Καλημέρα! Βοήθεια!

elinas

Member
20 Οκτωβρίου 2011
7
0
Αγία Παρασκευή
το μιλανάκι μου διαγνώστηκε χτες με καλαζαρ και ερλιχίωση παρά τισ προφυλάξεις που παίρνω 2 χρόνια που τον έχω μαζέψει από τους δρόμους. είχα ήδη στο παρελθόν ένα σκυλί με καλαζαρ και έχω σκάσει. το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ένα καλό κτηνίατρο και για ότι γίνει τον πάω στο αττικό όπου με γδέρνουν. πέραν τούτου όμω θα χρειαστώ και δεύτερη άποψη για τη θεραπεία.μπορείτε να με βοηθήσετε συστήνοντάς μου καλό κτηνίατρο σε αγία παρασκευή και γγύρω περιοχές?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλημέρα και καλώς μας βρήκες :)

Μην τρελλαίνεσαι. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Σου δώσανε τίτλους μόλυνσης;
Κτηνίατροι υπάρχουν αρκετοί και αρκετά καλοί. Δεν χρειάζεται να τρέχεις στις κλινικές.
Περίμενε λίγο τους Αγ.Παρασκευιώτες να αναφέρουν κάποιον, αλλιώς θα επεκταθούμε γεωγραφικά.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Xαλανδρι σε βολευει?
Κεστης Αποστολος, Ριζαρείου και Κυπρου 58, τηλ. 2106800255
Τι τιτλους εχει?

elinas

Member
20 Οκτωβρίου 2011
7
0
Αγία Παρασκευή
1/50 ερλιχίωση, 1/400 καλαζαρ και 37 χιλιαδες λευκά. εντωμεταξύ ήδη παίρνει αντιβίωση για βακτηριδιακή δερματοπάθεια (ή κάτι τέτοιο). και τον πρόσεχα τον καημένο με αμπούλες και σπράυ κλπ, η κωλοαρρώστια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. τη βρήκαμε επειδή κάναμε προληπτικές όπως κάθε χρόνο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μπράβο σας που κάνατε προληπτικές εξετάσεις. Οπως βλέπεις είναι απαραίτητες.
Με την ερλίχεια μην ασχολείσαι καν. 1/50 τίτλος δεν πρέπει να είναι της ερλίχειας. Συμπαρασύρετε μάλλον από το καλαζάρ, του οποίου ο τίτλος επίσης, δεν είναι υψηλός. Πιθανότατα με τον πρώτο κιόλας κύκλο θεραπείας, θα πέσει πολύ ή ακόμη και θα μηδενιστεί.
Zylapour δεν σου είπαν να ξεκινήσεις;

elinas

Member
20 Οκτωβρίου 2011
7
0
Αγία Παρασκευή
θα με πάρουν μου είπαν σε μια ώρα. λες μόνο με zylapour να γίνει δουλειά? σκεφτόμουν αν χρειαστεί κανονική θεραπεία να του δώσω το σιρόπι και να μην το ταλαιπωρήσω με ενέσεις το καημένο μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ενέσεις ή χάπια/σιρόπι θα το αποφασίσεις σε συνεννόηση με τον γιατρό.
Εξαρτάται από την τσέπη σου και από την γενικότερη κλινική εικόνα του σκύλου σου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
α επίσης μου είπαν να κάνω επαναληπτικές σε 2 βδομάδες και θα συζητήσουμε μετά για θεραπεία.
Τι σου είπαν ότι μπορεί να αλλάξει σε 15 μέρες;

elinas

Member
20 Οκτωβρίου 2011
7
0
Αγία Παρασκευή
δε μου είπαν.με πήρε ένας από κεί, μου αράδιασε τους τίτλους και μου είπε ότι τον προβληματίζει ό τίτλος για την ερλίχια (γιατί φαίνεται σαν τίτλος παλιάς μόλυνσης). στα χέρια μου δεν πήρε ποτέ θεραπεία το ζώο για ερλίχια. τώρα αν στους προηγούμενους μαλάκες που τον πετάξανε στο δρόμο με το σπίτι του είχε πάρει δεν το ξέρω. αλλά εδώ τον πετάξανε θεραπεία θα του δίνανε? γενικά πάντως νομίζω ότι θέλουν να πάρουν ακόμα ένα 200 ευρω (τόσο μου χρέωσαν εξετάσεις και επίσκεψη). άσε που για το καλαζάρ χρέωνουν 1000 αν τον πηγαίνεις για ενέσεις και 1500 αν στον κρατήσουν για ένα μήνα. που να ανταπεξέλθω με τέτοια ποσά. ήδη τα 214,70 που έδωσα προχθές και τα 30 για φάρμακα, θα τα στερηθούμε εμείς. και να στερηθούμε και άλλα για να είναι καλά το σκυλί μας, αλλά να μη μας γδαρουν.

elinas

Member
20 Οκτωβρίου 2011
7
0
Αγία Παρασκευή
μόλις με πήραν τηλέφωνο.τελικά μου είπαν ανάποδα τις τιμές!!!!! έχει ερλίχια 1/400 και υποψία καλαζαρ 1/50 με συνιστώμενο επανέλεγχο σε 1 μήνα. λέω να πάω τις εξετάσεις και κάπου αλλού, να πάρει αντιβίωση για την ερλίχια και βλέπουμε. κι εγώ έχασα και κανα χρόνο από τη ζωη μου από χτες. ελπίζω τουλάχιστον η επόμενη εξέταση να μη δείξει τίποτα σχετικό με καλαζαρ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ακόμη καλύτερα!
Εγώ στην θέση σου δεν θα πήγαινα αλλού τώρα. Ούτε αντιβίωση θα έδινα. Μην χρεώνεσαι έξτρα.
Ψάξε με ψυχραιμία να βρεις έναν καλό γιατρό στην γειτονιά σου και όντως σε κανά μήνα πήγαινε να κάνεις μια επαναλλειπτική.
Παρακολουθείς όμως τον σκύλο σου, για την περίπτωση που εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
To kalazaar δεν υπαρχει καν.. μη το σκεφτεσαι. Ο δεικτης αυτος επηρεαζεται απο την ερλιχια. Καντε θεραπεια και σε λιγο καιρο θα ειστε μια χαρα. :)
Περαστικα!

vlacs1999

Member
8 Ιουλίου 2011
21
0
Ο δικός μας ο κτηνίατρος έχει το ιατρείο του στην Αθανασίου Διάκου (εκεί που βγαίνει στην Αγ. Ιωάννου δε θυμάμαι νούμερο). Επί 15 χρόνια φρόντιζε το σκύλο μας και τώρα φροντίζει τη γάτα των γονιών μου. Προσώπικα του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
Κλαμαριάς Λυκούργος - Κώστας τηλ: 210 6000911
Παλιά συνεργαζόταν νομίζω με κάποια κλινική στα Μεσόγεια δεν ξέρω ανα είναι αυτή που αναφέρεις και δεν ξέρω αν συνεργάζεται ακόμα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) Ο δικός μας ο κτηνίατρος έχει το ιατρείο του στην Αθανασίου Διάκου (εκεί που βγαίνει στην Αγ. Ιωάννου δε θυμάμαι νούμερο).

2) ...Προσώπικα του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Κλαμαριάς Λυκούργος - Κώστας τηλ: 210 6000911
1) Θέλεις να πεις στη Δημητρίου Ράλλη (εκεί που ...μπαίνει από την Αγ. Ιωάννου)...:)

2) Πολύ "σεμνά και ταπεινά" σου λέω ότι απόλυτη εμπιστοσύνη δεν έχω ούτε στον αδελφό μου!:cool: Ειδικά στα θέματα αυτά...

Αλλά, ο Λυκούργος Κλαμαριάς είναι ένας, σαφέστατα, καλός και έμπειρος γιατρός... :)
Ενας από τους 3 γιατρούς που άλλαξα, όπως έγραφα χτες σε άλλο θέμα...

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, ο Λυκούργος Κλαμαριάς είναι, ίως, από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) αναισθησιολόγους που υπάρχουν... Το λέω αυτό για τα μέλη που έχουν μεγαλόσωμα - γιγαντόσωμα σκυλιά, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στο θέμα αυτό...

Last edited:

vlacs1999

Member
8 Ιουλίου 2011
21
0
Ναι έχεις δίκιο "πήγα" ένα δρόμο παρά κάτω. Η σωστή διεύθυνση είναι αυτή που λέει ο φίλος johnk

Με την έννοια που το λες για το "απόλυτη" έχεις δίκιο και το καταλαβαίνω. Στη δική μας περίπτωση πάντως επειδή αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα υγείας προς το τέλος και χρειάστηκε να κάνουμε και χειρουργείο κάποια στιγμή, δεν αισθανθήκαμε ποτέ την ανάγκη να "κοιτάξουμε" και αλλού. Ίσως το "πολύ μεγάλη" να είναι πιο σωστό από το "απόλυτη" ....