Και ΝΑΙ..... ήρθε η ώρα!!! :)


ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Η χαρά μου είναι απερίγραπτη για πολλούς και διάφορους λόγους..... αλλά πάνω απ' όλα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατάφερα να απομακρυνθεί μια ψυχούλα απ' τις άθλιες συνθήκες που ζούσε.

Αλλά πάμε απ' την αρχή......

Πρίν περίπου ένα μήνα η ζωή είπε να μου δείξει για άλλη μιά φορά οτι ΟΛΑ γίνονται για κάποιο λόγο στη ζωή μας. Πηγαίνοντας λοιπόν για ψώνια με τη μητέρα μου, τελείως ξαφνικά αποφάσισα να "βγούμε" απ' την πορεία μας και να πάμε να δούμε αν κάποιο απ' τα καταστήματα της περιοχής μας τελικά έκλεισε όπως ακουγόταν ή όχι. Πλησιάζοντας λοιπόν στο πάρκινκ του καταστήματος, βλέπω απ' εξω στους κάδους σκουπιδιών μια μπάλα απο τρίχωμα που κάποτε θα πρέπει να ήταν λευκό. Μικρόσωμο σκυλάκι, ανάμεσα σε σκουπίδια πεταμένα κάτω, να ψάχνει να βρεί κάτι φαγώσιμο να φάει. Σταμάτησα σε κοντινή απόσταση και πήγα να του δώσω ξηρή τροφή που είχα στο αυτοκίνητο. Εκείνο με το που αντιλήφθηκε την παρουσία μας απομακρύνθηκε απ' το σημείο φοβισμένο. Του έβαλα τροφή κι έκανα στην άκρη για να πλησιάσει. Έκανε μερικά βηματάκια αλλά σταματούσε και με την παραμικρή μου κίνηση αυτό εξαφανιζόταν. Αποφάσισα να το αφήσω να φάει και να περάσω αργότερα απ' το σημείο να δω τι θα κάνω! Δυστυχώς όμως μετά απο καμία ώρα που γύρισα δεν το βρήκα εκεί. Έψαξα τριγύρω και το είδα μέσα σ' ενα στενό το οποίο θεωρείται οτι είναι τα όρια ενός καταυλισμού τσιγγάνων. Το παρατηρούσα για ώρα και αφού εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να κάνω κάτι αποφάσισα να επιστρέψω την επόμενη.

Για να μην κουράσω πολύ (γιατί θα κουράσω σίγουρα με το σεντονάκι μου :Ρ) επι 3 περίπου εβδομάδες πήγαινα κάθε μέρα τουλάχιστον δυο φορές στο σημείο για να το ταϊσω. Σχεδόν κάθε μέρα ήταν εκεί και πλησιάζε όλο και περισσότερο, ποτέ όμως αρκετά κοντά ώστε να το ακουμπίσω. Μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα, κάποιοι τσιγγάνοι είδαν οτι προσπαθώ να πλησιάσω το σκυλί και το σκυλάκι ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται στο σημείο που το έβρισκα συνήθως για να το ταϊσω (δεν ξέρω πως ακριβώς, αλλά το είχαν κρύψει). Ρώτησα στη γειτονιά και μου είπαν οτι το σκυλάκι το είχαν κάποιοι τσιγγάνοι, οι οποίοι δεν το φρόντιζαν (λες και δεν το είχα καταλάβει) και μερικές φορές το χτυπούσαν. Ενημέρωσα λοιπόν οτι σκοπεύω να το απομακρύνω απο εκείνο το χώρο και με τη βοήθεια μερικών γειτόνων μάθαινα πότε εμφανιζόταν στο δρόμο το μικρούλι, οπότε και πήγαινα κατευθειαν για τάισμα και προσπάθεια προσέγγισης. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα καμία τόσο άμεση επαφή με φοβικά σκυλάκια και δεν ήξερα τι να κάνω ακριβώς, ουτώς ώστε να νιώσει άνετα και να με εμπιστευτεί. Έκανα βήματα καθαρά απο ένστικτο και τίποτα άλλο. Ζήτησα βοήθεια απο ανθρώπους που ασχολούνται με τα αδέσποτα......... αλλά τελικά ήμουν μόνη μου (χωρίς να θέλω αυτή τη στιγμή να "αγγίξω" αυτό το θέμα). Ένιωσα οτι κάτι κάνω σωστά όταν μετά απο μέρες που πήγαινα, το σκυλάκι με είδε απο μακρία κι άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου πλησιάζοντας ακόμη πιο πολύ. Χάρηκα και πείσμωσα περισσότερο!

Την περασμένη Πέμπτη το πρωί λοιπόν κατάφερα να το χαϊδέψω για λίγο στο κεφαλάκι του πριν αυτό τραβηχτεί προς τα πίσω, χωρίς όμως να απομακρυνθεί. Και μετά πάλι άφαντο το σκυλάκι!

Κι έφτασε το Σάββατο που η τύχη???...... το πεπρωμένο????..... το σύμπαν???..... ο Θεούλης????...... δεν ξέρω τι ακριβώς, μου έβαλε τη βούλα σ' αυτό με το οποίο ξεκήνησα την αφήγηση μου. Οτι δηλαδή όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ξεκίνησα να πάω για δουλειά, αλλά πρώτα έπρεπε να κάνω κάποιες δουλίτσες. Αυτές οι... δουλίτσες μου έφαγαν τόσο πολύ χρόνο και νεύρα που τελικά συνειδητοποίησα οτι δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνω μια διαδρομή 10 και βάλε χιλιομέτρων για να πάω στη δουλειά μου κι αποφάσισα να γυρίσω σπίτι με τα νεύρα στην τσίτα. Μια απ' τις καλές κυριές που με ενημέρωνε για το σκυλάκι με πήρε τηλέφωνο οτι το σκυλάκι ήταν και πάλι έξω........ Έφυγα τρέχοντας για το σημείο και βρήκα μια ψυχούλα στην χειρότερη κατάσταση που την είχα δεί ως τότε. Βρώμικη..... μαζεμένη....... χτυπημένη στο πόδι...... και ακόμη πιο...χμμμμ.... τετράγωνη απο ποτέ!!!! Την πλησιάσα για να την ταίσω και εκείνη περίμενε (ναι ναι, για κοριτσάκι πρόκειται)!!!!!!! Της έδωσα τροφή κι εκείνη στην αρχή απλά με κοιτούσε στα μάτια!!!! Άπλωσα χέρια να της χαϊδέψω το κεφάλι κι εκείνη περίμενε!!!!! Τη χάϊδεψα στο σωματάκι της κι εκείνη έσκυψε το κεφαλάκι!!!!! Δεν περίμενα περισσότερο... πήγα στο αμάξι, έβγαλα λουράκι, της το πέρασα στο κολάρο το οποίο περιέργως φορούσε και περίμενα αντίσταση. Η μικρούλα τράβηξε το κεφαλάκι μια μοναδική φορά προς τα πίσω κι όταν της είπα "Έλα, πάμε, θα φύγουμε" εκείνη αμέσως ακολούθησε. Τη βοήθησα να μπει στο αυτοκίνητο και φύγαμε κατευθείαν για γιατρό. Η κατάσταση της μικρής εξωτερικά ήταν τέτοια που η έρμη η γιατρός το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να βγάλει τα πανάκια που της είχαν βάλει κάποιοι στο ποδαράκι που κούτσαινε για να δει αν ειναι πληγωμένο και να μας παραπέμψει να πάμε τη Δευτέρα στην κλινική στο Κορωπί για να κάνουμε ακτινογραφία αν και δεν πίστευε οτι έχει σπασμένο ποδαράκι, απ' τις κινήσεις που είχε κάνει ελέγχοντας την.

Πήραμε τη μικρή, την πήγαμε για μπάνιο και κούρεμα και τσούπ........... δεν παίρναμε μόνο μια μικρή απ τον καταυλισμό, αλλά και ποιος ξέρεις πόσες ψυχούλες ακόμη!!!!! Η μικρούλα μας είναι περίπου 1 - 1,5 χρόνων και πολύ........ μα πολύ έγγυος!!!! :S
Είναι ήδη στις μέρες της, της έχουμε ετοιμάσει το χώρο της, έχει εγκλιματιστεί άψογα και στο σπίτι αλλά και με όλη την οικογένεια μας, έχει ακόμη μερικές φοβίες αλλά ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που γνώρισα στην αρχή (και εξωτερικά μα και εσωτερικά σαν σκύλος), έχει κλέψει την καρδιά όχι μόνο τη δική μας αλλά και όποιου έχει "μπει" στο δρόμο της και πλέον περιμένουμε τη γέννα με άγχος αρκετό μπορώ να πω (δεν ξέρουμε και με τι σκύλο έχει ζευγαρώσει) αλλά και με αγωνία και προσμονή.

Ελπίζω (αν και είμαι σίγουρη οτι εδώ τουλάχιστον θα την έχω) στη βοήθεια σας παιδιά, γιατί μπορεί να είχα στη ζωή μου αρκετά ζώα και σκυλιά, αλλά πραγματικά νιώθω πρωτάρα μπροστά σε όλο αυτό!

Και θα ζητήσω συγνώμη για το πολύυυυυυυ μεγάλο...χμ... κουβερλί που έγραψα αλλά μιας και σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων νομίζω οτι αξίζει να αφιερώσω στη μικρούλα μου λίγες (?!?!?!?) γραμμές παραπάνω!

Α...... και για να γίνει η παρουσίαση πιο ολοκληρωμένη.... το όνομα αυτής Lie (Ψέμα στα Αγγλικά) μιας και απ' τη μια κατάφερα να την πάρω Πρωταπριλιά, κι απ' την άλλη μου φαίνεται σαν ψέμα που τελικά κατάφερα να την πάρω απο εκεί!:D:D:D

Φωτογραφίες ακολουθούν λίαν συντόμως......

Εχμ.... ξυπνήστε παιδιά.... τελείωσα την αφήγηση! :p
 


noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
34
Νέο Ψυχικό
Μπράβο, μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο. Πολύ τυχερή η μικρούλα που την βρήκες; σε βρήκε; που διαστραυρώθηκαν οι τύχες, οι μοίρες και οι δρόμοι σας. Τελικά, όντως, μερικά πράγματα που γίνονται φαινομενικά τυχαία έχουν ένα απώτερο λόγο.:love::love:
Να πάνε όλα καλά και με τη γέννα και να βρεθούν μετά και οικογένειες για τα μικρά :D
Να φανταστώ η Lie θα μείνει μαζί σας;
 
  • Like
Reactions: ΤLilith


Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
37
Thessaloniki
Δεν εχω λογια...οσα μπραβο και αν σου πω θα ειναι λιγα.
Σε θαυμαζω για την επιμονη σου ,το πεισμα σου και την καλοσυνη σου.
Καλη ζωη να εχει η μικρουλα σου που ειναι σιγουρο αυτο,ειλικρινα σε θαυμαζω!
Μπραβο βρε κοριτσι μου,με συγκινισες!
 
  • Like
Reactions: ΤLilith


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Μπραβο σου....μπραβο σου...μπραβο σου...
Εγω με χαρα θα διαβασα κι αλλα τόσα....

ετοιμασου για γολγοθα τωρα με τα μωρα....να βρεις σπιτι για ολα... να τα εχεις να κανουν γυρω γύρω τα τρελοκουταβα....

Να προσεξεις τη προσεγγιση στη μικρη, σαν μαμα και σαν φοβικη μπορει να ειναι λιγο απρόβλεπτη....ολα με το μαλακο οπως κάνεις μεχρι τωρα...

Θα σου πει και ο γιατρός αν ειναι και χρειαζεται κατι επιπλεον στη διατροφη της ως θηλαζουσα και ταλαιπωρημενη....

Δεν ξερω τι αλλο....περιμενω να τη δω με ανυπομονησια ειλικρινα...

Και χαίρομαι που ακουω τετοιες ιστορίες εδω τις τελευταιες μερες....ειναι σαν οαση μπροστα στο κακο που βλεπουμε και που εχουμε συνηθισει να ακούμε...
 
  • Like
Reactions: ΤLilith


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
Mπραβο, καλα εκανες και την πηρες και για την υπομονη σου να την πλησιασεις!!! Ισως το μητρικο της ενστικτο την ωθησε ακομαπερισσοτερο να ξεπερασει τη φοβια της και να σε πλησιασει περισσοτερο τη κρισιμη στιγμη. Να ζησετε πολλες χαρες μαζι!
 
  • Like
Reactions: ΤLilith


ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σου!!!
Ναι ναι..... θα την κρατήσουμε. Είχαμε λίγες αντιρρήσεις στην οικογένεια στις αρχές που την πρωτοβρήκα και τους ανακοίνωσα οτι βρήκα ένα σκυλάκι και πρέπει να φύγει απο εκεί που είναι. "Χάσαμε" κάτω απο άσχημες συνθήκες το προηγούμενο σκυλάκι μας και οι γονείς μου ας πούμε δεν ήθελαν να δεθούν ξανά με κάποιο ζώο.... άλλα too late που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Τους έχει ήδη κλέψει την καρδιά (της μητέρας μου την είχε κλέψει απο καιρό αλλά δεν ήθελε να μου δώσει θάρρος). Αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής απ' την μικρούλα είναι ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκυλάκι!!!! Δέχεται με ευγνωμοσύνη την αγαπή που της δείχνουμε..... δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα με λόγια! :)

ΥΓ: Σήμερα κατάλαβα πως νιώθουνε μερικές μανούλες που αφήνουν για πρώτη μέρα τα μωρά τους για να πάνε στη δουλειά!! Περιμένω πως και πως να τελειώσω με τη δουλειά για να πάω κοντά της! Το μυαλό μου είναι κοντά της και νιώθω ανασφάλεια που δεν είμαι εκεί (ειδικά λόγω της κατάστασης με την εγκυμοσύνη της).
 


ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Mπραβο, καλα εκανες και την πηρες και για την υπομονη σου να την πλησιασεις!!! Ισως το μητρικο της ενστικτο την ωθησε ακομαπερισσοτερο να ξεπερασει τη φοβια της και να σε πλησιασει περισσοτερο τη κρισιμη στιγμη. Να ζησετε πολλες χαρες μαζι!
Ναι κι εγώ αυτό υπέθεσα. Ίσως λίγο ο πόνος στο ποδαράκι της και το οτι ένιωθε οτι εκεί που βρίσκοταν ήταν "επικίνδυνα" για τα μωρά της την έκαναν να δεχτεί να έρθει μαζί μου!

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Ξέρω οτι θα χρειαστεί πολύ υπομονή με τα κουτάβια (και απ' οτι είπαν οι γιατροί που την έχουν δει ως τώρα θα είναι κι αρκετά), αλλά θα τα βγάλουμε πέρα. Που θα πάει?? :)

Με τα κουτάβια και τις υιοθεσίες θα χρειαστώ σίγουρα κάποιες συμβουλές, αλλά όταν έρθει η ώρα! :)
 
  • Like
Reactions: Yorkaddict




ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Η πρώτη μας συνάντηση:

20170311.jpg

Όταν προσπάθησαν να μας κρύψουν και μας έδεσαν με σχοινάκι αλλά εμείς τους την σκάσαμε:
20170329.jpg


Κι εδώ με το νέο μας look είπαμε να βγάλουμε την κορμάρα μας στον κήπο σε κοινή θέα :

New Look.jpg

Εδω με κακομαθαίνει λίγο η νέα μου μαμά ...... λίγο μόνο......μα αφού κρυώνω.....

20170402.jpg



Αυτές έτσι για αρχή.... :whistle:

Ελπίζω στις επόμενες να μην βλέπουμε πια αυτή τη μελαγχολία στα ματάκια της!!!! :(
 

Attachments



medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
πω πω, φοβερη αλλαγη, λες και ειναι αλλο σκυλακι...Δε πειραζει κακομαθε τη λιγο, εχει το δικαιωμα!
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Mπράβο σου για την υιοθεσία! Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά! Συζητήσατε για στείρωση με τον κτηνίατρο και σας είπε καλύτερα να το αποφύγετε? Μετράτε δηλαδή ημέρες/ώρες?
 
  • Like
Reactions: mareco


haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
πολλά μπράβο που έσωσες τη ψυχούλα αυτή μαζί με τα μωρά της. Μακάρι να βρεθούν και εξίσου καλά σπιτάκια για τα κουταβάκια. Μόνο μια παράκληση: καταλαβαίνω ότι τώρα ήταν αναγκαίο αλλά μη τη ξυρίζεις ξανά τόσο κοντά, μπορεί να πάθει εγκαύματα.
(εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ μαλλιαρή αλλά σίγουρα θέλει περισσότερη περιποίηση όπως καθημερινό βούρτσισμα)
 


ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Mπράβο σου για την υιοθεσία! Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά! Συζητήσατε για στείρωση με τον κτηνίατρο και σας είπε καλύτερα να το αποφύγετε? Μετράτε δηλαδή ημέρες/ώρες?
Ναι την περιμένουμε απο στιγμή σε στιγμή. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εκρίσεις..... σε καμια δυο μέρες φαντάζομαι θα είμαστε περισσότερα μέλη στο σπίτι :)
 


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Ειναι μια κουκλα!!!εγω στις δυο τελρυταιες δεν βλεπω μελαγχολία...τα ξέχασε κιολας μη σου πω....

(Εχε λιγο το νου σου οταν ξαναπας στο σημειο που τη βρηκες....μη σε περιμενει κανεις με τσαμπουκα....δεν ξερεις ποτέ ο κοσμος τα χει παιξει...)
 
  • Like
Reactions: ΤLilith


ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
πολλά μπράβο που έσωσες τη ψυχούλα αυτή μαζί με τα μωρά της. Μακάρι να βρεθούν και εξίσου καλά σπιτάκια για τα κουταβάκια. Μόνο μια παράκληση: καταλαβαίνω ότι τώρα ήταν αναγκαίο αλλά μη τη ξυρίζεις ξανά τόσο κοντά, μπορεί να πάθει εγκαύματα.
(εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ μαλλιαρή αλλά σίγουρα θέλει περισσότερη περιποίηση όπως καθημερινό βούρτσισμα)
Αν κι αυτό με τα εγκαύματα δεν το ήξερα (κι εμένα μου αρέσει περισσότερο μαλλιαρή και δεν με ενοχλεί η περιποίηση της) πράγματι αυτή τη φορά έπρεπε να την κουρέψουνε τόσο πολύ γιατί έπρεπε να φύγουν οι κόμποι κι όλη αυτή η τζίβα που είχε το καημενούλι. Φαντάζομαι οτι ίσως να ήθελαν να δουν μήπως υπάρχουν δερματικά θέματα. Δεν με ρώτησαν καν πως θα ήθελα να κουρευτεί.
 


ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Ειναι μια κουκλα!!!εγω στις δυο τελρυταιες δεν βλεπω μελαγχολία...τα ξέχασε κιολας μη σου πω....

(Εχε λιγο το νου σου οταν ξαναπας στο σημειο που τη βρηκες....μη σε περιμενει κανεις με τσαμπουκα....δεν ξερεις ποτέ ο κοσμος τα χει παιξει...)
Το σκέφτηκα κι αυτό γιαυτό και πηγαίνω ακόμη στο σημείο ψάχνοντας και καλά. Άσε που πηγαίνω ούτως η άλλως και ρίχνω τροφή για να τρώνε κι άλλα αδεσποτάκια που έχει στην περιοχή.....
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Πολλα πολλα μπράβο κ συγχαρητήρια!
Μακαρι η μικρη να εχει μια μακρα κ ευτυχισμενη ζωη δίπλα σας!

Να συζητησετε με τον κτηνιατρο σας μη τυχον χρειαστει καμια καισαρική (αν δε το χετε κανει ηδη)!
Στην θεση σου,περαν απο μια παρα πολυ καλη τροφή-παντα σε συνεννοηση με τον κτηνιατρο-θα προσπαθουσα να της δωσω ενα "μπουστ" τωρα κ για οσο θα εχει κ θηλαζει τα μωρα (2 μηνες υπολογισε)...
 


Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Έλα ρεε.. Κούκλα είναι! Μπράβο ρε κορίτσι! Πολλά συγχαρητήρια!

Να έχετε μια μακρόχρονη κι ευτυχισμένη συμβίωση εύχομαι!

Υ.Γ: Τάσσομαι κι εγώ υπέρ της γούνας. :D
 
  • Like
Reactions: ΤLilith


ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τις συμβουλές παιδιά. :)(y)
Έχουμε υπόψιν μας την πιθανότητα της καισαρικής αν και σήμερα που την ψιλάφησε η γιατρός μας είπε οτι η μικρούλα έχει πολλά κουταβάκια και δεν το βλέπει πιθανό να είναι μεγαλόσωμα. Όταν ρώτησα πως το κατάλαβε αυτό μου είπε οτι αν ήταν μεγαλόσωμα και 3-4 στην κοιλίτσα της, τότε θα μπορούσε να τα πιάσει. Ενώ τώρα τα νιώθει σαν "μπαλίτσα" στην κοιλίτσα της μικρής. Βέβαια το καλυτερο θα ήταν να κάναμε έναν υπέρηχο, αλλά δεν θέλουμε να την μετακινούμε συνέχεια την καημενούλα γιατί έχει που έχει το βάρος της, έχει και το ποδαράκι της που κουτσαίνει.......
Είμαστε σε επιφυλακή γενικά και την παρακολουθούμε. Αν κριθεί οτιδήποτε ως απαραίτητο, εννοείται οτι θα το κάνουμε.

Όσο για την τροφή της @Μαρια&Ηρα , της μαγείρεψα κοτοπουλάκι με λαχανικά και ρυζάκι και αύριο θα της έδινα συκωτάκι με το ρυζάκι της. Με συμβούλεψαν να μην της δώσω ασβέστιο ή βιταμίνες προς το παρόν, παρά μόνο αφού γεννήσει και δούμε πως θα πάει. :)

@Elrandir θα ξαναμεγαλώσει το μαλλάκι, που θα πάει. Τουλάχιστον τότε δεν θα είναι στην κατάσταση που τη βρήκα :D Άσε που είμαι σίγουρη οτι και η Lie θα ονειρεύεται τη γουνίτσα της.... όσο και να προσπαθώ να την κρατήσω ζεστή έχω συνέχεια την αίσθηση οτι κρυώνει η καημενούλα! :(
 
  • Like
Reactions: Yorkaddict


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Συγχαρητήρια για την υιοθεσία και καλή συμβίωση από δω και πέρα. Καλή υπομονή με τα κουτάβια, ένα puppy Pen θα σε βοηθήσει πολύ, ώστε να μένει όλη η τοκετομαδα παρέα, χωρίς πολλά ατυχηματα στο σπίτι. Εύχομαι μετά τον απογαλακτισμο (60ημερων) να βρούνε όλα σπίτια και με το νέο μέλος σας να ζήσετε υπέροχες στιγμές.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.601
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3