Θέλει να φαει τον εμετό του.

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Ο Ρίκο γενικά είναι πολύ ήσυχο σκυλί και δεν γκριλίζει εκτός αν πας να του πάρεις το κοκκαλό του ( που δεν με ενοχλεί αυτό) αλλά το θέμα μου είναι όταν κάνει εμετό θέλει να το φαει σαν τρελός και γίνεται μάχη στο σπίτι... επειδή δεν με αφήνει να τα μαζέψω και τον φοβάμαι. Είναι φυσιολογικό αυτό τώρα?

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
καταρχήν το ότι δεν σε αφήνει να πειράξεις το φαγητό του δεν είναι καλό...και δεύτερον δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί ΓΙΑΤΙ κάνει εμετό;

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Δεν κάνει συνέχεια εμετό.. μια στα τόσο αν κάνουμε ταξίδι με πολλές στροφές ή αν βρει να μασουλίσει κάτι που δεν πρεπει..

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
και εγω νομίζω πως πρέπει να σταθείς λίγο περισσότερο στο λόγο που κάνει τον εμμετό, ποσο συχνα κλπ... Όσο για το αν είναι φυσιολογικό να μην σε αφήνει να του πέρνεις το φαγητό η απάντηση είναι ΟΧΙ!!! μαλλον τον έχεις κακομαθει :p

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
πολλά σκυλιά πάνε να φάνε η τα κακά τους ή τον εμετό τους αλλά δεν είναι καλό.πάντως κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ κάτι θα έχει γιαυτό το θέμα.

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Το έκανα αναζήτηση αλλά έβγαλε ασθένειες που προκαλούν εμετό. Οκ ευχαριστώ θα το ψάξω καλύτερα.. αυτό ήθενα να ξέρω κυρίως αν είναι φυσιολογικό και αν κάνει να τα φάει. Είναι πολύ λαίμαργο σκυλί.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Δεν παθαίνει τίποτα.
Οσο σιχαμερό και να μας φαίνεται εμάς, είναι μια ενστικτώδης συμπεριφορά, που εφαρμόζουν τα σκυλιά από κουτάβια ακόμη, όταν το φαγητό τους είναι σκληρό και θέλουν να το...μαλακώσουν, για να το φάνε πιο εύκολα.