Καλαζαρ

giorgis

Member
23 Νοεμβρίου 2009
12
0
για σας με λένε Γιώργο και έχω ένα dogo αργεντινό 11 μηνών πριν 1 μίνα έπιασε ψώρα και από τότε του δύνω κάθε 10 μέρες advocate αλλά τώρα τελευταία dn έχει πολυ όρεξη ούτε να φαει και λεμφαδένες είναι λίγο πρησμένει οπότε σκεφτικά ότι μπορεί να έχει καλαζάρ πήγα στον κτηνίατρο και μου έκανε τεστ για καλαζάρ και erlixiosi (αυτό το τεστ που κρατάει 15 λεπτά) το τεστ βγήκε αρνητικό.Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να μηνώ ήσυχος με αυτό το τεστ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Να ζητήσεις να σου κάνει κανονικές εξετάσεις και για τα δύο.
Πως δικαιολόγησε τους πρησμένους λεμφαδένες;
Μια γενική αίματος έστω, δεν κάνατε;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.975
7.554
Advocate για ψώρα*? Τι είδους ψώρα ήταν?

*Καλά δεν ξέρω αν το advocate είναι και για ψώρα αλλά ξέρω ότι στη σαρκοκοπτική τουλάχιστον δίνουν stronghold.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Advocate Large Dogs 10 - 25kg (Advocate 250) contains 2.5 ml (250 mg imidacloprid, 62.5 mg moxidectin) and is a broad spectrum combination treatment, effective against fleas, flea larvae, roundworms, hookworms, whipworms, heartworms and Sarcoptic mange, ear and Demodex mites.

Advocate Large Dog gives you proven flea and flea larvae control as well as effective control of intestinal nematodes, heartworm and mites.

giorgis

Member
23 Νοεμβρίου 2009
12
0
Mareco δν εκανα γενικη γιατι μου ειπε πως το test δεν ειχε απολητως καμια ενδειξη για καλαζαρ.
esteanged ο σκυλος μου εχει σαρκοκοπτικη ψωρα και απο οτι διαβασα στο βιβλιαρακι η advocate kanei

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.975
7.554
Κάνε μια γενική, δεν χάνεις τίποτα, αν όχι για καλαζάρ για απλό τσεκ απ.

Θενξ παιδιά για τις πληροφορίες για το advocate.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Mareco δν εκανα γενικη γιατι μου ειπε πως το test δεν ειχε απολητως καμια ενδειξη για καλαζαρ.
Ανέφερες πρησμένους λεμφαδένες. Γι'αυτό σου λέω, τουλάχιστον για γενική.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
για σας με λένε Γιώργο και έχω ένα dogo αργεντινό 11 μηνών πριν 1 μίνα έπιασε ψώρα και από τότε του δύνω κάθε 10 μέρες advocate αλλά τώρα τελευταία dn έχει πολυ όρεξη ούτε να φαει και λεμφαδένες είναι λίγο πρησμένει οπότε σκεφτικά ότι μπορεί να έχει καλαζάρ πήγα στον κτηνίατρο και μου έκανε τεστ για καλαζάρ και erlixiosi (αυτό το τεστ που κρατάει 15 λεπτά) το τεστ βγήκε αρνητικό.Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να μηνώ ήσυχος με αυτό το τεστ
Ιδια συμπτωματα εχει και η δικια μου σκυλιτσα και εχει καλαζαρ.. εχει σαν ψωρα στα αυτια της αλλα ειναι αλλοιωσεις του καλαζαρ..ο γιατρος πηρε δειγμα και ειδε στο μικροσκοπιο οτι ειναι ψωρα? γιατι δεν κανεις μια αιματολογικη για ερλιχια και καλαζαρ? θα εισαι πολυ πιο σιγουρος αποτι με το τεστ :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.872
8.086
Τα σναπ τεστ δεν είναι πάντα αξιόποστα , ζήτα εξετάσεις για καλαζάτ ερλίχια , κανονικές.