Καλησπερα σας και απο εμας

Pankots7

Member
29 Οκτωβρίου 2017
16
30
33
Καλησπερα παιδια ονομαζομαι παναγιωτης απο την ομορφη ροδο και εχω ενα ακιτα ινου 2 χρονων την γιοκο, πολυ ενδιαφερον το σαιτ σας εχω ρουφηξει γνωσεις και θελω να συνεχισω να μαθαινω και αλλα πραγματα θα τα λεμε συχνα.

Attachments

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
καλημερα φιλε μου και να σου ζησει !! πες μας 2 -3.. πραγματα αρσενικο θηλυκο ? to onoma toy?πως εφτασε στα χερια σου ? (εχω αδυναμια στην φυλη σου βλεπεις ) :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Καλώς ήρθες Παναγιώτη! Πού το βρήκες τον σκύλο σου; Φαντάζομαι από εκτροφέα τον πήρες ε; Και το ξέρει ήδη το Μαρέκο ε; Πες μου γρήγορα γιατί αλλιώς πρέπει να περάσω από το σπίτι του να δω αν είναι καλά!!!

Pankots7

Member
29 Οκτωβρίου 2017
16
30
33
Καλημερα παιδες, fiona go haiku ken ονομαζεται η αλλιως yoko, ειναι απο το εκτροφειο haiku ken στην σερβια απο imaru giohana kensha x haiku hasaki team γεννα. Και ειναι 2 χρονων το κοριτσι μου, λιγο θεμα νε τα αλλα θυληκα εχουμε αλλα θα το διορθωσουμε που θα παει.
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Pankots7

Member
29 Οκτωβρίου 2017
16
30
33
Σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογιαα..ειχαμε ενα θεμα σημερα μεχρι στιγμης ηξερα οτι το κοριτσι μου δεν πηγαινε και πολυ τα υπολοιπα θηλυκα και μεχρι ενα σημειο μου φαινοταν φυσιολογικο λογο ρατσας, αλλα σημερα ειχε φερει μια φιλη μου ενα αρσενικο portugal waterdog πολυ φιλικο για να παιξουν και η δικια μου του ορμηξε.. που μπορει οφειλειτα αυτο? μηπως επειδη ειχα λιχουδια στο χερι για επιβραβευση? φοβηθηκα για να πω την αληθεια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Portugal waterdog; Κανονικό ή από τα Lidl; :LOL:
Ενδιαφέρον θα είχε να το βλέπαμε κι αυτό. Δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ, στο φόρουμ :)

Από κει και πέρα...που το έφερε; Στο σπίτι ΤΗΣ; Σε χώρο ΤΗΣ;
Αν ναι, φυσιολογικό είναι.
Στειρωμένος μήπως; Αν ναι, ακόμη πιο σίγουρο ήταν, ότι θα πιαστούν μαλλί με μαλλί :D
Λιχουδιά / παιχνίδι στο χέρι;;; Ποτέ, αν δεν είσαι 1000% σίγουρος, για το πως τα πηγαίνουν μεταξύ τους.
Σίγουρα όμως, ο εκτροφέας σου, θα έχει άποψη επί αυτού. Τσίγκλα τον :)

Spiros_Sersey

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2017
184
618
57
Ζωγράφου
Portugal waterdog; Κανονικό ή από τα Lidl; :LOL:
Ενδιαφέρον θα είχε να το βλέπαμε κι αυτό. Δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ, στο φόρουμ :)

Από κει και πέρα...που το έφερε; Στο σπίτι ΤΗΣ; Σε χώρο ΤΗΣ;
Αν ναι, φυσιολογικό είναι.
Στειρωμένος μήπως; Αν ναι, ακόμη πιο σίγουρο ήταν, ότι θα πιαστούν μαλλί με μαλλί :D
Λιχουδιά / παιχνίδι στο χέρι;;; Ποτέ, αν δεν είσαι 1000% σίγουρος, για το πως τα πηγαίνουν μεταξύ τους.
Σίγουρα όμως, ο εκτροφέας σου, θα έχει άποψη επί αυτού. Τσίγκλα τον :)
Αυτά.
3 λάθη σε ένα. Έφερες ξένο σκυλί στην έδρα της, ο αρσενικός είναι λίγο μούφα :LOL:, δηλαδή ήταν αρσενικός και είχες και λιχουδιά που σιγά μην άφηνε περιθώρια διεκδίκησης. Την επόμενη φορά βάλτα να βρεθούν σε ουδέτερο έδαφος, να μάθει το ένα το άλλο.

Κούκλα η μικρή!!!

Pankots7

Member
29 Οκτωβρίου 2017
16
30
33
Σε εξωτερικο χωρο ηταν πολυ μεγαλο..κανονικο waterdog ειναι ενος αλλου παιδιου που ασχολειται με εκθεσεις και τετοια 4 γλωσσες ξερει επαθα πλακα οταν το ειδα απο κοντα. Ναι βλακεια εκανα με την λιχουδια αλλα την ειχα σε αρκετη αποσταση απο τον αλλο γιατι οπως ειπα ειναι φαντασου δημοσιως χωρος πολυ πιο μεγαλος απο γηπεδο ποδοσφαιρου και προσπαθουσα να κανουμε καποια βασικα και χωρις λιχουδια με ολα αυτα τα εξωτερικα ερεθισματα θα ηταν λιγο δυσκολο.