Θεμα με τα κακα

modestroad

New Member
27 Νοεμβρίου 2017
3
1
43
Καλησπερα! Πριν 4 μηνες υοθετησα ενα ημιαιμο λαμπραντορακι απο φλοζωικη και τους τελευταιους 2 μηνες παιδευομαστε με τα κακα του. Ο μικρος μου ειναι 7 μηνων και 17 κιλα, ορεξατος και για φαι αλλα και για παιχνιδι, και ενω του δινω brit care εχουμε θεμα με τα κακα του. Στην πρωινη βολτα ειναι ολα μια χαρα, στην μεσημεριανη ειναι ντεμι, το απογευμα παιζει να βγαλει κανονικα ενω το βραδυ 8 στις 10 φορες δεν κανει καν την αναγκη του.

Λογω δικης μου ανοησιας (δεν ηξερα οτι δεν επρεπε να του αλλαζω αποτομα τροφη) του προκαλεσα μια εντεριτιδα πριν κανα μηνα. Εκανα αιματολογικες και βιοχημικες και ηταν ολα φυσιολογικα. Το αγορακι μου ουτε πυρετο εκανε αλλα ουτε καν εχασε την ορεξη του για ζωη και ας του ετυχε ανοητο αφεντικο.

Αλλα απο εκεινη την μερα και μετα βλεπω βλεννα στα κακα του. Οχι παντα, ειχαμε μια περιοδο 3 βδομαδες που ολα ηταν μια χαρα οταν εχθες ενω το πρωι ενεργηθηκε και ηταν φυσιολογικοτατα, κατα τις 11 που βγηκαμε μια βολτα διαροια. Τον γυρναω να παμε σπιτι ξανακαθετε να κανει κακα και βγαζει σκετο υγρο. Βαζει τον πισινο κατω σαν να ποναει. 10 μετρα παρακατω το ιδιο αλλα ηταν καθαρο υγρο, διαφανες. Παλι ο πισινος κατω και εγω τηλεφωνο στον κτηνιατρο ο οποιος δινει διαιτα ρυζακι και στηθος κοτοπουλο.

Το βραδυ τα κακα του μια χαρα. Σημερα το πρωι ομως αλλη ιστορια. Ντεμι με αρκετη βλεννα, κιτρινη και σαν να πονεσε οταν ενεργηθηκε. Στο σπιτι να κανει τουμπες μολις ειδε το ρυζακι με το κοτοπουλο, ορεξη να παιξει ανεξαντλητη οπως παντα. Ομως απο το πρωι δεν ξαναενεργηθηκε παρολο που τον εβγαλα 2 φορες.

Σας εχει ξανατυχει κατι τετοιο? Εχω παει τοσες φορες στον κτηνιατρο που πλεον θα με πληρωνει να μην πηγαινω. Και οταν ειμαστε εκει, κλασικα ο κουταβος, να εχει διαολεμενα κεφια!

Υπαρχει περιπτωση να εχει κατι σοβαρο και να μην το εδειξαν οι εξετασεις του? Επειδη ειναι το πρωτο μου σκυλακι ολοι μου λενε οτι ειμαι υπερβολικη αλλα μονο στην σκεψη οτι μπορει κατι να εχει το αγορακι μου, με πιανει σφιξιμο.