Καλός σας βρήκα

Drini

Member
21 Νοεμβρίου 2016
9
32
35
Χαιρετώ την παρέα του φόρουμ.
Είμαι 26 ετών και τρία χρόνια τώρα είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός Χάσκι Σιβηρίας.
Σε μια πρόχειρη αναζήτηση στο φόρουμ έμεινα έκπληκτος από το πλήθος των πληροφοριών και την υποστήριξη που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη.
Έτσι μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να γίνω και εγώ μέλος και να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς μου γύρο από τον τετράποδο φίλο μου.
Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
Είμαι 26 ετών και τρία χρόνια τώρα είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός Χάσκι Σιβηρίας.
Σε μια πρόχειρη αναζήτηση στο φόρουμ έμεινα έκπληκτος από το πλήθος των πληροφοριών και την υποστήριξη που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη.
Έτσι μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να γίνω και εγώ μέλος και να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς μου γύρο από τον τετράποδο φίλο μου.
καλώς ήρθες... ναι σε γενικές γραμμές είμαστε καλοί και ευγενικοί εκτός από μερικές κυρίες που έχουν άγριες διαθέσεις

• Like
Reactions: Miniature Schnauzer

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι

Καλώς ορίσατε κι εσύ κι ο ολόμαλλος φίλος σου!

Άσε τις ντροπές και, για να γνωριστούμε καλύτερα, γράψε μια έκθεση, όπως σου έρχεται, για το σκύλο σου και τη σχέση σας. Μίλα μας για τον τρόπο που τον απέκτησες, το όνομα που του έδωσες, τις χαρές που μοιράζεστε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, τα αστεία, τα σοβαρά.. Ό,τι είναι αυτό που γουστάρεις να μοιραστείς.

Μη ξεχάσεις να ανεβάσεις μπόλικες φωτογραφίες, να πάρεις και πολλά like! Οι φωτογραφίες των σκύλων μας εδώ, ποτέ δεν είναι αρκετές!

Επίσης, μια και αναφέρεσαι στο πόσο χρήσιμο βρήκες το forum στο "εκπαιδευτικό"-ενημερωτικό του κομμάτι, είμαι βέβαιος, ότι θα ενδιέφερε πολλούς, και περισσότερο τα ιδρυτικά μέλη, να σταθείς σε συγκεκριμένα σημεία-πληροφορίες, που σου έλειπαν και που κέρδισες στο χρονικό διάστημα, που το ανακάλυψες.

Last edited:

Drini

Member
21 Νοεμβρίου 2016
9
32
35

Άσε τις ντροπές και, για να γνωριστούμε καλύτερα, γράψε μια έκθεση, όπως σου έρχεται, για το σκύλο σου και τη σχέση σας. Μίλα μας για τον τρόπο που τον απέκτησες, το όνομα που του έδωσες, τις χαρές που μοιράζεστε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, τα αστεία, τα σοβαρά.. Ό,τι είναι αυτό που γουστάρεις να μοιραστείς.
Χα χα χα. Οκ λοιπόν.
Καταρχήν έχω δώσει ισπανικό όνομα στον σκύλο μου. Isco, που προέρχεται από το Fancisco. Οι γνώσεις μου για τα σκυλιά ήταν ελάχιστες πριν πάρω και δεν ήταν καν στο πρόγραμμα όταν τον πήρα. Εκ των υστέρων δεν ένιωσα περήφανος που ήμουν "αγοραστής σκύλου" αλλά όταν έπεσε μπροστά μου η φωτογραφία του στην αγγελία (4ων εβδομάδων τότε) δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο παρά ότι αυτός ο γλύκας θα ήθελα να γίνει μέλος στην οικογένεια μου.

Είμαι πολύ τυχερός που ο πρώτος μου σκύλος είναι ο Isco. Βλέπετε έχω ένα φωτογενή, εκφραστικό, πράο, ευγενικό, ήσυχο, υπάκουο, χωρίς να κάνεις ζημιές και χωρίς να τσακώνεται, σκύλο και όλα αυτά μόνο με την αγάπη που του δείξαμε, χωρίς εκπαίδευση από ειδικό. Έκανε την ζωή στο σπίτι μας πραγματικά πολύ καλύτερη με την παρουσία του. Κατάφερε επίσης να αποβάλει τον φόβο για τα σκυλιά σε πολλούς ανθρώπους στον κύκλο μου και όλοι συγγενής και η γειτονία τον λατρεύουν.

Τον Isco τον έχουμε στο πατρικό μου και χαίρεται την φροντίδα από όλα τα μέλη της οικογένειας. Όμως την περασμένη άνοιξη εγώ παντρεύτηκα και ήθελα να ανοίξω σπίτι με την γυναίκα μου. Η δύσκολή όμως κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα στο θέμα εργασιακό δεν μας έδωσε καμία ελπίδα για το μέλλον μας εκεί, έτσι πήραμε το δύσκολο δρόμο της μετανάστευσης στην Γερμανία. Μας πήρε κάποιους μήνες να σταθεροποιηθούμε όμως πλέον καταφέραμε να ανοίξουμε το δικό μας σπίτι. Και σε αυτό το σπίτι θα υποδεχτώ στα μέσα του επόμενου μήνα το αξιαγάπητο "παιδί μας" (όπως τον λέμε).

Drini

Member
21 Νοεμβρίου 2016
9
32
35

Επίσης, μια και αναφέρεσαι στο πόσο χρήσιμο βρήκες το forum στο "εκπαιδευτικό"-ενημερωτικό του κομμάτι, είμαι βέβαιος, ότι θα ενδιέφερε πολλούς, και περισσότερο τα ιδρυτικά μέλη, να σταθείς σε συγκεκριμένα σημεία-πληροφορίες, που σου έλειπαν και που κέρδισες στο χρονικό διάστημα, που το ανακάλυψες.
Πραγματικά την σελίδα αυτή την βρίσκω πολύ χρήσιμη και τις πληροφορίες πολύ σημαντικές ιδιαίτερα για κάποιον που θέλει να πάρει σκύλο. Η εκπαίδευση στον σκύλο συχνά είναι απαραίτητη αλλά η εκπαίδευση που είναι πάντα απαραίτητη, είναι αυτή που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας, πριν πάρουμε σκύλο.

Αυτά που εμένα ωφέλησαν από την ολιγόωρη ανάγνωση του φόρουμ σε αυτό το διάστημα είναι το τι χρειάζεται ο σκύλος μου για να μεταναστεύσει, όταν δεν τρώει την ξηρά του τροφή, πως θα μπορώ να τον έχω μαζί μου στις διακοπές κ.α.

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Είμαι 26 ετών και τρία χρόνια τώρα είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός Χάσκι Σιβηρίας
Όμως την περασμένη άνοιξη εγώ παντρεύτηκα και ήθελα να ανοίξω σπίτι με την γυναίκα μου.
στην Γερμανία. Μας πήρε κάποιους μήνες να σταθεροποιηθούμε όμως πλέον καταφέραμε να ανοίξουμε το δικό μας σπίτι. Και σε αυτό το σπίτι θα υποδεχτώ στα μέσα του επόμενου μήνα το αξιαγάπητο "παιδί μας" (όπως τον λέμε)
Ειλικρινά, σε θαυμάζω. Από μικρός στα βάσανα που λένε, αλλά με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, τόλμη και υπευθυνότητα που στερούνται πολλοί τάχα ωριμότεροι, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου. Μπράβο! Πιάστε τη ζωή από τα μαλλιά όσο είστε νέοι και δυνατοί! Σας εύχομαι υγεία επιτυχία και ευτυχία! Με το καλό να δεχτείτε και το φωτογενές τέκνο στο σπιτικό σας!

όταν έπεσε μπροστά μου η φωτογραφία του στην αγγελία (4ων εβδομάδων τότε) δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο
η εκπαίδευση που είναι πάντα απαραίτητη, είναι αυτή που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας, πριν πάρουμε σκύλο.
Αυτά που εμένα ωφέλησαν από την ολιγόωρη ανάγνωση του φόρουμ σε αυτό το διάστημα είναι το τι χρειάζεται ο σκύλος μου για να μεταναστεύσει, όταν δεν τρώει την ξηρά του τροφή, πως θα μπορώ να τον έχω μαζί μου στις διακοπές κ.α.
Φαντάζομαι, ότι πέραν των πρακτικών θεμάτων, για τα οποία αναφέρεις, πως πληροφορήθηκες σχετικά μέσα από εδώ, όλο και σε κάποιο θέμα για την ευσυνείδητη και υπεύθυνη απόκτηση σκύλου θα έπεσε το μάτι σου, ώστε να γνωρίζεις στο μέλλον, που εύχομαι να μη χρειαστεί για πάρα πολλά χρόνια.

Καλώς ήρθες, και περιμένουμε τα νέα σας, όπως και πολλές φωτογραφίες του Φραγκίσκου, του Φραγκόσυκου! Σκέτος μοδέλος! Να τον χαίρεστε!

Last edited:

Drini

Member
21 Νοεμβρίου 2016
9
32
35
Ειλικρινά, σε θαυμάζω. Από μικρός στα βάσανα που λένε, αλλά με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, τόλμη και υπευθυνότητα που στερούνται πολλοί τάχα ωριμότεροι, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου. Μπράβο! Πιάστε τη ζωή από τα μαλλιά όσο είστε νέοι και δυνατοί! Σας εύχομαι υγεία επιτυχία και ευτυχία! Με το καλό να δεχτείτε και το φωτογενές τέκνο στο σπιτικό σας!

Φαντάζομαι, ότι πέραν των πρακτικών θεμάτων, για τα οποία αναφέρεις, πως πληροφορήθηκες σχετικά μέσα από εδώ, όλο και σε κάποιο θέμα για την ευσυνείδητη και υπεύθυνη απόκτηση σκύλου θα έπεσε το μάτι σου, ώστε να γνωρίζεις στο μέλλον, που εύχομαι να μη χρειαστεί για πάρα πολλά χρόνια.

Καλώς ήρθες, και περιμένουμε τα νέα σας, όπως και πολλές φωτογραφίες του Φραγκίσκου, του Φραγκόσυκου! Σκέτος μοδέλος! Να τον χαίρεστε!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ευχαριστώ που αναγνωρίζεις την προσπάθεια μας. Ίσως το θερμότερο δυνατό καλωσόρισμα στο φόρουμ.
Με χαρά να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας και με μεγάλη χαρά να διαβάσω και τις δικές σας.