Ιδανικός κτηνίατρος

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
έπειτα από περιστατικό που συνέβη προβληματίστηκα στο αν υπάρχει ο ιδανικός κτηνίατρος που εμπιστεύεσαι ότι αγαπάς περισσότερο 100%. Καλύτερο είναι να είσαι σε έναν ή περισσότερους; Θα ήθελα την άποψη σας.

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Κατά την άποψη μου καλό είναι να έχεις ένα και καλό. Θέλει ψάξιμο για το που να εμπιστευτείς μια ζωούλα και ειδικά την ζωούλα του καλύτερου σου φίλου. Από την άλλη καλό είναι να έχεις και μια δεύτερη ή και μια τρίτη γνώμη αλλά πάντα όταν ο κτηνίατρος λέει ότι δεν είναι τίποτα ενώ εσύ πιστεύεις το αντίθετο. Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι πιστά την κτηνίατρο μου. Είναι πολύ καλή στη δουλειά της και πάνω από όλα αγαπάει τα σκυλάκια και γατάκια.

• Like
Reactions: noni_papa

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν κτηνιατρο με κλειστα ματια! Παντα θα ψαξω, εαν κατι μου φαινεται περιεργο και σιγουρα θα παω σε ειδικους, οταν το περιστατικο το απαιτει!
Μου αρεσει, οταν ενας κτηνιατρος δεν κανει τον ξερολα- αλλα παραδεχεται οταν κατι δεν ξερει- και σε στελνει σε καποιον πιο εξειδηκευμενο.
Οπος και στα δικα μας- δεν ειναι δυνατον να ειναι πολυ καλος σε ολα ( παθολογος, γυναικολογος, δερματολογος, οφθαλμιατρος, οδοντιατρος, χειρουργος, νευρολογος, ορθοπαιδικος κλπ.).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Οπος και στα δικα μας- δεν ειναι δυνατον να ειναι πολυ καλος σε ολα ( παθολογος, γυναικολογος, δερματολογος, οφθαλμιατρος, οδοντιατρος, χειρουργος, νευρολογος, ορθοπαιδικος κλπ.).
Ε καλά, αυτό τώρα δεν είναι έτσι :)

Με κλειστά μάτια όχι, αλλά μια σχέση εμπιστοσύνης σε βάθος χρόνου, πρέπει να την χτίζεις. Και να φροντίζεις και για μια-δυό εναλλακτικές επιλογές, σε ώρα ανάγκης.
Θεός δεν είναι κανείς. Ολοι άνθρωποι είναι. Και θα κάνουν και λάθη. Η ανθρώπινη όμως συμπεριφορά, είναι άκρως απαραίτητη.

• Like
Reactions: SHIRO and noni_papa

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Κρατάω από την κουβέντα μας ότι ο άλλος πρέπει να είναι άνθρωπος επικοινωνιακός να νοιάζεται την ψυχούλα που του εμπιστεύομαι. Πάνω από όλα να νοιάζεται για τη ζωή και όχι το χρήμα (μη παρεξηγηθώ άνθρωποι είναι με έξοδα ιατρείου και προσωπικές ανάγκες, τα πάντα με ισορροπία )