Άσχημα νέα για το Μιλουκάκι... Μετά απο ένα μήνα θεραπείας με vibramicyn για την ερλείχια χθες της κάναμε εξετάσεις για αιμοπετάλια (ήταν 13 την προηγούμενη φορά) και είχα την ελπίδα ότι τα πράγματα θα ήταν λίγο καλύτερα. Δεν ήταν όμως. Τα αιμοπετάλια αντί να ανέβουν έστω και λίγο, μηδενίστηκαν και η κτηνίατρος με θορύβησε ότι υπάρχει κίνδυνος αιμορραγικών επεισοδίων. Δώσαμε τις εξετάσεις και σε εξωτερικό εργαστήριο γιατί αυτό το αποτέλεσμα βγήκε απο το μηχάνημα που έχει η γιατρός στο ιατρείο, μήπως και πρόκειται για λάθος, αλλά δεν ελπίζω σε πολλά... Σαν επόμενο βήμα μου μίλησε για κάποιες ενέσεις οι οποίες όμως μπορεί να έχουν σοβαρές παρενέργειες και έχω στενοχωρηθεί πολύ. Όπως και να έχει, θα περιμένουμε αύριο τα αποτελέσματα του εργαστηρίου- της έχω κάνει και για τίτλο καλαζάρ και θα μάθουμε κι αυτό αύριο- και θα αποφασίσουμε τότε τι θα κάνουμε παραπέρα. Έχει τύχει παιδιά σε κανέναν αυτό με τα τόσο χαμηλά αιμοπετάλια? Ξέρει κανείς κάτι απο εμπειρία για ενέσεις σχετικές? Εϊναι μονόδρομος?