Καλησπερα σε ολους!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Artemaki

New Member
27 Απριλίου 2014
4
0
46
Ειμαι καινουρια στην παρεα σας !
εχω ένα yorkshire terrier 3 ετων και το ονομα της είναι Μillie :)
δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδώ ή σε καποιο άλλο σημειο του forum γ αυτό ζητω συγνωμη προκαταβολικα. το θεμα μου εχει να κανει με την σκυλιτσα μου την οποισ ζευγαρωσα πριν 4 περιπου εβδομάδες, και δεν την εχω παει ακομα στον γιατρο να βεβαιωθώ αν είναι εγκυος... υπαρχει καποιος τροποσ να το καταλαβω....? δεν εχει φουσκωσει ακομα η κοιλιτσα της η το στηθος της... είναι φυσιολογικο σε περιπτωση που είναι εγκυοσ να μην εχει φανει ακομα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.402
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

-Δεν επιτρέπονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος ή γέννας από μη εκτροφείς καθώς και οι δημοσιεύσεις με την παραπάνω θεματολογία από μη εκτροφείς (για γέννες ή ζευγαρώματα μη εκτροφέων).

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χμ.... γιατι την ζευγάρωσες?
Στο μηνα περιπου γινεται υπερηχος και βλέπεις, με κανεναν αλλο τρόπο δεν μπορείς να είσαι σιγουρη.

• Like
Reactions: Artemaki

Artemaki

New Member
27 Απριλίου 2014
4
0
46
καταρχήν να ζητησω συγνωμη αν δεν επιτρεπετε το post ,γιατι όχι εκτροφεασ δεν είμαι και ουτε προκειτε για κατι τετοιο... δεν εχω σκοπο εξαλου να πουλησω τα κουταβακια της. Την ζευγαρωσα πολύ απλα γιατι εχω διαβασει πως είναι καλο για την υγεια της σκυλίτσας να ζευγαρωσει μια φορα και η δικια μου είναι 3 ετων ηδη. Επισης θελω να κρατησω ένα μικρο της εγω.. ευχαριστω για τα comments σας , και ναι φυσικα αυτή την εβδομαδα θα δουμε το γιατρο μας, απλα εγω είμαι ανγωμενη και γ αυτό ρωτησα εδώ... σας ευχαριστω- καλο βραδυ

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
καταρχήν να ζητησω συγνωμη αν δεν επιτρεπετε το post ,γιατι όχι εκτροφεασ δεν είμαι και ουτε προκειτε για κατι τετοιο... δεν εχω σκοπο εξαλου να πουλησω τα κουταβακια της. Την ζευγαρωσα πολύ απλα γιατι εχω διαβασει πως είναι καλο για την υγεια της σκυλίτσας να ζευγαρωσει μια φορα και η δικια μου είναι 3 ετων ηδη. Επισης θελω να κρατησω ένα μικρο της εγω.. ευχαριστω για τα comments σας , και ναι φυσικα αυτή την εβδομαδα θα δουμε το γιατρο μας, απλα εγω είμαι ανγωμενη και γ αυτό ρωτησα εδώ... σας ευχαριστω- καλο βραδυ
Καλό βράδυ ,τα υπόλοιπα θα στα πουν οι συνφορουμίτες :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κακώς τη ζευγάρωσες. Ζευγαρώνουν μόνο σκυλια που μπορουν να βελτιώσουν τη φυλή, γι'αυτο ειναι κατα βάση δουλειά των εκτροφεων τα ζευγαρώματα. Δεν θα της προσφέρει ουτε προστατεψει από κάτι η γεννα, αντιθέτως ταλαιπωρια θα ειναι για τον οργανισμό της.
Αν πχ καποιο από τα κουτάβια που θα δώσεις κάνει εξάρθρωση επιγονατίδας και λόγω κοστους επεμβασης το παρατήσουν αυτοι που το πήραν? Αν βγει καποιο προγναθικό, ή με στένωση τραχείας? Επρεπε να εχουν προηγηθεί λεπτομερεστατες εξετάσεις, εξειδικευμένες για τη φυλή και αφού εχει παρει καλες κρισεις από κριτές σε εκθέσεις ως αξιο προς αναπαραγωγή, να ζευγαρώσει με επίσης ελεγμένο αρσενικό.
Προσωπικά θα σου ελεγα να εύχεσαι να μην ειναι εγκυος -ξερω ότι ακουγομαι σκληρη- για να γλυτώσει η μικρή σου την ταλαιπωρία!

Artemaki

New Member
27 Απριλίου 2014
4
0
46
Κακώς τη ζευγάρωσες. Ζευγαρώνουν μόνο σκυλια που μπορουν να βελτιώσουν τη φυλή, γι'αυτο ειναι κατα βάση δουλειά των εκτροφεων τα ζευγαρώματα. Δεν θα της προσφέρει ουτε προστατεψει από κάτι η γεννα, αντιθέτως ταλαιπωρια θα ειναι για τον οργανισμό της.
Αν πχ καποιο από τα κουτάβια που θα δώσεις κάνει εξάρθρωση επιγονατίδας και λόγω κοστους επεμβασης το παρατήσουν αυτοι που το πήραν? Αν βγει καποιο προγναθικό, ή με στένωση τραχείας? Επρεπε να εχουν προηγηθεί λεπτομερεστατες εξετάσεις, εξειδικευμένες για τη φυλή και αφού εχει παρει καλες κρισεις από κριτές σε εκθέσεις ως αξιο προς αναπαραγωγή, να ζευγαρώσει με επίσης ελεγμένο αρσενικό.
Προσωπικά θα σου ελεγα να εύχεσαι να μην ειναι εγκυος -ξερω ότι ακουγομαι σκληρη- για να γλυτώσει η μικρή σου την ταλαιπωρία!
σεβαστη η αποψη σου- ευχαριστω

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Σκέφτηκες τι θα απογίνουν τα κουτάβια σε ένα μήνα έξι μήνες έξι χρόνια?

Artemaki

New Member
27 Απριλίου 2014
4
0
46
Σκέφτηκες τι θα απογίνουν τα κουτάβια σε ένα μήνα έξι μήνες έξι χρόνια?
θελεις να μου πεις ότι είμαι ανευθυνη που την ζευγαρωσα γιατι σε περιπτωση που είναι εγκυος μπορει τα κουταβακια μας να εχουν κακη τυχη? και γιατι να μην εχουν καλη τυχη.... όταν οι εκτροφεις ζευγαρωνουν και πουλανε κουταβακια κανουν συμφωνια από πριν ότι τα μικρα θα είναι καλοτυχα? ε λοιπον εγω ξερω ότι τουλάχιστον τα δικα μου θα εχουν καλη τυχη γιατι δεν θα τα πουλησω στο κάθε ένα , αλλα θα τα ΔΩΣΩ σε ατομα που γνωριζω -εμπιστεύομαι και θα τα βλεπω! και που ξερεισ ισως κανει 1 μονο και αΥτο το ένα θα είναι μαζι μας..οποτε σε διαβεβαιωνω ότι την καλοτυχια του την εχω εξασφαλισμενη

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το θέμα κλειδώνεται και θα αφαιρεθεί σε λίγο.

@Artemaki

Ο λογαριασμός σου θα γίνει ban με αιτία το trolling (διάβασε σχετικά στους κανονισμούς). Αν πάλι δεν εμπίπτει σε κάτι τέτοιο εκμεταλλεύσου το χρόνο για να ενημερωθείς (από εδώ ή αλλού) για τα λάθη και τις επιπτώσεις των πράξεων σου.

Ευχαριστώ πολύ!

Status
Κλειδωμένο θέμα