Γεια σας παιδιά και πάλι, χρόνια πολλά με υγεία!ψάχνω για έναν πολύ καλό κτηνίατρο στην Αθήνα, κατά προτίμηση κέντρο προς Παγκράτι που να έχει πολύ μεγάλη υπομονή με πρωτάρηδες για σκύλους. Επειδή είναι το πρώτο μου σκυλάκι και είχα τραυματική εμπειρία με έναν προηγούμενο κτηνίατρο (πέθανε ο γατούλης μου ξημερώματα μπροστά στα μάτια μου, μην μπορώντας να κάνω τπτ, ενώ αργότερα που το συζήτησα θα μπορούσε με άλλον χειρισμό να είχε σωθεί), θα ήθελα να μου συστήσετε έναν υπεύθυνο κτηνίατρο που να αγαπάει τα ζώα και να είναι πρόθυμος να απαντήσει και κανένα κινητό για καμία ερώτηση ή για κάτι επείγον.
Ωστόσο, σκέφτομαι και τη λύση να πάω κατευθείαν το σκυλάκι που θα έρθει σε κλινική ζώων που θα το παρακολουθεί συστηματικά , δηλαδή να έχω στην κλινική κτηνίατρο, ώστε αν συμβεί κάτι έκτακτο να το τρέξω εκεί που θα ξέρουν και το ιστορικό του.
Τι προτείνετε?
χίλια ευχαριστώ
Ωστόσο, σκέφτομαι και τη λύση να πάω κατευθείαν το σκυλάκι που θα έρθει σε κλινική ζώων που θα το παρακολουθεί συστηματικά , δηλαδή να έχω στην κλινική κτηνίατρο, ώστε αν συμβεί κάτι έκτακτο να το τρέξω εκεί που θα ξέρουν και το ιστορικό του.
Τι προτείνετε?
χίλια ευχαριστώ