Καλώς σας Βρίσκω!

mkvdf

New Member
18 Φεβρουαρίου 2009
1
0
Κρήτη
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Αποφάσισα και εγω να μπω στην παρέα σας με αφορμή την προθεση μου να αποκτήσω άλλο ενα μέλος στην οικογένεια μου που αποτελειται απο τρία παιδια, 11, 5,5, 4 και φυσικά την σύζυγο. Εγώ μεγάλωσα με ενα ημίαιμο γκριφόνάκι και η συζυγος με ένα μποξερ. Μέχρι τώρα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων , δεν είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε έναν τετράποδο φίλο. Με δεδομένη λοιπόν την αγάπη μας για τα σκυλια αποφασίσαμε να δωσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να ζήσουν και να εισπράξουν όλα αυτα που μπορεί να τους προσφέρει ενα σκυλί. Διαβάζω μερικές μέρες τώρα το φόρουμ σας(καταπληκτικό) και η αλήθεια είναι οτι έχω αναθεωρήσει αρκετά πράγματα. Το σημαντικότερο όμως είναι το θέμα των pet shops. Όλα αυτά που διαβάζω και που φυσικά με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, μου δημιουργούν και την εξής απορία :

Ανθρωποι όπως εγώ που ζούν μακριά απο την Αθήνα, σε νησι, που θα βρούν σωστό εκτροφέα για να αποκτήσουν το σκυλί που επιθυμούν?

Επίσης θα ήθελα να μάθω που μέσα στο φόρουμ θα μάθω πώς θα κάνω την καλύτερη επιλογή με δεδομένο οτι ζώ σε διαμέρισμα μέχρι τέλος Μαίου και μετά σε εξοχικό με μεγάλο κήπο μέχρι τον Σεπτέμβρη. Α! και έγώ και η γυναίκα μου λέίπουμε αρκετές ώρες απο το σπίτι.

Sorry για την μακροσκελή εισαγωγή.....:)

Καλώς σας βρήκα!

Μανόλης

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Γεια σας, τις περισσοτερες αποριες μπορεις να τις λυσεις ψαχνοντας στο φορουμ.
Τωρα, το οτι λειπετε αρκετες ωρες απο το σπιτι ειναι ενα προβλημα, αλλα το σκυλι μονο του στο σπιτι με μικρα παιδια ειναι ενα αλλο προβλημα αρκετα σοβαρο.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Καλώς ήρθατε :)

Με έναν καλό προγραμματισμό και μία εκδρομή μπορείτε να προμηθευτείτε σκύλο.
Ισως κάποιος σας στείλει κιόλας - αλλά πρέπει να του έχετε εμπιστοσύνη ...