Κάνει εμετό και δεν τρώει

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
Παιδια θα μποροσατε λιγο βοηθεια,, Εχω το Μαλτεζακι χθες εκανε καμια 10 φορες εμετο και απο χθες δεν τρωει τιποτα... Ειναι ακεφο και αλλη μερα ξαπλωμενο..του δινω λιγο νερο μονο Ο αχρηστος ο κτηνιατρος δε σηκωνει το τηλ. επειδη ειναι Κυριακη...Ειναι 3 χρονων ... Τι να κανω δε θελω να το χασω

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Παιδια θα μποροσατε λιγο βοηθεια,, Εχω το Μαλτεζακι χθες εκανε καμια 10 φορες εμετο και απο χθες δεν τρωει τιποτα... Ειναι ακεφο και αλλη μερα ξαπλωμενο..του δινω λιγο νερο μονο Ο αχρηστος ο κτηνιατρος δε σηκωνει το τηλ. επειδη ειναι Κυριακη...Ειναι 3 χρονων ... Τι να κανω δε θελω να το χασω
Πρώτα από όλα μην αγχώνεσαι (όσο μπορείς)δεν βοήθας την κατάσταση.
Το μόνο που θα σου πώ εγώ είναι μην το ζορίζεις για να φάει συνήθως λένε άμα κάνει εμετό να αφήσεις ενα 24ωρο νηστικό για να ηρεμήσει το στομάχι του και μετά κοτόπουλο με ρύζι (λαπά).
Θα σου πουν και οι παλιότεροι γιατι εγώ είμαι καινούρια ακόμα.
Ξαναπάρε τον κτηνίατρο σου ή δοκίμασε κάποιον άλλο.

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
οκ το ειχε στο αθορυβο με πηρε μολις... εκλεισα 6 30 ραντεβου :) οχι δεν το πιεζω να φαει ξερω.. μονο λιγο νερο

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
οκ το ειχε στο αθορυβο με πηρε μολις... εκλεισα 6 30 ραντεβου :) οχι δεν το πιεζω να φαει ξερω.. μονο λιγο νερο
Ωραία!!!ενημέρωσε μετά για την καταστασή του!
Περαστικά σας!

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
Του εκανε χτες 2-3 ενεσεις και σημερα ειναι πολυ καλυτερα,, Δεν εχει τη ζωντανια που ειχε αλλα τουλαχιστο τρωει ελαχιστα και δεν κανει εμετους

ελενη7

Well-Known Member
6 Μαϊου 2012
47
1
Athens
Του εκανε χτες 2-3 ενεσεις και σημερα ειναι πολυ καλυτερα,, Δεν εχει τη ζωντανια που ειχε αλλα τουλαχιστο τρωει ελαχιστα και δεν κανει εμετους
Τι σου ειπε οτι εχει??Γιατι κανει εμετους??