Θα μου λείπεις μαγκα μου ♥️


vana__

Member
7 Απριλίου 2020
7
6
26
Παιδιά καλησπέρα! Το 2,5 μηνών κουτάβι μου κυνηγάει γάτες και τις γαβγίζει,γεγονός που μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Πως ένα σκυλί αναπτύσσει επιθετική συμπεριφορά τόσο μικρό? Περα απο αυτο το δάγκωμα του είναι ανυπόφορο μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δυνατό και οι πληγές βαθύτερες. Δεν σταματάει με το μη κ αν του φωνάξω τότε το δάγκωμα γίνεται εντονότερο. Για να σ προλάβω έχω δοκιμάσει όλες τις τεχνικές να τον απομονώσω, να τον αγνοήσω, μέχρι και να κλάψω. Πως να σωθω εγώ και οι γάτες απο τ δοντια του.

αυτο το είχα γράψει χθες αλλά δεν το
ανεβασα γιατί ειπα να διαβάσω και αλλο στο φόρουμ. Σήμερα το πρωί η μάνα μου το χτύπησε με το αμάξι. Πριν από ένα μήνα Χάσαμε τον σκυλο μας απο καρδιά. Το κουτάβακι ήρθε στο σπίτι και ομόρφυνε τον κήπο μας με τ παιχνίδια του. Όταν το χτύπησε η μάνα μου, ήταν με το παιχνίδι του στο στόμα . Ήμουν όλη τη μέρα μαζί του, τον έπαιρνα αγκαλιά κ πηγαίναμε βόλτες με το ποδήλατο, τον εκπιδευα, παίζαμε κ σήμερα αυτο... Ειναι πολύ βαρύ, πονάει περισσότερο από τις δαγκωνιές του. Είμαι ρακος.
Να τα αγαπάτε τ σκυλάκια σας κ να μην τους θυμωνετε αν κμια φορά δαγκώνουν ή δεν κάνουν την κωλοτουμπα που εσείς ζητάτε. Πάρτε τ μια δυνατή αγκαλιά σαν να ήταν η τελευταία....
 
  • Like
Reactions: Loretzos


alnotas

Active Member
30 Ιανουαρίου 2017
35
22
Συλλυπητήρια.
Ελπίζω να το ξεπεράσεις σύντομα, ίσως με την βοήθεια ενός καινούργιου φιλαράκου.
 
  • Like
Reactions: vana__