Καλησπέρα!

adriana

New Member
9 Μαρτίου 2012
2
0
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!Μόλις γράφτηκα στο forum και θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί. Το σκυλάκι μου είναι ιαπωνικό ακίτα 6 μηνών και το λένε Yumi. Πριν από κανα 2μηνο είχε βρει τα σκουπίδια και είχε φάει ότι είχαν μέσα με αποτέλεσμα να πρηστεί, να πάμε κτηνίατρο ακτινογραφίες κλπ. Ευτυχώς όλα καλά με αυτό αφού τη γλιτώσαμε με λίγους εμετούς. Το πρόβλημα είναι ότι από τότε όποτε τρώει πχ χώμα κάνει εμετό (κάτι που δε γινόταν πριν από το περιστατικό). Επίσης ένα κόκκαλο από δέρμα που έτρωγε τώρα της πειράζει το στομάχι. Με την τροφή της, τα καθαριστικά δοντιών και τις λιχουδιές που τρώει δν έχει πρόβλημα αλλά αν φάει κάτι διαφορετικό ή περίεργο (καταλάθος πάντα) το κάνει εμετό ή έχει αναγούλες. Τι πιστεύετε;Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει τώρα που είναι κουτάβι, ή μπορεί να της έχει δημιουργήσει κάποια μόνιμη ευαισθησία; Ευχαριστώ!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
Νομίζω πως χρειάζεται να περιφρουρείται τη Yumi σας λίγο περισσότερο ειδικά όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού. Για πείτε μας, τη βγάζετε βόλτα με λουρί; έχετε κήπο στον οποίο συχνάζει χωρίς επίβλεψη; Και κάτι ακόμα, ποιά τροφή δίνετε;

Να τη χαίρεστε και καλώς ήρθατε στο dogforum :)

Α περιμένουμε και φωτό της ;)

adriana

New Member
9 Μαρτίου 2012
2
0
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις ευχές.Εκείνη την ημέρα λείπαμε όλοι απτο σπίτι και βρήκε τα σκουπίδια στη βεράντα. Ναι με λουρί τη βγάζω και όχι δεν μένει σε κήπο χωρίς επίβλεψη. Γενικά ήταν ατυχία αυτό που συνεβει. Την ταϊζω pro plan puppy sensitive με σολωμό. Αυτή της έδινε και ο εκτροφέας και μας είπε να τη συνεχίσουμε γιατί τα ακίτα έχουν ευαίσθητο τρίχωμα και το ψαρι κάνει πολύ καλό.