ΚΟΥΤΑΒΙ 10 ΗΜΕΡΩΝ-ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Anna84

Member
28 Μαρτίου 2018
21
0
40
Γεια σας παιδια. Ειμαι καινουργια εδω. Ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με τα κουταβακια που εχουμε εδω και 10 μερες. Γεννησε η σκυλιτσα μου 2 στις 18/3 !! Ολες αυτες τις μερες ολα μια χαρα, τρωνε, κανουν πιπι τους, κακα τους ( δε τα βλεπω συνεχεια γιατι μαλλον τα τρωει η μανα ) και κοιμουνται. Σημερα ομως, καθως ετρωγαν, το ενα την ωρα του θηλασμου εκανε κακα . Το σκουπιζω και κανει παλι και συνεχιζει και 3η φορα. Το χρωμα ηταν κιτρινωπο με λιγο καφε και αρκετα μαλακα. Αυτο με θορυβησε αρκετα και αναρωτηθηκα μηπως ειναι τυφος. Βεβαια δεν εχω δει ουτε εμετους, ουτε αιμα. Και ποτε να μη τα δω!! Πηρα τον γιατρο αλλα σε 1 ωρα θα μπορεσω να του μιλησω. Εχω αγχωθει μηπως εχει κατι και πρεπει να το προλαβω. Επισης σκεφτομαι μηπως ευθυνομαστε εμεις (εγω κι ο αντρας μου) που καποιες φορες τα παιρνουμε αγκαλια? Τα χερια τα πλενουμε παντα πριν τα παρουμε αλλα δε ξερω μηπως δεν πρεπει? Ευχαριστω!

Anna84

Member
28 Μαρτίου 2018
21
0
40
Η γέννα πως προέκυψε;
Ρωταω κατι συγκεκριμενο και ειναι αρκετα σοβαρο και θα ηθελα μια γνωμη. Το πως προεκυψε η εγκυμοσυνη ειναι ασχετο με το θεμα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Το φόρουμ δεν έχει ούτε τις γενικές ούτε τις ειδικές γνώσεις να σε καθοδηγήσει επί ιατρικών θεμάτων, εκτός τουλάχιστον από περιπτώσεις που π.χ. έχει υπάρξει διαφωνία εμπεριστατωμένων ιατρικών απόψεων για να βοηθήσουμε με ανάλογες εμπειρίες επί των συγκεκριμένων καταστάσεων που τίθενται.

Στο διά ταύτα, κόπρανα σχηματισμένα όπως λες μπορούν να σημαίνουν 1000 πράγματα, από τίποτα εώς τα χειρότερα. Το μόνο που μπορούμε να σε συμβουλέψουμε είναι να περιμένεις να μιλήσεις με το γιατρό και να ευχηθούμε να μην είναι κάτι σοβαρό όπως τύφος, όπως επίσης και να σε προτρέψουμε να συνεχίσεις να μας επισκέπτεσαι για να ενημερωθείς για δύο-τρία πράγματα τα οποία μπορεί και να σου διαφεύγουν ή να τα έχεις παρερμηνεύσει.

• Like
Reactions: bat-iris and Anna84

Anna84

Member
28 Μαρτίου 2018
21
0
40
Το φόρουμ δεν έχει ούτε τις γενικές ούτε τις ειδικές γνώσεις να σε καθοδηγήσει επί ιατρικών θεμάτων, εκτός τουλάχιστον από περιπτώσεις που π.χ. έχει υπάρξει διαφωνία εμπεριστατωμένων ιατρικών απόψεων για να βοηθήσουμε με ανάλογες εμπειρίες επί των συγκεκριμένων καταστάσεων που τίθενται.

Στο διά ταύτα, κόπρανα σχηματισμένα όπως λες μπορούν να σημαίνουν 1000 πράγματα, από τίποτα εώς τα χειρότερα. Το μόνο που μπορούμε να σε συμβουλέψουμε είναι να περιμένεις να μιλήσεις με το γιατρό και να ευχηθούμε να μην είναι κάτι σοβαρό όπως τύφος, όπως επίσης και να σε προτρέψουμε να συνεχίσεις να μας επισκέπτεσαι για να ενημερωθείς για δύο-τρία πράγματα τα οποία μπορεί και να σου διαφεύγουν ή να τα έχεις παρερμηνεύσει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Ρωταω κατι συγκεκριμενο και ειναι αρκετα σοβαρο και θα ηθελα μια γνωμη. Το πως προεκυψε η εγκυμοσυνη ειναι ασχετο με το θεμα.
Και επειδή απαντάς έτσι...ασφαλώς και το θέμα της αναπαραγωγής ημίαιμων είναι σοβαρότατο και δεν θα έπρεπε να τίθεται καν. Κάκιστα προκάλεσες εγκυμοσύνη στην σκύλα σου, πόσο μάλλον, που είσαι και εντελώς άσχετη, με την περιποίηση νεογέννητων κουταβιών, που άλλοι τα βρίσκουν στα σκουπίδια και κόβουν τον λαιμό τους, να τα κρατήσουν στην ζωή. Να είσαι λοιπόν σε 24ωρη επικοινωνία με τον γιατρό σου. Κανείς άλλος, δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, σε όσα εσύ θέλεις. Και να φροντίσεις, να μην ξαναγεννήσει η σκύλα σου, γιατί για κάτι σαν εσένα, βρίσκονται κάποτε και τα χλωρά, να μην πιστεύουν κάτι...νέους νόμους.

Αυυυυυτααααααά (προς το παρόν τουλάχιστον) (y):love:

Anna84

Member
28 Μαρτίου 2018
21
0
40
Σας ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε. Ο λογος που εγραψα ειναι γιατι διαβασα σε καποιες αλλες αναρτησεις για περιστατικα τυφου και θεωρησα οτι θα μπορουσαν καποιοι να μου πουν κατι πανω σε αυτο. Οπως και να εχει σιγουρα περιμενω να μιλησω με τον γιατρο.

Anna84

Member
28 Μαρτίου 2018
21
0
40
Και επειδή απαντάς έτσι...ασφαλώς και το θέμα της αναπαραγωγής ημίαιμων είναι σοβαρότατο και δεν θα έπρεπε να τίθεται καν. Κάκιστα προκάλεσες εγκυμοσύνη στην σκύλα σου, πόσο μάλλον, που είσαι και εντελώς άσχετη, με την περιποίηση νεογέννητων κουταβιών, που άλλοι τα βρίσκουν στα σκουπίδια και κόβουν τον λαιμό τους, να τα κρατήσουν στην ζωή. Να είσαι λοιπόν σε 24ωρη επικοινωνία με τον γιατρό σου. Κανείς άλλος, δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, σε όσα εσύ θέλεις. Και να φροντίσεις, να μην ξαναγεννήσει η σκύλα σου, γιατί για κάτι σαν εσένα, βρίσκονται κάποτε και τα χλωρά, να μην πιστεύουν κάτι...νέους νόμους.

Αυυυυυτααααααά (προς το παρόν τουλάχιστον) (y):love:
ΧΑΡΗΚΕΣ ΤΩΡΑ???? ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
τι να πεις.....
και πολυ λιγα σου ειπε η @mareco και πολυ ευγενικα μαλιστα....
να βρεις το φορουμ να ρωτησεις για το προβλημα που σου παρουσιαστηκε τωρα,ηξερες, να αποτρεψεις την εγκυμοσυνη δεν ηξερες...
αντε τρεχα στον γιατρο να σωσεις τα κουταβια τωρα και ασε το φορουμ και τα μηνυματα με υφακι!
και ψαξε να βρεις οικογενειες που θα υιοθετησουν τα κουταβακια, οσα επιζησουν...και φροντισε να μην ξαναγεννησει η σκυλα σου! δοξα το θεο εχουμε πολλα αδεσποτα που περιμενουν ενα σπιτικο για να σωθουν...

Anna84

Member
28 Μαρτίου 2018
21
0
40
τύφος είναι!
Να απολυμάνετε το σπίτι και να ενημερώσετε όποιον έχετε έρθει σε επαφή άμεσα!
Γιατι κολλαει τους ανθρωπους??? Δεν εχω δει κατι αλλο περα απο κιτρινα κακα μαλακα . οχι διαροια. Ουτε εμετους και αιμα. Τρωει κανονικα. Πριν 2 ωρες εγινε το περιατατικο κι απο τοτε δεν εχει ξανακανει.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Να σου ζησουν τα γκυκουλινιαααααααα :love::love::love:. Χαιρομαι που εδωσες τη χαρα στη σκυλιτσα σου να γινει μανουλα!!! Παντα τετοια!!

Για να λεμε μερικοι οτι δεν εχουμε τροπους.

Γιατι μπηκες σε αυτη την διαδικασια χωρις προφανως να εχεις αρκετες γνωσεις;

Anna84

Member
28 Μαρτίου 2018
21
0
40
τι να πεις.....
και πολυ λιγα σου ειπε η @mareco και πολυ ευγενικα μαλιστα....
να βρεις το φορουμ να ρωτησεις για το προβλημα που σου παρουσιαστηκε τωρα,ηξερες, να αποτρεψεις την εγκυμοσυνη δεν ηξερες...
αντε τρεχα στον γιατρο να σωσεις τα κουταβια τωρα και ασε το φορουμ και τα μηνυματα με υφακι!
και ψαξε να βρεις οικογενειες που θα υιοθετησουν τα κουταβακια, οσα επιζησουν...και φροντισε να μην ξαναγεννησει η σκυλα σου! δοξα το θεο εχουμε πολλα αδεσποτα που περιμενουν ενα σπιτικο για να σωθουν...
Ελεος με ολους εσας τους παρμενους!!!! Ελεος!!!! Δεν ειμαι υποχρεωμενη να απολογηθω σε κανεναν απο εσας γιατι το εκανα και αν θα δωσω τα κουταβια! Μαθετε πτωτα να ριστε ανθρωποι και να μιλατε ομορφα και μετα κοιταξτε παραπερα. Και το αν ειμαι η δεν ειμαι υπευθυνη για το ζωο μου δε θα μου πει κανεις απο εσας χωρις να γνωριζει. Ολοι σας να δειξετε πια οτι ειστε παντογνωστες!!!

zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
Ρώτα το γιατρό σου όσο πιο πολλά μπορείς, να επικοινωνείς συνέχεια, πάρε σαφείς οδηγίες για το τι χρειάζονται, κάλεσέ τον να εξετάσει και μαμά και κουτάβια αν δεν το έχεις κάνει ήδη, το διαδίκτυο (ειδικά για την περίπτωσή σου που μοιάζεις αρκετά μπερδεμένη λόγω άγνοιας μάλλον) δεν είναι ο τόπος για να ενημερωθείς υπεύθυνα στην παρούσα, ούτε οι αναρτήσεις περί τύφου που διάβασες βοηθάνε.

• Like
Reactions: Anna84

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Ελεος με ολους εσας τους παρμενους!!!! Ελεος!!!! Δεν ειμαι υποχρεωμενη να απολογηθω σε κανεναν απο εσας γιατι το εκανα και αν θα δωσω τα κουταβια! Μαθετε πτωτα να ριστε ανθρωποι και να μιλατε ομορφα και μετα κοιταξτε παραπερα. Και το αν ειμαι η δεν ειμαι υπευθυνη για το ζωο μου δε θα μου πει κανεις απο εσας χωρις να γνωριζει. Ολοι σας να δειξετε πια οτι ειστε παντογνωστες!!!
ελεος με ολους εσας τους ανευθυνους!!
Ουτε εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να σου απαντησουμε οπως εσυ γουσταρεις σε αυτο που γουσταρεις...
Ακριβως επειδη κανεις μας δεν ειναι παντογνωστης, σου ειπαμε να τρεξεις στον γιατρο σου, αντι να προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, πουλωντας και πνευμα.
Οσο για το να απολογηθεις γιατι το εκανες, εδω δεν ειναι δικαστηριο. Αλλα και γιατι να απολογηθεις αλλωστε; Εδω νομιζεις οτι εισαι υπευθυνη για το ζωο σου, που εθεσες σε κινδυνο με το να γεννησει, ενω απ' οτι δειχνει δεν γνωριζεις Χριστο...ασε μας κουκλιτσα μου....
Αφου βρηκες και μπηκες στο φορουμ, μεινε και διαβασε τα παντα ολα, καλο θα σου κανει απο καθε αποψη.
Καλη τυχη απο μενα.

Anna84

Member
28 Μαρτίου 2018
21
0
40
Ρώτα το γιατρό σου όσο πιο πολλά μπορείς, να επικοινωνείς συνέχεια, πάρε σαφείς οδηγίες για το τι χρειάζονται, κάλεσέ τον να εξετάσει και μαμά και κουτάβια αν δεν το έχεις κάνει ήδη, το διαδίκτυο (ειδικά για την περίπτωσή σου που μοιάζεις αρκετά μπερδεμένη λόγω άγνοιας μάλλον) δεν είναι ο τόπος για να ενημερωθείς υπεύθυνα στην παρούσα, ούτε οι αναρτήσεις περί τύφου που διάβασες βοηθάνε.
Σευχαριστω πολυ που μου απαντησες. Ο λογος που εγραψα εδω ειναι γιατι εχω παρει πρωτα ποσα τηλεφωνα τον γιατρο μου και δεν τον βρισκω. Μεχρι να τον βρω ομως θεωρησα καλο να ψαξω και να ενημερωθω για το αν ειναι οντως καποιο προβλημα ή οχι. Ειδα τυχαια λοιπον το φορουμ αυτο και απ'οτι διαπιστωνω κακως μπηκα, ενα θεμα που ειχε να κανει με τυφο καθως γνωριζω οτι αυτη η ασθενεια χτυπαει τα κουταβια. Αλλα αντι να παρω μια σοβαρη γνωμη αρχισαν ολοι να μου επιτιθενται γιατι ζευγαρωσα το σκυλακι μου. Δε θα επεκταθω αλλο σε αυτο το θεμα. Και παλι σευχαριστω πολυ και ειδικα για τον ομορφο τροπο σου!