηρατιά,αλλά ο συγκεκριμένος έκλαιγε, υποθέτω πως πονούσε,γι'αυτό λέω μήπως και του συνέβει κάτι άλλο:(

emi^^

Active Member
25 Ιουλίου 2008
30
0
cyprus
ο θανατος ενος σκύλου...οποιουδηποτε σκύλου με σκοτωνει....κουραγιο να πεις στο φιλο σου κι οτι υπαρχουν ανθρωποι που συμπονουν την απωλεια του...:(

bulldoglover

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2008
62
0
ο θανατος ενος σκύλου...οποιουδηποτε σκύλου με σκοτωνει....κουραγιο να πεις στο φιλο σου κι οτι υπαρχουν ανθρωποι που συμπονουν την απωλεια του...:(
και εγω λυπαμαι και συμφωνω με ρν εμι!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λυπαμαι και εγω πολυ..

Το σκυλακι το παρακολουθουσε καποιος καλος κτηνιατρος ?
Του εκαναν εξετασεις αιματος?
Μου φαινεται πολυ περιεργος ο τροπος που πεθανε..
και αν ηταν νεφρικη δυσλειτουργια σε μια μερα θα εκδηλωνοταν?

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Ο κτηνίατρος της περιοχής ήταν ένας και μοναδικός και έλειπε σε διακοπές,αν ήταν καλός ή όχι δεν το ξέρω.Δεκαπενταύγουστος όμως,αδύνατον να βρείς κτηνίατρο,εδώ δε βρίσκεις μια Κυριακή αν χρειαστείς(το θυμάμαι απ'όταν είχε πέσει ο γάτος μου απο το μπαλκόνι).Για εξετάσεις δεν ξέρω,αλλά κι εμένα περίεργος μου φάνηκε ο τρόπος που πέθανε γι'αυτό το ανέφερα.Εντάξει ήταν παππούς,τους τελευταίους μήνες ήταν νωχελικός,αλλά δεν έδειχνε άρρωστος..τι να πω,κρίμα να υποφέρει έτσι,ο φίλος μου λέει πως αυτό που έζησε εκείνη τη μέρα, είναι λόγος, να το σκεφτεί πολύ αν θα ξαναπάρει σκύλο

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τι να πω ..λυπαμαι πολυ..!!!
Ειναι γεγονος οτι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα αν κατι τυχει τετοιες μερες..
Ελπιζω ο φιλος σου ,οχι οτι το ενα αντικαθιστα απολυτα το αλλο..,ολα μενουν παντα στην καρδια μας..
Αλλα ειναι πολυ νωρις για να ξερει αν θα ξαναμπει μια φατσουλα στην ζωη του..
Ευχομαι τουλαχιστον στο μελλον να μην τα βλεπει τοσο μαυρα..
ολοι χασαμε καποια στιγμη τα σκυλακια μας..,ειναι πολυ σκληρο..

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι?Όχι πως έχει νόημα τώρα πια αλλά..ρωτάω.Μόνο μια μέρα κράτησε όλο αυτό,τουλάχιστον αυτό, που ο φίλος μου κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr