Καλή τροφή για σκυλάκι 4 μηνών κοκονάκι από πατέρα καθαρόαιμο και μαμά κοκονάκι ημίαιμη

Rafaela1995

Member
17 Σεπτεμβρίου 2021
6
0
30
Καλησπέρα σας ,

Θα ήθελα να μου πείτε τι γνώμη σας για την παρακάτω τροφή με τα παρακάτω συστατικά
Σύνθεση Bewi Dog Puppy:
Kρέας πουλερικών αφυδατωμένο (30 %), Αραβόσιτος, Ρύζι, Ρέγκα αφυδατωμένη (6 %), Λίπος πουλερικών, Φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, καρυδέλαιο), Πούλπα αποξηραμένων τεύτλων αποσακχαροποιημένη, Αυγά αποξηραμένα, Ζύμη ζυθοποιίας (Μαγιά) αποξηραμένη (2,5 %), Λοβοί χαρουπιών αποξηραμένοι, Συκώτι πουλερικών υδρολυμένο, Χλωριούχο νάτριο, Όξινο φωσφορικό ασβέστιο, Χλωριούχο κάλιο.

Αναλυτικά συστατικά:

Πρωτεΐνη 30 %, Ολικές λιπαρές ουσίες 18 %, Ολικές ινώδεις ουσίες 2,2 %, Ολική τέφρα 7,2 %, Υγρασία 10 %, Ασβέστιο 1,4 %, Φώσφορος 1,1 %, Νάτριο 0,35 %.

Θεωρείται είναι εντάξει για την μικρή μου είναι ημίαιμο Κοκονάκι 4 μηνών ; Αν έχετε να μου προτείνετε κι άλλες κάθε γνώμη δεχτή

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.186
1.235
29
δεν εχει καμια σημασια η ρατσα (η μη) στην επιλογη τροφης. η συγκεκριμενη τροφη ειναι μετρια, σιγουρα θα μπορουσε να τρωει και κατι καλυτερο, αλλα εαν της καθεται καλα (σωστα κοπρανα, χωρις εμετους, την τρωει με ορεξη, εχει ενεργεια, σωστο τριχωμα), δεν υπαρχει λογος αλλαγης προς το παρον.

Rafaela1995

Member
17 Σεπτεμβρίου 2021
6
0
30
δεν εχει καμια σημασια η ρατσα (η μη) στην επιλογη τροφης. η συγκεκριμενη τροφη ειναι μετρια, σιγουρα θα μπορουσε να τρωει και κατι καλυτερο, αλλα εαν της καθεται καλα (σωστα κοπρανα, χωρις εμετους, την τρωει με ορεξη, εχει ενεργεια, σωστο τριχωμα), δεν υπαρχει λογος αλλαγης προς το παρον.

Τώρα ξεκινησα και του δίνω αυτή έτρωγε την royal cannin και μετά του είχα δώσει purina friskies την οποία διάβασα αρνητικά σχόλια και έτσι πήγα στην bewi μέχρι στιγμής την έχει δεχτεί ..... Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο ;

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.186
1.235
29
Τώρα ξεκινησα και του δίνω αυτή έτρωγε την royal cannin και μετά του είχα δώσει purina friskies την οποία διάβασα αρνητικά σχόλια και έτσι πήγα στην bewi μέχρι στιγμής την έχει δεχτεί ..... Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο ;
προς το παρον θα ελεγα οτι δεν χρειαζεται αλλαγη! εχει κανει ηδη πολλες αλλαγες, και δεν κανει καλο ειδικα σε ενα κουταβι να αλλαζει την τροφη του τοσες φορες σε μικρο χρονικο διαστημα. εγω παντα προτεινω την Essential the beginning παντως

• Like
Reactions: GSD92

Rafaela1995

Member
17 Σεπτεμβρίου 2021
6
0
30
προς το παρον θα ελεγα οτι δεν χρειαζεται αλλαγη! εχει κανει ηδη πολλες αλλαγες, και δεν κανει καλο ειδικα σε ενα κουταβι να αλλαζει την τροφη του τοσες φορες σε μικρο χρονικο διαστημα. εγω παντα προτεινω την Essential the beginning παντως

Ποτέ πιστεύεται πρέπει να κάνω αλλαγή σε αυτή που μου προτείνετε;

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.186
1.235
29
Ποτέ πιστεύεται πρέπει να κάνω αλλαγή σε αυτή που μου προτείνετε;
σε κανα δυο μηνες ισως
απο τους 6 ως τους 12 μηνες ας πουμε, και υστερα να γινει η αλλαγη σε τροφη για ενηλικα

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Ενδεικτικά κάποιες εταιρείες που έχουν ποιοτικές τροφές.

Acana, Farmina N@D, Brit, Essential.

* Όσο ποιοτική μπορεί να είναι η ξηρά τροφή.
** Να μην αγοράζετε τροφή από το super market.
*** Θα βρείτε παρά, μα πάρα πολλά θέματα, στο φόρουμ σχετικά με τροφές. Λίγο χρόνο χρειάζεται να διαθέσετε.

Rafaela1995

Member
17 Σεπτεμβρίου 2021
6
0
30
Ενδεικτικά κάποιες εταιρείες που έχουν ποιοτικές τροφές.

Acana, Farmina N@D, Brit, Essential.

* Όσο ποιοτική μπορεί να είναι η ξηρά τροφή.
** Να μην αγοράζετε τροφή από το super market.
*** Θα βρείτε παρά, μα πάρα πολλά θέματα, στο φόρουμ σχετικά με τροφές. Λίγο χρόνο χρειάζεται να διαθέσετε.

Ευχαριστώ πολύ