Καλημέρα σας!

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
:) Καλημέρα σας! Καλώς σας βρήκα Είμαι καινούργια εδώ....το site μου το πρότεινε η εκτροφέας μου. Παρακολούθησα κάποια μηνύματα από το forum και είναι όντως πολύ χρήσιμα!!
Ο βασικός λόγος που μπήκα είναι ότι ψάχνω έναν "υπεύθυνο" άνθρωπο για το κουταβάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια μου......
Προσπαθώ να τον κάνω καλά - ευτυχώς έχει χτυπήσει μόνο το μπροστινό δεξί ποδαράκι του....
Ελπίζω κάποια στιγμή να του βρω τον καινούργιο του ιδιοκτήτη....:)
Έχω βάλει σχετική αγγελία με φωτογραφία του κούταβου!!!

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
greedy όχι μόνο δεν σταμάτησε...αλλά και ο σύζυγός μου του κόρναρε πιο πριν προκειμένου να το δει και να σταματήσει....αλλά όπως καταλαβαίνεις...δεν πτοήθηκε και συνέχισε την πορεία του σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!! Μια ακόμη "λακούβα" !!!:(

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
Kαλώς σας βρήκα όλους!!! :) Σήμερα πήγα και του αγόρασα και βιταμίνες που μου σύστησε ο κτηνίατρος μου....προκειμένου να γίνει γρήγορα καλά! Δεν έχει σπάσιμο στο δεξί πόδι αλλά τα νεύρα από το πολύ δυνατό χτύπημα που υπέστη, έχουν αδυνατίσει και δεν μπορεί να το πατάει. Πάντως μία εβδομάδα τώρα που τον έχω είναι πολύ καλύτερα!!!O κτηνίατρος μου έδωσε πολλές ελπίδες ότι θα γίνει εντελώς καλά!:)

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
Μήπως ξέρετε γιατί δεν βρίσκω καταχωρημένη την αγγελία που έχω βάλει στην ενότητα "προσφορά" για το κουταβάκι που βρήκα και χαρίζεται? Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. Σήμερα έκανα πάλι καταχώρηση στην ίδια ενότητα "προσφορά" με τίτλο ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ και παρόλα αυτά πάλι δεν την βλέπω.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βαρβάρα την αγγελία σου την έχει προωθήσει η Stray’s help και είναι δημοσιευμένη από τις 28/8 εδώ: Xαρίζονται (0-3 μηνών)

Οι «υπενθυμίσεις» των αγγελιών δεν επιτρέπονται στην ενότητα «Πρόσφορα»! Αλίμονο εάν δημοσιεύονταν ξανά και ξανά η ίδια αγγελία για λόγους υπενθύμισης!

Οι αγγελίες δημοσιεύονται στις κατάλληλες ενότητες ανάλογα με την ηλικία του ζώου. Σε μεμονωμένα θέματα δημοσιεύονται αγγελίες που αφορούν περιπτώσεις ζώων που για διάφορους λόγους επείγει η υιοθεσία τους (ζουν για παράδειγμα στο δρόμο και κινδυνεύουν). ;):)