Θανατώθηκε ο σκύλος, που σκότωσε 5χρονο αγοράκι

MIKY

Active Member
13 Ιανουαρίου 2011
43
0
edessa
Θα θανατωθεί ο σκύλος που σκότωσε ένα 5χρονο αγοράκι - Pelop.gr Αλλο παλι κ αυτο.Πρωι-πρωι ταρχτηκα.Τι να επαθε το σκυλι κ ορμηξε κατ'ευθειαν στο λαιμο του παιδιου?Απο μονο του λιγο δυσκολο μου φαινεται,κατι θα του εκανε το κακομοιρο το παιδακι χωρις να περιμενει τετοια αντιδραση απο μερος του σκυλου.Τι παθαινουν μερικα σκυλια κ φερονται ετσι?Ας απαντησουν αν θελουν αυτοι που εχουν μεγαλυτερη πειρα με τα σκυλια. Κ κατι αλλο:συνελλαβαν τον ιδιοκτητη γιατι δεν τον ειχε δεμενο.Δηλ.μεσα στο χωρο μου πρεπει να εχω δεμενο τον σκυλο μου?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το 5χρονο μόνο του στη κουζίνα με το Ακίτα..τι να λέμε...ανεύθυνοι όλοι. Κρίμα το παιδί :(

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κύπρο!
Κρίμα το παιδάκι....τι να πεις για τους υπόλοιπους!

Fightclubiths

Well-Known Member
7 Μαϊου 2013
97
0
Ναι,στην Ηλία νομίζω!Μεγάλη ανευθυνότητα του ιδιοκτήτη!!Πού να ξέρει το καημένο το παιδάκι πως πρέπει να συμπεριφερθεί σε ένα σκυλί??Διαφωνώ με τη θανάτωση,συμφωνώ με την αμέλιατου ιδιοκτήτη!

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
.Τι παθαινουν μερικα σκυλια κ φερονται ετσι?Ας απαντησουν αν θελουν αυτοι που εχουν μεγαλυτερη πειρα με τα σκυλια. Κ κατι αλλο:συνελλαβαν τον ιδιοκτητη γιατι δεν τον ειχε δεμενο.Δηλ.μεσα στο χωρο μου πρεπει να εχω δεμενο τον σκυλο μου?
φίλε, ανεύθυνος ιδιοκτήτης, πρέπει να ξέρουμε τι σκυλιά καρατάμε και όχι να παρασυρόμαστε απο την μόδα. Αμα ρίξεις μια ματιά στο dog breed info το λέει καθαρά για το ταμπεραμέντο της φυλής
(It should definitely be supervised with other household pets and children) αλλά από ότι κατάλαβα από τις πληροφορίες της ράτσας πρέπει οπωσδήποτε να σε αναγνωρίζει ως αρχηγό αγέλης.

athkos

Member
6 Μαϊου 2013
21
0
Φυλή
www.hondaclub.gr
τώρα ποιος φταίει?
το παιδί, το σκυλί, οι γονείς ή ο ιδιοκτήτης??

Σίγουρα δεν φταίνε αυτοί που την πλήρωσαν, το 5χρονο αγγελούδι και ο σκύλος.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
οι γονεις και ο ιδιοκτητης
ανηκουστο παιδι μονο του με σκυλο ( που δεν ανηκουν και στην ιδια αγελη)

.... ο σκυλος εχει θανατωθει ηδη....

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
τώρα ποιος φταίει?
το παιδί, το σκυλί, οι γονείς ή ο ιδιοκτήτης??

Σίγουρα δεν φταίνε αυτοί που την πλήρωσαν, το 5χρονο αγγελούδι και ο σκύλος.
Προσωπική άποψη ο ιδιοκτήτης 1000%
Δεν πέρνουμε σκυλιά για κυνήγι αρκούδας (το διάβασα στο dog breed info) να τα αφήσουμε με 5χρονα παιδιά. Ελεος!!!

Ektoras P.

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2012
78
1
Πεντέλη
Σε τετοιες ιστοριες δεν μπορεις να πεις πολλα παραπανω απο το προς γνωση και συμμορφωση...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Ανεγκέφαλος ιδιοκτήτης πρωτίστως και ανεγκέφαλοι γονείς. Και καλά οι γονείς μπορεί να ήταν αφελείς και να νόμιζαν ότι όλα τα σκυλιά του κόσμου είναι σαν τη Λάσι... Ο ιδοκτήτης ήταν μάλλον άλλος ένας από αυτούς που είδαν το Hachiko - ρημάδα ταινία...

Δεν αφήνουμε ποτέ σκυλί με ξένο παιδί μόνα τους. Και δεν μιλάω μόνο για Akita. Και η δικιά μου που είναι δείγμα σκύλου δεν γουστάρει παιδιά συγκεκριμένου μεγέθους και τα ρίχνει κάτω, μέχρι εκεί ευτυχώς. Δεν διανοούμαι ούτε δευτερόλεπτο να την αφήσω μόνη της με παιδί.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Αυτά τα επεισόδια έχουν πολλαπλές διαστάσεις, και είναι όλες πολύ θλιβερές.
Χάθηκε χωρίς λόγο και από καθαρή αμέλεια μια ζωή ενός παιδιού , και γίνεται και μεγάλη ζημιά στην συνείδηση πολλών ανθρώπων που θεωρούν τα σκυλιά και ιδιως ορισμένες φυλές φονιάδες. Και όλα αυτά επειδή ένας ηλίθιος ιδιοκτήτης και ανίδεοι γονείς άφησαν σκύλο και παιδί μαζί σε ένα δωμάτιο χωρίς επίβλεψη. Πολύ κρίμα..
Τώρα σχετικά με την ευθανασία του ζώου, μοιραία κατάληξη.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ε έλεος πια με τους ανεγκέφαλους! :mad: Κρίμα για τα δύο θύματα της ιστορίας που είναι τα μόνα που δεν έφταιξαν σε τίποτα.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Κρίμα το παιδί και ο σκύλος ,φταίει ο ιδιοκτήτης αλλά και οι γονείς του παιδιού.Τα ακίτα πόσο μάλλον αν δεν τα έχει εκπαιδεύση κάποιος μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά σε άτομα που δεν γνωρίζουν και ξέρουμε ότι δεν πρέπει να αφήνεις ποτέ ένα παιδί με σκύλο μόνα τους.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ΠΟλυ κριμα...σταματημο δεν εχουν αυτα τα ατυχηματα...
Και σαν ιδιοκτητης μεγαλωσωμης και 'επιθετικης" φυλης οφειλεις να το κοινωνικοποιησεις με ανθρωπους και σκυλια καθε μεγεθους και ηλικιας!αδικαιολογητο αυτο που συνεβη..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Και σαν ιδιοκτητης μεγαλωσωμης και 'επιθετικης" φυλης οφειλεις να το κοινωνικοποιησεις με ανθρωπους και σκυλια καθε μεγεθους και ηλικιας!αδικαιολογητο αυτο που συνεβη..
Σαφώς τα μεγαλόσωμα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για "μοιραία" ζημιά. Αλλά όχι μόνο. Εμένα πήγε να μου κάνει το χέρι σουρωτήρι ένα γιόρκι που βασικά ήθελε τη μούρη μου αλλά τελικά γαντζώθηκε στο χέρι.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Σαφώς τα μεγαλόσωμα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για "μοιραία" ζημιά. Αλλά όχι μόνο. Εμένα πήγε να μου κάνει το χέρι σουρωτήρι ένα γιόρκι που βασικά ήθελε τη μούρη μου αλλά τελικά γαντζώθηκε στο χέρι.
εννοειται οτι και τα μικροσωμα μπορουν να κανουν ζημια.απλα με την προδιαθεση της φυλης δινεις και μια μεγαλυτερη προσοχη!Δεν ηθελα να τονισω μονο το μεγεθος...
Και εγω με τιποτα δεν θα αφηνα τη Συλβια με παιδι,μιας και δεν τα συμπαθει και ειναι απροβλεπτη πολλες φορες στις αντιδρασεις της!Σιγουρα θα ειχαμε ατυχημα..

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Όλα μπορούν να κάνουν ζημειά ακόμα και άθελα τους, πχ να ρίξουν κάτω ένα μικρό παιδί παίζοντας. Σκυλιά με παιδιά θέλουν επίβλεψη.

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Συμφωνω ολα τα σκυλια ανεξαρτητως μεγεθους μπορει να δειξουν τετοια επιθετικη συμπεριφορα...ανευθυνος ιδιοκτητης δυστυχως...κριμα πραγματικα για το παιδακι οπως και για το σκυλο..