Καλημέρα και από μας!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.402
Κάπου αλλού, έχεις γράψει ότι δυσκολεύεσαι στον χειρισμό της.
Κάτι αρκετά λογικό. Που θα πρέπει όμως να το φτιάξεις 100%.
Και για να το πετύχεις αυτό, το συντομότερο δυνατόν, αφού μέρα με τη μέρα θεριεύει, θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να κόψεις μαχαίρι, τις πολλές αγκαλιές, φιλιά, χάδια και κρεβατώματα και να την έχεις 24/7 σε αυστηρό πρόγραμμα υπακοής.
Και αφού φτιάξεις αυτό, μετά ασχολείσαι και με πιο τρυφερά πράγματα :)

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
ναι δυσκολευομαι μερικες φορες οταν τη βγαζουμε και οι 2 η με τα αλλα 2 μελη.μονο οι 2 μας οχι ειναι καλη.Τωρα οσο αναφορα τα χαδια εχεις δικιο...και οταν το κανω μετα λεω ΟΧΙ πολλα φιλια της δινω δεν κανει,αλλα αν τη δεις με της γκριματσες της..μερικες φορες οταν με πιανει το σκληρο μου και δεν της δινω σημασεια ερχεται και βαζει το κεφαλι της κατω απο το χερι μου για να τη χαιδεψω αρχιζει και κανει τουμπα στα ποδια μου κ.α.εχεις δικιο ομως με τοσες αγαπες ισως την παραχαιδευω...

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
καλησπερα και απο μας.Σημρα καναμε και την στειρωση στο μωρο μας.Ειχαμε πει στην γιατρο να μας παρει με το πυ δει οτι αρχιζει να ξυπναει για να ειμαστε εκει.Με το που ακουει το χαρακτιριστικο που εισαι παιδι μου ομορφο σηκωνει το κεφαλακι της και αρχισε να κουναει την ουρα...και μετα ξανακοιμηθηκε..εως οτου ξυπνησαμε εντελως και ηρθαμε σπιτι μας και ξανακοιμομαστε στο κρεβατι μας....

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
ευχαριστω πολυ.Ναι θα βαλω εχω αρκετουτσικες...ειμαστε πολυ ομορφες.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλή ανάρωση..είναι η εποχή των στειρώσεων μάλλον ε?
Σιδερένια όλα τα κορίτσια:)

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
ευχαριστουμε πολυ...ολες οι μεγαλες star καθυστερουν λιγο την εμφανιση τους:):p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Που τις βλέπετε ρε παιδιά τις φωτογραφίες και κάνετε και σχόλια; Εγώ δε βλέπω την τύφλα μου!
Με την αλλαγη του layout δε βλεπουμε τιποτα!