Θαλασσα και αυτια!

Lady_Gemini

Well-Known Member
16 Μαϊου 2016
188
124
33
Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... Το σκυλι μου μπαινει στην θαλλασα απο κουταβι. Οταν ηταν μωρο εμπαινε λιγακι τωρα ομως που χρονισε και εχει αλλη σωματικη διαπλαση μπαινει τρεχοντας, βουτοντας το κεφαλι να πιασει πετρες και επειδη περασαμε μια ωτιτιδα στο ενα αυτακι και μας ειχαν ταλεπωρισει οι σταγονες και τα μασαζ... Υπαρχει καποιος τροπος με το που τελειωνουμε το μπανιο μας απο την θαλασσα να της τα καθαρισω ωστε να αποφυγουμε την ωτιτιδα?
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Καταρχάς ξέρεις οτι το ξεπλένουμε το σκυλί (οσο πιο αμεσα μπορουμε) απτα αλατια εε?
Ύστερα...εαν το περιστατικό με την ωτιτιδα ειναι σχετικα προσφατο προσωπικα δε θα το διακινδυνευα με θάλασσες,νερα κλπ...
Τα σκυλια με κατεβασμενα αυτια (οπως τα δικα μας) λογω "κατασκευης" εχουν θεμα (αναμεσα σε αλλα) ακριβως επειδη δεν "αεριζεται" ταυτι.
Τωρα για θαλασσα δε ξερω να σου πω,γιατι κ δεν ημαστε φαν (κ οι 2) αλλα κ επειδη αμα τυχει δεν βουταμε το κεφαλι (κ οι 2 :LOL:),αλλα πχ οταν την κανω μπάνιο α)βαζω γαζα μεσα (οχι παντα,αναλογως τις ορεξεις μας) β)βαζω κ το χερι μου απο πανω (απο δω κ περα μαλλον σε ενδιαφερει εσενα) γ)τα στεγνώνω πολυ καλα με πετσετα (εννοειτε εχω βγαλει την γαζα:p) δ) τα "ανοιγω" προς τα πανω να φυγει πιο γρηγορα η υγρασια :cool:

Καλα μπάνια :)

Lady_Gemini

Well-Known Member
16 Μαϊου 2016
188
124
33
Καταρχάς ξέρεις οτι το ξεπλένουμε το σκυλί (οσο πιο αμεσα μπορουμε) απτα αλατια εε?
Ύστερα...εαν το περιστατικό με την ωτιτιδα ειναι σχετικα προσφατο προσωπικα δε θα το διακινδυνευα με θάλασσες,νερα κλπ...
Τα σκυλια με κατεβασμενα αυτια (οπως τα δικα μας) λογω "κατασκευης" εχουν θεμα (αναμεσα σε αλλα) ακριβως επειδη δεν "αεριζεται" ταυτι.
Τωρα για θαλασσα δε ξερω να σου πω,γιατι κ δεν ημαστε φαν (κ οι 2) αλλα κ επειδη αμα τυχει δεν βουταμε το κεφαλι (κ οι 2 :LOL:),αλλα πχ οταν την κανω μπάνιο α)βαζω γαζα μεσα (οχι παντα,αναλογως τις ορεξεις μας) β)βαζω κ το χερι μου απο πανω (απο δω κ περα μαλλον σε ενδιαφερει εσενα) γ)τα στεγνώνω πολυ καλα με πετσετα (εννοειτε εχω βγαλει την γαζα:p) δ) τα "ανοιγω" προς τα πανω να φυγει πιο γρηγορα η υγρασια :cool:

Καλα μπάνια :)
Ναι τα ξερω ολα αυτα. Η ωτιτιδα εγινε απο μπανιο κατα λαθος αλλα εχει καιρο.. Εμεις παλι σε αντιθεση με σας το νερο το βλεπουμε και κατουριομαστε απο την χαρα μας! Αλλα εμενα η ερωτηση μου ειναι αλλη!
Πχ αν μου μπει εμενα νερο στο αυτι ξερω τι να κανω... Να το πω ετσι... Για το σκυλο δν ξερω αν μπορω να κανω κατι... Αυτο ρωταω αν γνωριζει καποιος... Γτ μπανιο στην θαλασσα με γαζα στο αυτι δν νομιζω να κατσει... Χαχαχαχα.. Ευχαριστω πολυ παντως!

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
αστο να τιναχτει οσο τιναχτει και μολις τελειωσει μπαμπακι και δαχτυλο μεσα μεσα, αστα και κανα τεταρτακι ανοιχτα να φυγει οτι υγρασια εχει μεινει και θα ειναι οκ

Lady_Gemini

Well-Known Member
16 Μαϊου 2016
188
124
33
αστο να τιναχτει οσο τιναχτει και μολις τελειωσει μπαμπακι και δαχτυλο μεσα μεσα, αστα και κανα τεταρτακι ανοιχτα να φυγει οτι υγρασια εχει μεινει και θα ειναι οκ
Ευχαριστω!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Οχι ρε παιδια δάχτυλο μεσα μεσα...

1)μπορει να κανει ζημια
2)οτι εκκρίσεις υπαρχουν θα τις σπρωξει πιο βαθια

Προσωπικα ειμαι κατα κ του βαμβακιου αλλα γούστα ειναι αυτα

Σου ειπα τι να κανεις στο γ & δ

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
μπαμπακι και δαχτυλο να βγεις στην αλλη πλευρα, δεν παθαινει τιποτα

Lady_Gemini

Well-Known Member
16 Μαϊου 2016
188
124
33
Τελικα ο κτηνιατρος ειπε να το καθαρισω με λιγο χαμομιλι και ολα καλα!!!