Κήλη σε κουτάβι;

jmrkvr

Active Member
17 Οκτωβρίου 2010
31
0
Καλησπερα σας ..... μηπως θα ηταν ευκολο καποιος να μου πει αν αυτο το κουταβι πασχει απο κηλη!cc.jpg

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Εγω δεν μπορώ να καταλάβω ..

Περίμενε θα έρθει το ιατρικό team

jmrkvr

Active Member
17 Οκτωβρίου 2010
31
0
εχω κι ακομη μια φωτο η οποια ειναι τραβηγμενη μια εβδομαδα νωριτερα και δεν υπαρχει τιποτε....αν νομιζετε οτι βοηθαει την ανεβαζω......

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
έχει περίεργα συμπτώματα??? με τον γιατρό σου μίλησες???

jmrkvr

Active Member
17 Οκτωβρίου 2010
31
0
το κουταβακι δεν ειναι δικο μου....σκεφτομαι να το αποκτησω απο εκτροφεα του εξωτερικου....ο οποιος με διαβεβαιωνει πως ειναι κατι πολυ συνηθισμενο στα κουταβια μιας και τα τοιχωματα της κοιλιακης τους χωρας ειναι πολυ χαλαρα........δεν εχω δωσει βεβαια χρηματα αλλα αυτοσ θα ερθει ελλαδα για να ζευγαρωσει μια σκυλα του και θα παω να το δω......εχει βγει και το pedigree στο ονομα μου .....

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Κοίλη είχε το προηγούμενό μου σκυλάκι, το οποίο πέθανε από βαθιά γεράματα πέρσι.
Την εγχείρηση την έκανε κουτάβι, δεν θυμάμαι 6, 8 μηνων, δεν θυμάμαι.
Θυμάμαι όμως πως στην ραφή της κοιλιάς είχε ένα ανοιγματακι ή δυο το οποίο το καταλαβαινες αν ψαχουλευες λίγο την κοιλιά της.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το κουτάβι είναι στον εκτροφέα αυτή τη στιγμή η το έχεις εσυ? Σε κτηνίατρο δεν το έχει πάει κάποιος?

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά....

jmrkvr

Active Member
17 Οκτωβρίου 2010
31
0
στον εκτροφεα.....και το εχει παει και με διαβεβαιωνει οτι δεν εχει τιποτα.....αλλα τοτε τι ειναι αυτο που προεξεχει?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Διάγνωση από εμάς δεν θα πάρεις....(δεν είμαστε κτηνίατροι)....αλλά ακόμα και αν είμασταν....απο φωτογραφία ???? Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι , μόλις έρθει το κουτάβι Ελλάδα και πριν το αγοράσεις, να το πας σε έναν δικό σου κτηνίατρο να το δει. Τουλάχιστον, εγώ αυτό θα έκανα...

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
το αυτό ..

Σε καμία περίπτωση δεν δίνεις τα λεφτά σου πρίν πάτε σε Κτηνίατρο το ζωντανό . Και όχι σε " δικο του " , γιατι και να είναι κάτι , θα στο βγάλει λάδι .
Αν δεν θέλει , πάς αλλού .

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Πολλες φορες τα αρσενικα με κρυψορχια (ο ενας ορχις δεν κατεβαινει ποτε στο οσχεο και μενει μεσα στην κοιλια του αρσενικου σκυλου) ο κρυμμενος ορχις πηγαινει εκει ακριβως πανω απο το πεος οπως στο φουσκωματακι που εχει ο μικρουλης της φωτογραφιας. Ειναι το πρωτο σημειο που ψαχνουν με ψηλαφιση οι κτηνιατροι σε εναν σκυλο με κρυψορχια.

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ειναι κατι τετοιο, μιας και δεν ειμαι κτηνιατρος, μπορει και να ειναι μια απλη κοιλη μιας και το κουταβι ειναι ακομη μικρο. Κι εγω εμαθα για το θεμα απο τον κτηνιατρο μας διοτι ο σκυλος που υιοθετησαμε ειναι 2 χρονων κι εχει κρυψορχια. Ο κρυμμενος ορχις σε αυτην την περιπτωση ειναι καλο να αφαιρειτε οπως μας ειπε ο γιατρος διοτι μπορει να εξελιχθει σε καρκινωμα σε μεγαλυτερη ηλικια.

Ποιο εκτροφειο ειναι αυτο, πως λεγεται ο εκτροφεας και ποια φυλη ειναι αυτη?