Καλώς σας βρήκαμε!!!!


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Καλησπέρα σε όλους τους σκύλογονείς!!!! Σας διαβάζω αρκετό καιρό τώρα και είπα να έρθω στην παρέα σας γιατί μου άρεσαν οι γνώσεις και το κλίμα ανάμεσα στα μέλη.
Ονομάζομαι Μάρθα λοιπόν και μένω μαζί με το αγόρι μου τα τελευταία 2 χρόνια παρέα με 2 κοκατιλ (άλλη μεγάλη αγάπη τα πτηνά). Εδώ και 6 μήνες μπήκε ξαφνικά στη παρέα μας ένα κορίτσι που μας έχει πάρει τη καρδιά η Σίλβα μας. Ένα ημίαίμο κουκλί, πιθανώς Λαμπραντόρ με σεττερ 8 μηνών πια... έχει ολοκληρώσει τη βασική υπακοή με θετική εκπαίδευση, παραμένει όμως ένα τρελό κουτάβι που αγαπά όλα τα όντα του πλανήτη και ενθουσιάζεται με το παραμικρό ερέθισμα. Με το καιρό θα γνωριστούμε και θα μοιραστούμε χαρές και προβληματισμους. Καλώς σας βρήκαμε συνφόρουμιτες και συνφόρουμιτισες!!!!
 

Attachments



ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλώς μας ήρθες!!!
Για βάλε περισσότερες φωτο της Σιλβα και των κοκατιλ!!! Όχι με το σταγονόμετρο ε????
 




Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Τι ωραία να μην είμαι η μόνη χαζομαμά. Μισό λεπτό να σας βομβαρδισω όσο μπορώ γιατί είμαι και από το κινητό τώρα... να πω και για τα άλλα μου μωράκια ότι το αγοράκι μου το λένε Μούτρο ακούει το όνομα του και το έλα αλλά σιχαίνεται τα χάδια και δεν συμπαθεί τους ξένους μόνο τη μαμά αγαπάει!!! Η Φιφη από την άλλη δεν ξέρει εντολές αλλά είναι χαδιάρα μέχρι τελικής πτώσεως. Ζηλεύει τη Σίλβα γιατί απασχολεί τα χέρια μας και αυτή... τα πάνε αρκετά καλά τα 3 τους η Σίλβα δεν το έχει δει για θήραμα γιατί τα έχω αρκετές ώρες ελεύθερα στο χώρο. Δεν έχουν πολλά πολλά άλλα συμβιώνουν αρμονικά και με επίβλεψη!
 

Attachments







Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Μόλις είδα ότι άνοιξα το θέμα σε λάθος ενότητα. Διάβαζα τους κανόνες και το άνοιξα εδώ. Ζητώ συγνώμη... Η γκάφα της πρωτάρας...
 










Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Είδες ομορφιά???? Το κορίτσι μου!!!! Όταν την κοιτούν στο δρόμο να δεις καμάρι εγώ!!! Και το ζευγάρι μου αστέρια είναι εγώ στο λέω!!!!
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Βρε δεν αντιλέγω!!!! και τελικά ποια ζωάκια που είναι στην ζωή μας δεν είναι "ομορφιές" τύφλα να έχει η μαμά κουκουβάγια!!!!!

Πάντως η μικρή είναι κούκλα!!!!! Ένα τι πιο κάτω από την δικιά μου σε ομορφιά!:p
 






Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Δεν κολυμπησε αλλά έπαιξε πολύ με το νερό έχωσε και κεφάλι μέσα απλά δεν ήθελε να χάσουν τα πόδια επαφή με το έδαφος. Για πρώτη φορά ήταν πολύ καλή!!!
 






Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Και μετά από ένα χρόνο και κάτι ψιλά απουσίας,ας κάνουμε ένα μικρό comeback!! Το κορίτσι μας μεγάλωσε φτάσαμε αισίως τα 2 χρόνια. Είναι ένα υπέροχο σκυλί αντικείμενικα!!παραμένει τρυφερή με αδυναμία στις αγκαλιές,κοινωνική με όλα τα σκυλάκια,αρκετά υπάκουη και παραέχει διασταύρωση με κατσίκι(για να χαιρετήσει φίλους και συγγενείς θα πηδηξει ωσάν τον αιλουρο να δώσει φίλι στο στόμα.το αντιμετώπιζουμε όμως με "κάτσε-μείνε" όταν έρχεται κάποιος και την ελευθερώνουμε λίγο αργότερα που έχει περάσει ο ενθουσιασμός.
Ακόμη,εδώ και λίγους μήνες δεν δείχνει συμπάθεια για όποιον ξένο μπει στο σπίτι (πχ μάστορας).δεν θα γίνει απειλητική,θα γαυγισει όμως έντονα.σταματάει μόλις της πούμε ότι είναι οκ και δει ότι αναλαμβάνουμε εμείς τον αγνωστο.
Τέλος,περιμένει το πρώτο της αδερφάκι!έχει καταλάβει την εγκυμοσύνη μου από πολύ νωρίς με μυρίζει έντονα και βάζει το κεφάλι της στη κοιλιά μου. Την προετοιμάζουμε όσο μπορούμε (παίζει πολύ ταλκ στο σπίτι,πετάμε πιπίλες εδώ και εκεί κλπ) και εισάγουμε την εντολή "είναι του μωρού".αν και μακρόσυρτο για εντολή αυτό μας βγήκε και το καταλάβε αρκετά γρήγορα οπότε αν πεταχτεί κάτι στο πάτωμα και πούμε είναι του μωρού δεν το ακουμπάει (σκοπός αυτής της εντολής είναι να αποφύγουμε το μη σε ότι σχετίζεται με το μωρό,θέλουμε μόνο θετική σχέση ανάμεσα στις κόρες μας).
Αυτά τα πολλά, συγνώμη για το σεντόνι, χαιρόμαστε που επιστρέψαμε!
 

Attachments





Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.594
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3