Καλώς σας βρήκαμε, είπα να συστηθούμε!


Chrisk2

Member
28 Δεκεμβρίου 2020
7
23
28
Καλημέρα σε όλους/ες. Είμαι ο Χριστόφορος και αυτό το κουκλάκι είναι η Ήρα. Είμαι 25 και είναι η πρώτη φορά που μεγαλώνω ένα σκυλάκι. Η Ήρα είναι 3,5 μηνών και την βρήκαν παρατημένη μαζί με τα αδερφακια της. Φθλοξενουνταν σε σπίτι για λίγο καιρό και έτσι την υιοθετησα. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι ράτσα είναι αλλά πιθανότατα μου είπαν ότι είναι ελληνικός ποιμενικος μαζί με κάτι άλλο και όταν ενηλικιωθει θα φτάσει τα 20 με 25 κιλά. Το γεγονός ότι είναι μεσαίου μεγέθους με είχε φοβίσει λίγο αρχικ, γιατί γνωστοί μου που γνωρίζουν από σκύλους μου είπαν ότι για πρώτο ίσως έπρεπε να διαλέξω ένα μικρού μεγέθους. Ωστόσο, την ερωτεύτηκα διότι είναι αξιαγάπητη και πανέξυπνη και αποφάσισα ότι με προσπάθεια, καλή θέληση και συμβουλές από έμπειρους ιδιοκτήτες θα τα καταφέρω να τη μεγαλώσω σωστά. Τα πηγαίνουμε μέχρι στιγμής εξαιρετικά, με έχει εμπιστευτεί και είναι παιχνιδιαρικο κουτάβι, με τα δαγκωματακια που αυτό συνεπάγεται. Πιστεύω μέρα με τη μέρα το ζήτημα με τα δαγκωματακια βελτιώνεται. Τα πάει τέλεια με άλλα σκυλιά και γάτες είναι πολύ κοινωνική και της άρεσε να ξαπλώνει στα μαξιλάρια της και να κοιμαται. Πολλά είπα, χάρηκαμε για τη γνωριμία και καλώς σας βρήκαμε. IMG_20201229_222847.jpg
 


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Να σου ζήσει το κουτάβι, εύχομαι να περάσετε πολλά απροβλημάτιστα χρόνια παρέα! Άσε τον κόσμο να λέει, ο χαρακτήρας του σκύλου δεν πάει με το κιλό :)

Αν δεν το έχεις ήδη στο πρόγραμμα, θα πρότεινα να ξεκινήσεις την αποταμίευση και την έρευνα για εκπαιδευτή. Μια και είναι το πρώτο σου σκυλάκι, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο πιστεύω, μιας και η δουλειά του είναι να εκπαιδεύσει αρχικά τον ιδιοκτήτη, και μέσω εκείνου τελικά και τον σκύλο.
 




medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.226
7.771
Καλως ήρθατε! Γλύκα η μικρή! :love: Να έχετε όμορφη συμβίωση, θα περιμένουμε συχνές φωτο τους επόμενους μήνες και νέα της !!!! :giggle:
 
  • Like
Reactions: Chrisk2 and GRDANE


ΒασιλικηΖ

Well-Known Member
26 Σεπτεμβρίου 2020
276
246
41
Θα συμφωνήσω με sis πως τον δύσκολο σκύλο τον κανει ο χαρακτήρας και όχι το βάρος.
Άσε που το κακό με τα μικρά σκυλάκια είναι το δεν βαριέσαι μικρό είναι και έχουν χειρότερα προβλημα τα.
Να σας ζήσει το μικρό σας.
 
  • Like
Reactions: Chrisk2