Καλός κτηνίατρος στην Αθήνα? ή μήπως κλινική?

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
Γεια σας παιδιά και πάλι, χρόνια πολλά με υγεία!ψάχνω για έναν πολύ καλό κτηνίατρο στην Αθήνα, κατά προτίμηση κέντρο προς Παγκράτι που να έχει πολύ μεγάλη υπομονή με πρωτάρηδες για σκύλους. Επειδή είναι το πρώτο μου σκυλάκι και είχα τραυματική εμπειρία με έναν προηγούμενο κτηνίατρο (πέθανε ο γατούλης μου ξημερώματα μπροστά στα μάτια μου, μην μπορώντας να κάνω τπτ, ενώ αργότερα που το συζήτησα θα μπορούσε με άλλον χειρισμό να είχε σωθεί), θα ήθελα να μου συστήσετε έναν υπεύθυνο κτηνίατρο που να αγαπάει τα ζώα και να είναι πρόθυμος να απαντήσει και κανένα κινητό για καμία ερώτηση ή για κάτι επείγον.
Ωστόσο, σκέφτομαι και τη λύση να πάω κατευθείαν το σκυλάκι που θα έρθει σε κλινική ζώων που θα το παρακολουθεί συστηματικά , δηλαδή να έχω στην κλινική κτηνίατρο, ώστε αν συμβεί κάτι έκτακτο να το τρέξω εκεί που θα ξέρουν και το ιστορικό του.
Τι προτείνετε?
χίλια ευχαριστώ

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Εγώ μένω νεα φιλαδελφεια...η κτηνίατρος που έχω είναι μία κοπελίτσα που έρχεται σπίτι,δεν έχει δικό της ιατρειο...είναι πάρα πολύ καλή, ο σκυλάκος μου σκέψου της έχει τρελή αδυναμία, όταν την βλέπει τρελαίνεται απ'την χαρά του, κι ανα πάσα στιγμή την πάιρνω τηλ...σε σημείο που σίγουρα έχω καταντήσει εκνευριστική γιατί κι εγώ ήμουν καινούρια "μαμα" κι αγχωνόμουν με το παραμικρό!!! Αν θες να σου δώσω τηλ της...δε ξέρω που μένει, δεν το χω ρωτήσει ποτέ για να σου πώ αν έρχεται εκεί, αλλά γιατί να μην μπορεί...όσο για το θέμα της κλινικής έχει συγκεκριμένη που συνεργάζεται κι ξέρω ότι αν κάτι γίνει την παίρνω τηλ μου λεει "φύγε για εκεί(για την κλινική)...κι έρχομαι να σε συναντήσω εκεί"...