Καλώς σας βρήκαμε !!

taxidiara

New Member
3 Απριλίου 2017
4
16
52
Καλή σας μέρα είμαι νέα στον forum και πολύ χαρούμενη που σας βρήκα :) Πριν από μια βδομάδα βρήκα σε μια βόλτα που έκανα με την κόρη μου στα σκουπίδια 2 κουταβάκια και τα πήραμε με προοπτική να κρατήσουμε το ένα και να δώσουμε σε φίλους το άλλο. Αλλά τα είδε ο γιος μου και τα αγάπησε και τα δύο. Προς το παρόν τα έχουμε κρατήσει και σκεφτόμαστε τι τελικά θα κάνουμε . είναι δυο τρελές φατσούλες και πολύ παιχνιδιάρικες. Από ότι είπε ο κτηνίατρος είναι 2 μηνών θηλυκά και τα 2 και είναι Ελληνικός ποιμενικός με λυκόσκυλο .

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Συγχαρητήρια για τη καλή πραξ
Καλή σας μέρα είμαι νέα στον forum και πολύ χαρούμενη που σας βρήκα :) Πριν από μια βδομάδα βρήκα σε μια βόλτα που έκανα με την κόρη μου στα σκουπίδια 2 κουταβάκια και τα πήραμε με προοπτική να κρατήσουμε το ένα και να δώσουμε σε φίλους το άλλο. Αλλά τα είδε ο γιος μου και τα αγάπησε και τα δύο. Προς το παρόν τα έχουμε κρατήσει και σκεφτόμαστε τι τελικά θα κάνουμε . είναι δυο τρελές φατσούλες και πολύ παιχνιδιάρικες. Από ότι είπε ο κτηνίατρος είναι 2 μηνών θηλυκά και τα 2 και είναι Ελληνικός ποιμενικός με λυκόσκυλο .[/QUOTE Συγχαρητήρια για τη καλή πράξη...Τα πήγες σε κτηνίατρο??Ανέβασε καμία φωτό

• Like
Reactions: taxidiara

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.508
Συγχαρητήρια που τα σώσατε... Και καλα κουράγια! Νομίζω πρεπει να σκεφτείτε κάθε πτυχή της απόφασης σας εαν εχετε σκοπό να κρατήσετε και τα δυο, καθώς δεν θα είναι για πάντα μικρά χαριτωμένα κουτάβια αλλα σύντομα θα είναι μεγαλόσωμα σκυλιά. Ειδικά αν ο γιός σας είναι μικρής ηλικίας όλες οι ευθύνες θα πέσουν πάνω σας ! Σε κάθε περίπτωση να έχετε μια ευτυχισμένη συμβίωση. Διαβάστε και αυτο το πολυ κατατοπιστικό αρθρο, μου το πρότειναν και εμένα οταν γράφτηκα στο φόρουμ σαν νέα ¨μαμα¨!
Υιοθεσία-αδέσποτου-κουταβιού-Οδηγίες-χρήσεως

taxidiara

New Member
3 Απριλίου 2017
4
16
52
Συγχαρητήρια για τη καλή πραξ
Συγχαρητήρια που τα σώσατε... Και καλα κουράγια! Νομίζω πρεπει να σκεφτείτε κάθε πτυχή της απόφασης σας εαν εχετε σκοπό να κρατήσετε και τα δυο, καθώς δεν θα είναι για πάντα μικρά χαριτωμένα κουτάβια αλλα σύντομα θα είναι μεγαλόσωμα σκυλιά. Ειδικά αν ο γιός σας είναι μικρής ηλικίας όλες οι ευθύνες θα πέσουν πάνω σας ! Σε κάθε περίπτωση να έχετε μια ευτυχισμένη συμβίωση. Διαβάστε και αυτο το πολυ κατατοπιστικό αρθρο, μου το πρότειναν και εμένα οταν γράφτηκα στο φόρουμ σαν νέα ¨μαμα¨!
Υιοθεσία-αδέσποτου-κουταβιού-Οδηγίες-χρήσεως
Ευχαριστώ πολύ για το αρθρο θα το διαβάσω και ελπίζω να βοηθήσει :) Ευτυχώς τα παιδιά μου είναι 11 και 12 ετών οπότε ελπίζω ότι θα αναλάβουν ευθύνες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Μπράβο που δεν γύρισες το κεφάλι και έδωσες και στα παιδιά σου, ένα τόσο καλό μάθημα.
Δυστυχώς, σπανίζουν ακόμη και στην εποχή μας, τέτοιοι γονείς.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα μικρούλια. Σίγουρα, θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών (y)

Βάλε μας φωτό, να γλυκαθούμε λίγο :)

taxidiara

New Member
3 Απριλίου 2017
4
16
52
Ευχαριστώ πολύ για το αρθρο θα το διαβάσω και ελπίζω να βοηθήσει :) Ευτυχώς τα παιδιά μου είναι 11 και 12 ετών οπότε ελπίζω ότι θα αναλάβουν και αυτά κάποιες ευθύνες

taxidiara

New Member
3 Απριλίου 2017
4
16
52
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Μπράβο που δεν γύρισες το κεφάλι και έδωσες και στα παιδιά σου, ένα τόσο καλό μάθημα.
Δυστυχώς, σπανίζουν ακόμη και στην εποχή μας, τέτοιοι γονείς.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα μικρούλια. Σίγουρα, θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών (y)

Βάλε μας φωτό, να γλυκαθούμε λίγο :)
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια . Ήταν κάτι που ένιωσα και δεν μου πήγαινε η καρδια να τα αφίσω . Επισυνάπτω φωτογραφίες για να δείτε γιατι η απόφαση μου είναι πολύ δύσκολη !! είναι 2 γλύκες

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ναι...νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε, το δράμα που ζεις :LOL:
Πόσο μικρά, πιστεύετε ότι είναι;

• Like
Reactions: Orilis

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Εαν οικονομικά μπορειτε να στηρίξετε δυο ΊΣΩΣ μεγαλοσωμα σκυλια....και χωρατε και στο αυτοκινητο μη σκεφτεσαι τιποτα...

Η πράξη σου ειναι μεγαλειώδης...μπραβο σας!!!!!

• Like
Reactions: Orilis and mareco

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ήδη οραματίζομαι το μέλλον... γέλια, παιχνίδια, εγκεφαλικά!!!!!!!

Τυχερά τα κουτάβια, τυχερά και τα παιδιά σου, το καθένα θα έχει τον δικό του αποδιοπομπαίο τράγο για τις σκανταλιές καθώς και τον προσωπικό του καταναλωτή φαγητών-που-δε-μας-αρέσουν-με-τίποτα!!! (y):whistle:;)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Όταν διαβάζω ιστορίες διάσωσης συγκινούμαι ιδιαίτερα. Όμως όσο γλυκές φάτσες και αν είναι, όλα έτσι είναι σε αυτή την ηλικία και σε τουμπάρουν, πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Σκέψου μακροπρόθεσμα τη συμβίωση με δυο σκύλους με ότι αυτό συνεπάγεται και μην σκεφτείς με τη λογική, «σιγά εγώ μεγάλωσα δυο παιδιά τι να μου πουν οι σκύλοι; Το ‘χω.»

Καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Φυσικά ο καθένας μπορεί να μεγαλώσει όχι μόνο δυο αλλά αγέλη ολόκληρη. Το θέμα είναι πως θα το κάνει όμως και πως η συμβίωση αυτή θα έχει περισσότερες χαρές από ζόρια για όλους, ανθρώπους και σκύλους.

Τα μπράβο και όλα τα σχετικά είναι δεδομένα. Σας εύχομαι το καλύτερο.

• Like
Reactions: ΤLilith