Καλησπέρα σας από ένα "κοκονολάγνο"!!

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Καλησπέρα παιδιά! Ονομάζομαι Μάνος και χαίρομαι που μπαίνω στην παρέα σας.
Παρακολουθώ αυτό αλλά και άλλα fora εδώ και αρκετούς μήνες, προσπαθώντας να σχηματίσω μια όσο το δυνατόν σφαιρικότερη γνώμη και γνώση γύρω από τα κυνολογικά θέματα. Από μικρός έχω αυτό που λέμε "λόξα" με τα σκυλιά αλλά ποτε δεν είχα την ευτυχία να έχω ένα δικό μου. Βλέποντας και κρίνοντας λοιπόν, μετά από πολύ καιρό αρκετά συστηματικής αναζήτησης, είμαι σίγουρος πως πλέον θέλω αλλά και μπορώ να επωμιστώ τις ευθύνες που επισύρει η υιοθέτηση ενός σκύλου.
Αγαπώ πολύ όλα τα σκυλάκια αλλα αυτό που πραγματικά με έχει συνεπάρει, τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου, είναι το κοκόνι, εξ΄ου και ο τίτλος...:)(και να φανταστείτε όταν ξεκίνησα την αναζήτησή μου δε γνώριζα καν την ύπαρξή του!)
Διαβάζοντας τόοοσο καιρό όσο περισσότερα μπόρεσα από όλα αυτά τα επιμορφωτικά threads που έχετε εδώ μέσα, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι σοφότερος και σας ευχαριστώ γι' αυτό.
Στο παρασύνθημα τώρα: διάβασα πως ο πλέον αρμόδιος άνθρωπος στον οποίο πρέπει να απευθυνθώ είναι ο κ. Μακαρίτης. Μάλιστα σε κάποια συζήτηση εδώ μέσα βρήκα ένα νούμερο κινητού τηλεφώνου φερόμενου ως δικό του, και πήρα το θάρρος να καλέσω. Το πρόβλημα είναι ότι ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει, όπως με διαβεβαίωσε κάποιο ηχογραφημένο μήνυμα! Θα ήθελα λοιπόν όποιος μπορεί να με βοηθήσει με αυτό, ώστε να βρώ επιτέλους τον κύριο Στέλιο και να μιλήσουμε διεξοδικά. Φίλε kokoni, υποθέτω για σένα χτυπάει η καμπάνα να κάνεις την καλή...:DΓενικά όποιος μπορεί παιδιά ας βοηθήσει...
Ελπίζω να μη σας κούρασα..Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας και εδώ είμαστε να δευτερολογήσουμε για τα περαιτέρω!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλωσήρθες και συγχαρητήρια διότι αποφάσισες για σκύλο κατόπιν πολύ ωρίμου σκέψεως. :) Ο ΚΟΕ δίνει τις εξής πληροφορίες για το Στέλιο Μακαρίτη:

ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ (Διεθνής Κριτής) ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 161, 104 44 ΑΘΗΝΑ
210-5137089​
http://www.koe.gr/judges%20morfGR_K_Mi_OK.htm

Επίσης βρήκα με το google και το εξής κινητό: Στέλιος Μακαρίτης:

Νομίζω ότι κυκλοφορούν και κανα δυο πρώην αδέσποτα κοκόνια στις αγγελίες του φόρουμ. :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλώς ήρθες Μάνο :)
Μας ήρθες ιδιαίτερα διαβασμένος κι αυτό είναι μια ευχάριστη αλλαγή. Ο kokonis είναι όντως ο άνθρωπός σου. Κάνε υπομονή και θα τα πείτε. Με το καλό, να αποκτήσεις το κοκονάκι σου. Και να θυμάσαι, ότι ένα δεν είναι ποτέ αρκετό :p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες Μάνο. Την Blo του μέλους Sofouli την έχεις δει ? είναι κούκλα. Αν δεν έχει δωθεί ακόμη. Κοκόνια super

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Καλώς σας βρήκα, ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Sara και εγώ σε αυτό το κιν. πήρα αλλά μου λέει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει... Θα δοκιμάσω αύριο με το σταθερό (λέτε να τον ενοχλήσω τον άνθρωπο Κυριακάτικο?) Ναι, για τη Blo έχω διαβάσει, είναι μια κούκλα (παρεμπιπτόντως νόμιζα ότι έχει ήδη υιοθετηθεί), απλά δεν καίγομαι να το πάρω άμεσα (εδώ περίμενα χρόνια μέχρι να σιγουρευτώ ότι θέλω σκυλάκι), προτιμώ να το φέρω καλοκαίρι στο σπίτι που θα είμαι και γω πιο αποφορτισμένος απ' τη σχολή (σπουδάζω αρχιτέκτονας) ώστε τις πρώτες του μέρες στο νέο του σπίτι να είμαι πιο "από πάνω" του...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άντε τότε θα περιμένουμε και εμείς...και κοίτα να του φτιάξεις ενα ντιζαινάτο σπιτάκι:Dσε απλές γραμμές:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μην παιδεύεσαι με τα τηλέφωνα του κου.Μακαρίτη. Το πιθανότερο να μην τον βρεις.
Περίμενε τον kokoni.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες Μάνο.
Από τις θέσεις σου και τα γραφόμενα φαίνεσαι πολύ "διαβασμένος" στο θέμα σκύλος άρα νομίζω ότι όλα θα σου πάνε καλά.
Για τις λεπτομέρειες η καμπάνα χτύπησε και...... ο νοών νοήτω:D:D

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Mareco έχεις δίκιο, κατά τη λογική του ένα=κανένα, αλλά είμαστε ήδη μια πενταμελής οικογένεια και το σπίτι δε στερείται ζωντάνιας όπως καταλαβαίνεις:). Κάτσε να κάνουμε ένα "hell of a good start" που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξονες, και έπεται και συνέχεια...:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Φίλε manos καλως ήρθες :)
Πολύ καλή επιλογή τα κοκονάκια! Είναι αξιολάτρευτα σκυλάκια ;)
Κάνε λίγο υπομονή να μιλήσεις με τον Κοκονοπατέρα του φόρουμ :)

Που εισαι kokoniiiiiiiiiiiiiii το καθήκον σε καλεί!!!!:cool:

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Πάντως παιδιά μου έκανε τρομερή εντύπωση πως στη χώρα μας δεν είναι τόσο διαδεδομένη η συγκεκριμένη φυλή. Το σκυλάκι αυτό είναι ιδανικό για το κλίμα μας , ιδανικό για οικογένεια και γενικά αξιαγάπητο απ' όλες τις απόψεις. Εγώ πάντως εν προκειμένω στηρίζω φανατικά το "παπούτσι από τον τόπο σου"...:) Φαντάζομαι πως θα φταίει η έλλειψη ενημέρωσης και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για μικρόσωμη φυλή καταφεύγουν σε maltese, westie κτλ(κατά τα άλλα συμπαθέστατες φατσούλες, και γω κάπως έτσι ξεκίνησα...:D).
Σας βάζω και στοίχημα πάντως πως σε καμιά δεκαετία τα κοκονάκια θα έχουν γίνει πολύ "must"...Ελπίζω βέβαια οι γνωστοί αληταράδες κερδοσκόποι(petshops κτλ) να μη σπεύσουν -κατά την αγαπημένη τους συνήθεια- μετά από σφυγμομέτρηση της αγοράς να γεμίσουν τις βιτρίνες τους με δαύτα, ξεφτιλίζοντας οποιαδήποτε όμορφη και ευγενική προσπάθεια διάσωσης γίνεται...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κατά τη γνώμη μου φταίει επίσης και η ξενομανία. Και μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι Έλληνες βγάζουν επίσης ξένα ονόματα στα σκυλιά τους. :) Και ναι, κι εγώ ξένη φυλή έχω, αλλά μένω στην Αμερική. Αν έμενα Ελλάδα προφανώς και δε θα έπαιρνα Αυστραλέζο Ποιμενικό (πού να τον βρω άλλωστε εκτός από ξένο εκτροφέα?). Πάντως του έχω βγάλει ελληνικό όνομα. :)

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Πως τον λες Σάρα;; Κοίτα, εγώ γενικά αγαπώ ο,τιδήποτε το ελληνικό,χμ.., εκτός ίσως από τη νεοελληνική νοοτροπία, που στην περίπτωση των σκύλων θέλει τους περισσότερους να ψάχνουν σκύλο καθαρόαιμο, και εν γνώσει των αυνεπειών(γι αυτούς μιλάω) απευθύνονται στα petshops, επειδή σου λέει απ τη μία θέλω να τα σκάσω για να έχω να λέω ότι έχω ράτσας, απ την άλλη "σιγά μην τα δώσω στο λαμόγιο τον εκτροφέα,μην ξεφραγκιαστούμε κιόλας!!". :mad:
Anyway, για να επανέλθω στο αρχικό μου θέμα, ελπίζω να βρω τον κύριο Μακαρίτη και να έχει κάποια γέννα το προσεχές διάστημα, και αν όλα πάνε καλά θα προκυρήξω διαγωνισμό ονοματοδοσίας!:D
Πού είσαι βρε kokoni;;;;;;:):)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
:)
«αυξάνεσθε και πληθύνσθε»

...αλλά αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
και δεν υπάρχει και κανένας λόγος βιασύνης.......

όσον αφορά τον δαίμονα του...πετ σοπ...μακριά απο εμάς....αλλά δεν νομίζω ότι προς το παρών τουλάχιστον οι πελάτες των πέτσοπ γνωρίζουν τα κοκόνια...

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Φίλε kokoni καλησπέρα. Δεν τίθεται θέμα ανυπομονησίας ως προς την απόκτηση του σκύλου, θεωρώ την υπομονή αρετή.:p
Πρέπει να περιποιεί για σένα μεγάλη τιμή να είσαι ο "Κοκονοπατέρας" του φόρουμ! Φαντάζομαι θα ξέρεις τον κύριο Μακαρίτη. Έχω ακούσει /διαβάσει(δε θυμάμαι) ότι έχει ένα κτήμα κάπου στο Καπανδρίτι(?) Απλά θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες για το πού και πότε μπορώ να τον βρω (καταλαβαίνω ότι θα χει φορτωμένο πρόγραμμα ο άνθρωπος), μιας και μένω Γλυφάδα και θα πρέπει να κανονίσω μια επισκεψούλα προς τα κει κάποια στιγμή..:)

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Υ.Γ. είναι να μην "αυξανόμασθε και πληθαίνουμε" με τα κοκονάκια;;Κατανοώ ότι υπάρχουν διαφορετικά γούστα, αλλά απ τις πληροφορίες που εγώ τουλάχιστον έχω βρει δεν είναι δυνατον να μην ξετρελαθείς μαζί τους..!!!:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
συμπτωματικά τελείως υπήρξα το πρώτο μέλος του φόρουμ με κοκόνι ....... τα υπόλοιπα είναι φιλικά "πειράγματα" των υπόλοιπων μελών...

μεγάλη τιμή για μένα υπήρξε η εμπιστοσύνη του Στέλιου εδώ και 3 χρόνια.

Τον Στέλιο τον βρίσκεις 9 με 11 το βράδι στο σταθερό τηλέφωνο που σου δώσανε παρα πάνω.
το κινητό του -αγνοείται η τύχη του και μέχρι νεοτέρου δεν ισχύει το νούμερο που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο

μίλα με τον Στέλιο
μέχρι το καλοκαίρι σίγουρα θα υπάρξει κάποια γέννα