Καλύτερη ξερή τροφή για κουτάβι

11 Μαϊου 2017
19
6
35
Καλησπέρα έχω εδώ και 1,5 μήνα ένα ημιαιμο θηλυκό και δεν έχω ψαχτεί καθόλου στης τροφές πια είναι καλύτερη για αυτήν και σε χαμηλότερο κόστος για εμένα.
Στης αρχές έπαιρνα από Pet city αυτό για κουτάβια το ακριβό με το που έμαθα ότι υπάρχει άλλο Pet Shop στην γειτονιά μου του παίρνω από εκεί, δεν βρομάει η ανάσα του (όπως από αυτό του Pet city) και έχει και πλούσια κακά και οπότε της δίνω φαγητό της αρέσει πολύ. (βάζει δύο τροφές ανακατεμένα και είναι 7€ τα δύο κιλά. (έχω μια τάση να μην θυμάμαι ονόματα )
Πια μάρκα είναι η καλύτερη που να του παρέχει της βιταμίνες που χρειάζεται και να είναι και οικονομική ώστε να πάρω μεγάλη ποσότητα. (δεν ξέρω από τιμές, δεν έχω ψαχτεί καθόλου η αλήθεια είναι )

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Σ αναζήτηση μου έχω βρει πολλές κ διαφορετικές απόψεις περί διατροφής, ανάλογα μ τ τι θεωρεί ο καθένας μας καλό. Προσωπικά επιλέγω acana έχω δοκιμάσει nd, arden grange, royal στο πολύ παρελθόν. Από αυτές τν acana τ θεωρώ καλύτερη επειδή έχει δικό της εργοστάσιο κ οι προμηθευτές έχουν ονοματεπώνυμο (όχι ότι τους γνωρίζω κιόλας χαχαχα).

• Like
Reactions: ΘανασηςΜ

11 Μαϊου 2017
19
6
35
Μάλιστα με μια πρόχειρη ματιά αξίζει. σε ευχαριστώ!!
Υπάρχει κάνα site για παραγγελία απο εξωτερικό?

marialou92

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
67
45
Από εξωτερικό μπορείς να παραγγείλεις από zoofast. Από Ελλάδα εγώ έχω παραγγείλει απο petshop88 και pet friends και έμεινα ευχαριστημένη. Άλλες τροφές που μπορείς να κοιτάξεις είναι της Naturea, Barking Heads, Platinum, Brit care, Sam's field. Υπάρχουν πολλά θέματα στο φόρουμ για να ενημερωθείς. Να την χαίρεσαι!

• Like
Reactions: ΘανασηςΜ

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Πολύ καλή για εμένα είναι η brit care για μεγάλες φυλές με αρνί και ρύζι και κοστίζει περίπου 4,20-4,50 το κιλό.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Θα τα κοιτάξω όλα αυτά που μου προτείνατε, έριξα μια ματιά σε αυτή την μάρκα belcando https://www.petpanic.gr/belcando-puppy-gravy και από τα συστατικά θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικη, τι λέτε??
Ειναι μια τιμια τροφη, δοκιμασε την και αν κατσει καλα κρατα την.