Κίνδυνος από αδέσποτα?

Βίκυ Μ.

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
33
0
Σέρρες
Γεια σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι επικίνδυνο να έρχεται σε επαφή το σκυλί μου με αδέσποτα. Εγώ πίστευα ότι εφόσον της κάνουμε όλα τα εμβόλια και τα σχετικά δεν υπάρχει κίνδυνος.. Αλλά ακούω από πολλούς που έχουν σκυλιά να μου λένε να μην την πολυαφήνω να πλησιάζει άλλα αδέσποτα...Ποια είναι η γνώμη σας?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τα αδέσποτα εφόσον είναι εμβολιασμένος ο σκύλος δεν αποτελούν κίνδυνο.
Ίσα ίσα που με την τέλεια στάση σώματος που έχουν βοηθούν και τα δικά μας τα ζαβά και τους μαθαίνουν πράγματα.
Εμένα ο σκύλος μου ερχόταν σε επαφή με αδέσποτο παλιά, και μάλιστα πολύ στενή επαφή, τόσο στενή που στο τέλος μας τον κουβάλησε και στο σπίτι!!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αν ειναι εμβολιασμένος ο σκύλος και το αδεσποτο ήρεμο (ερχεται ηρεμα προς εσάς, οχι επιφυλακτικά κλπ), ειναι ευχης εργον... οι επαφές αυτές διδάσκουν πολλές φορές σωστη γλώσσα σώματος στα δεσποζόμενα.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος με το να μιλήσεις με ένα Κενυάτη στο δρόμο και να του πεις πώς να πάει από την Ομόνοια στο Σύνταγμα.

Κανένας δηλαδή. Εφ' όσον το σκυλί σου είναι εμβολιασμένο και με τη στάση σώματος των σκύλων δεις πως δεν πάνε για μανούρες.

Αυτοί που τα υποστηρίζουν αυτά είναι.... μην πω... :mad:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ναι, put the blame on Elvis τώρα!
Mα είναι και βόιδι, θες αδέσποτο για παρέα ρε φίλε, κάνε και μία σωστή επιλογή, μας έφερες τον τραμπούκο του Παπάγου!!!

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Mα είναι και βόιδι, θες αδέσποτο για παρέα ρε φίλε, κάνε και μία σωστή επιλογή, μας έφερες τον τραμπούκο του Παπάγου!!!
μήπως ήθελε bodyguard? :p

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
τόσο στενή που στο τέλος μας τον κουβάλησε και στο σπίτι!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα....για ποιον χτυπαει η...καμπανα??????

Παντως Βικυ κι εγω αυτο πιστευω,οτι αν ειναι εμβολιασμενος ο σκυλος μας,δεν εχει φοβο να κολλησει κατι απο αδεσποτο..

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Εγω την αφηνω...αντε να αποικησει κανας ψυλλος!Τι αλλο να παθει;

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Βικυ δεν υπαρχει κινδυνος...αν το αδεσποτακι ειναι και ηρεμο...κανει καλο και στο δικο σου σκυλο γιατι μαθαινει γλωσσα επικοινωνιας με τα υπολοιπα σκυλακια και ετσι κοινωνικοποιειται. Επισης αν πεσεις σε κανα πιο αγριο...μολις δεις τα πρωτα ..γρρ...δοντια κτλπ....απλα παιρνεις την σκυλιτσα σου και απομακρυνεστε...ακομα και απο αυτο ο σκυλος μαθαινει...οτι στα ζορικα...καλο ειναι να αποχωρουμε...πριν γινει κανας καβγας. Αυτα οσον αφορα την κοινωνικοποιηση. τωρα στο θεμα υγειας...εφοσον η δικη σου σκυλιτσα ειναι εμβολιασμενη δεν διατρεχει κινδυνο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
.. Αλλά ακούω από πολλούς που έχουν σκυλιά να μου λένε να μην την πολυαφήνω να πλησιάζει άλλα αδέσποτα...Ποια είναι η γνώμη σας?
Η γνώμη μας είναι, να μαζέψεις αυτούς τους πολλούς, να βάλετε όλοι από κανά ευρουδάκι και αν έχετε αδέσποτα, να τους βάλετε καμμιά αμπούλα, το λιγότερο.