Καλώς σας βρήκαμε!

xpetros

Well-Known Member
25 Απριλίου 2016
58
157
38
Χρόνια πολλά και καλή σκυλοχρονιά!!! Διαβάζω εδώ κι ένα χρόνο το forum κι έχω διαβάσει σχεδόν κάθε θεματολογία. Συγχαρητήρια για την τόσο καλή δουλειά. Να συστηθουμε... Εγώ είμαι ο Πέτρος. Καθαρά Δευτέρα 2016 βρήκα στο δρόμο ένα κουτάβι ημερών μέσα στη βροχή στη μέση του δρόμου... Έχει γίνει ένα πανέμορφο τσομπανοσκυλο 11 μηνών 45 κιλά περίπου (έχουμε καιρό να ζυγιστουμε) που ζει στην αυλή των γονιών μου. Το όνομα του Ιβάν. Τον Σεπτέμβριο του 2016 υιοθετήσαμε με τη γυναίκα μου ένα κατάμαυρο αδέσποτο θηλυκό επίσης ημερών που μοιάζει με Λαμπραντόρ. Η Μίσα μας, που μένει μαζί μας μέσα στο διαμέρισμα. Αποφασίσαμε να πάρουμε κι ένα θηλυκό μεγαλόσωμο για να κάνει παρέα με τον Ιβάν. Όμως το κουτάβι που βρήκαμε (ενός μηνός περίπου) είχε κι ένα αρσενικό αδερφάκι. Πήραμε και τα δύο!! Ο Ιγκόρ και η Βέρα. Ελληνικοί Ποιμενικοί όπως μας είπαν. Ημιαιμοι ή καθαρόαιμοι δεν με ενδιαφέρει, το ίδιο μου κάνει. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες σαν περήφανος σκυλοπατέρας!!

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Καλώς τον σκυλοπολύτεκνο!!! :LOL::D
Περιμένουμε φωτογραφίες να τα καμαρώσουμε όλα!!

xpetros

Well-Known Member
25 Απριλίου 2016
58
157
38
Καλώς τον σκυλοπολύτεκνο!!! :LOL::D
Περιμένουμε φωτογραφίες να τα καμαρώσουμε όλα!!
Ευχαριστώ myEnzo για την υποδοχή... Λες να υπάρχει και κανά επίδομα? ;)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Να τα χαιρεσαι ολα τους κ καλως μας βρηκες!
Ειθε ολοι σας να έχετε μια μακρα κ απροβλημάτιστη ζωη!

• Like
Reactions: spyv

xpetros

Well-Known Member
25 Απριλίου 2016
58
157
38
Να τα χαιρεσαι ολα τους κ καλως μας βρηκες!
Ειθε ολοι σας να έχετε μια μακρα κ απροβλημάτιστη ζωη!
Ευχαριστώ για τις ευχές. Μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρουμε να στηθούμε όλοι μαζί οικογενειακή φωτογραφία!!! ;)

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Καταπληκτική σκυλογατοοικογένεια :D Συγχαρητήρια για τις υιοθεσίες. Να έχετε μια πανέμορφη ζωή τετράποδοι και δίποδοι :love::love:

• Like
Reactions: xpetros

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Είναι όλα τους ένα κι ένα (συμπεριλαμβανομένου και του γατουλινίου ;)). Να τα χαίρεστε.... ούλα ούλα!!!! :D:ROFLMAO:

• Like

xpetros

Well-Known Member
25 Απριλίου 2016
58
157
38
Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή, τις ευχές και τα καλά λόγια. Ευχομαι το 2017 να φωτίσει περισσότερους ανθρώπους να βρεθούν στη θέση να νιώσουν την αγάπη και την εκτίμηση ενός ζώου, είτε αυτό είναι σκύλος είτε γάτα ή οποιοδήποτε άλλο ζώο. Ακόμα κι αν αυτό είναι ένα αδέσποτο που τριγυρνάει κάτω από το σπίτι μας. Χωρίς φυσικά να ξεχνάμε και τους ανθρώπους γύρω μας που έχουν ανάγκη. Μπορούν να μας δώσουν εξίσου αγάπη και εκτίμηση. Φτάνει, σας ζαλισα με το καλημέρα. Καλή χρονιά σε όλους.

xpetros

Well-Known Member
25 Απριλίου 2016
58
157
38
Εχμμμμ..... μόλις πρόσεξα το "σπιτάκι" του Ivan και ζήλεψα πολύ. Ένα τετοιο θέλω κι εγώ για εξοχικό στο χωριό. Μου φτάνει νομίζω.... (n):D:D
Και να φανταστείς οτι δεν έχει κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ εκεί μέσα. Έχω βάλει και μπλε φελιζολ θερμομόνωσης εσωτερικά. Ακόμα και τώρα με τα κρύα όμως, κοιμάται ακριβώς έξω από την πόρτα του σπιτιού. Έχει τέτοιο σπίτι και με έβαλε και του έφτιαξα μία κατασκευή από παλέτες και παλιά χάλια έξω από την πόρτα γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν κρυώνει!!! Τι να πω...

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Χρόνια πολλά και καλή σκυλοχρονιά!!! Διαβάζω εδώ κι ένα χρόνο το forum κι έχω διαβάσει σχεδόν κάθε θεματολογία. Συγχαρητήρια για την τόσο καλή δουλειά. Να συστηθουμε... Εγώ είμαι ο Πέτρος. Καθαρά Δευτέρα 2016 βρήκα στο δρόμο ένα κουτάβι ημερών μέσα στη βροχή στη μέση του δρόμου... Έχει γίνει ένα πανέμορφο τσομπανοσκυλο 11 μηνών 45 κιλά περίπου (έχουμε καιρό να ζυγιστουμε) που ζει στην αυλή των γονιών μου. Το όνομα του Ιβάν. Τον Σεπτέμβριο του 2016 υιοθετήσαμε με τη γυναίκα μου ένα κατάμαυρο αδέσποτο θηλυκό επίσης ημερών που μοιάζει με Λαμπραντόρ. Η Μίσα μας, που μένει μαζί μας μέσα στο διαμέρισμα. Αποφασίσαμε να πάρουμε κι ένα θηλυκό μεγαλόσωμο για να κάνει παρέα με τον Ιβάν. Όμως το κουτάβι που βρήκαμε (ενός μηνός περίπου) είχε κι ένα αρσενικό αδερφάκι. Πήραμε και τα δύο!! Ο Ιγκόρ και η Βέρα. Ελληνικοί Ποιμενικοί όπως μας είπαν. Ημιαιμοι ή καθαρόαιμοι δεν με ενδιαφέρει, το ίδιο μου κάνει. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες σαν περήφανος σκυλοπατέρας!!
Α σου ζήσουν όλα σου τα ζωάκια και να είσαι καλά εσυ, η οικογένεια σου και όλοι όσο αγαπάς! Να σαι πάντα καλά και καλή χρόνια! Είναι όλα υπέροχα και τυχερά! Πανέμορφα και ξεχωριστά!!

• Like