ΙΩΣΗ ΚΥΝΟΕΙΔΩΝ

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
κανονικα δεν επρεπει ο γιατρος να την εξετασει για τυφο εφοσον της ειπα απο που ηρθε πως κτλ??? και αν ειχε τυφο δεν θα ειχε διαρροια απο την αρχη ??? γιατι την διαρροια την ξεκινησε μια εβδομαδα μετα εφοσον ηρθε στο σπιτι μου και στο πετ σοπ ειχε μεινει μονο 2ημερες
Στα πετ σοπ "ταιζουν" τα κουταβια εφαπαξ μαζι με την τρωφη και φαρμακα για την διαρροια και αντιβιωσεις- για να μην τους παθουν τιποτα ( το εχω δει ιδια σε ενα πετσοπ που εμπορευοταν κουταβια και δουλεβε γνωστη μου!).
Ετσι, εαν εχουν ηδη κολλησει κατι, δεν προλαβαινει να "βγει" καλα.
Οταν παρεις το κουταβι σπιτι σου και βεβαια δεν σου λενε, οτι του εχουν δωσει τοσα φαρμακα, ξεκινανε συνηθος μετα απο λιγες μερες τα παρατραγουδα!!

Και οπος ειπωθηκε και πριν- να παρακαλας, το κουταβι σου να εχει "μονο" αυτες τους λοιμοδες ασθενεις που αναφερθηκαν ( kennel Cough, τυφο) που μπορει να ειναι θανατηφορα- αλλα υπαρχει και μια ελπιδα εαν ειναι τυχερο το κουταβι. Πιο δυσκολα θα ειναι τα πραγματα, οταν εχει κανα προβλημα ορθοπαιδικο, νευρολογικο, καρδιολογικο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εμβόλια έχει κάνει? Πότε? Η διάροια στον τύφο είναι ασταμάτητη και ο σκύλος πέφτει από αδυναμία μέσα σε 2 μέρες. Θα σου έλεγα να πας και αν επιμείνεις για εξετάσεις τύφου, όπως και σε μια εξέταση αίματος.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Σου τα ειπαν τα περισσοτερα και να πω κι εγω αυτο που σκεφτηκα... 8 μερες αντιβιωση σε κουταβι? Ειναι πολυ, κι αν παρατηρησες τη διαρροια μετα την αντιβιωση συμβουλεψου το γιατρο. Ισως χρειαστει και προβιοτικα τωρα.

Πηρες μια απο τις πιο ευπαθεις φυλες απο το πιο λαθος μερος. Υγεια σας ευχομαι και καλο κουραγιο.

vasia_kar

Member
15 Ιανουαρίου 2013
13
0
taki τι ηταν αυτο που επρεπε να διαβασω??? να μην αγορασω απο πετ σοπ??? απο εκτροφεα???? απο τι ???? γιατι εριξα πολυ διαβασμα και πουθενα δεν βρηκα να λεει να μην αγορασω απο εκτροφεα !!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Βάσια δεν αγόρασες από εκτροφέα. Οι εκτροφείς της Ουγγαρίας , οι σοβαροί τουλάχιστον δεν εξάγουν κουτάβια σε πετ σοπ στην Ελλάδα.

vasia_kar

Member
15 Ιανουαρίου 2013
13
0
σε ευχαριστω πολυ nizinny !!!! η διαρροια ηρθε μετα την αντιβιωση και φυσικα ενημερωσα αμεσως την γιατρο και μου ειπε οτι απο αυτο θα ειναι και να την ταιζω μονο ρυζι με κοτοπουλο !!!! παντως διαβασα για τον τυφο και ευτυχως δεν εχει κανενα συπτωμα !!!! και η διαθεση της ειναι στο φουυυυυλ και για παιχνιδι και για φαγητο!!!!!ο μονο αρνητικο ειναι οτι εχει βηχα ο οποιος αρχιζει και υποχωρει και η διαρροια η οποια ελπιζω να σταματησει μολις σταματησει και την αντιβιωση

vasia_kar

Member
15 Ιανουαρίου 2013
13
0
και απο εκτροφεα να μην ειναι το οποιο δεν μπορω να το απαντησω σιγουρα παντως ηρθε απο ουγγαρια !!!! οτι μου εχουν πει λεω ...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
και απο εκτροφεα να μην ειναι το οποιο δεν μπορω να το απαντησω σιγουρα παντως ηρθε απο ουγγαρια !!!! οτι μου εχουν πει λεω ...
Βάσια η Ουγγαρία είναι από τις.χώρες που έχουν και πολύ καλά εκτροφεία και puppy mills.