Καλώς σας βρήκα

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Γεια σας, το όνομά μου είναι Μικρός...
Δε ξέρω γιατί μου δώσανε αυτό το όνομα*lingua*, είμαι 6 χρονών...Δεν είμαι δα και τόσο μικρός...Και από κιλά...27...:cool:
Αν και τώρα τελυταία με έχουν ταράξει στη δίαιτα...Πρέπει να πάω τουλάχιστον 25:mad:
Αυτά, προς το παρόν...DSCI0202_001_360x480.jpg

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
γειά σου,πώς τον φωνάζεις δλδ "μικρός έλα εδώ" αφου το νόημα αν το κάνουμε μικρέ αλλάζει?:p

καλά πόστ και ψάξε στην αναζήτηση θα βρείς μπόλικα πράγματα.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς όρισες.
Μήπως να μας έλεγες και κανα δυο πραγματάκια παραπάνω για τον Μικρό σου?
Καμιά άλλη φωτό?
Όμορφος φαίνεται.

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
γειά σου,πώς τον φωνάζεις δλδ "μικρός έλα εδώ" αφου το νόημα αν το κάνουμε μικρέ αλλάζει?:p

καλά πόστ και ψάξε στην αναζήτηση θα βρείς μπόλικα πράγματα.
Καλημέρα....
Όταν ήρθε έξω από το σπίτι μου 7 μηνών καθόταν έξω από τα κάγκελα και έπαιζε με την Ρόζυ...
Τη Ρόζυ -ημίαιμο κούτσχαρ- την άφηνα στην αυλή καμιά φορά...
Μια μέρα δεν την ξαναβρήκα. Γύφτοι μπήκαν στην αυλή και τη βούτηξαν για να την πουλήσουν...:mad::(
Έψαξα, έβγαλα ανακοινώσεις τίποτα...
Επειδή σκέφτηκα ότι μπορει να βρήκε τη πόρτα ανοιχτή και να την κοπάνησε για να βολτάρει, άφησα τη πόρτα ανοιχτή μπας και γυρίσει....
Μετά από λίγες ώρες βρήκα τον Μικρό μεσα στην αυλή αραγμένος, χωρίς να φοβάται, ήρεμος σαν να ήξερε.
Δεν του είχα βγάλει όνομα και όταν ήταν η ώρα του φαγητού του φώναζα, Μικρέ έλα να φας...
Εεε, έμεινε...

Καλώς όρισες.
Μήπως να μας έλεγες και κανα δυο πραγματάκια παραπάνω για τον Μικρό σου?
Καμιά άλλη φωτό?
Όμορφος φαίνεται.
Ο Μικρός είναι πολύ ήσυχος φίλος...Δε γκρινιάζει για τίποτα, δε δημιουργεί προβλήματα.:D
Μόνο όταν καταλαβαίνει ότι είναι ώρα για βόλτα, είναι πολύ ανυπόμονος και γρυλίζει
Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και τα άλλα σκυλιά..
Φοβάται μόνο τα μεγαλύτερα σκυλιά από αυτόν.
Ακούει και ξέρει να κάνει τα βασικά....Μέχρι πριν από 1-1,5 χρόνο τον έβγαζα βόλτα χωρίς αλυσίδα...
Κάποια στιγμή όμως σκότωσε μια γάτα:mad::(, και σε συνδυασμό με τους κινδύνους από τα αμάξια, αποφάσισα πλέον να τον βγάζω μόνο με λουρί...
Βγαίνει βόλτα 3-4 φορές την ημέρα

DSCI0207_003_640x480.jpg
Σας ευχαριστούμε για τα καλωσορίσματά σας

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
καλως ηρθες φιλε!

ωραιος ο σκυλος σου,εχω αδυναμια στα ημιαιμα ροτ!

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Καλησπέρα, γενικά δεν είμαι καλώς σε παρουσιάσεις (για οτιδήποτε, περιγραφές κλπ) γι αυτό και στην εγγραφή μου έβαλα μόνο τον Μικρό, αφού ήταν το ο μόνος φίλος που ήταν για να μείνει...
Σήμερα είπα να παρουσιάσω και τα άλλα...
Επίσης επειδή μένω σε υπόγειο δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες μέσα στο σπίτι, αφού δεν βγαίνουν καλές. Μάλλον δε ξέρω να βγάζω για ακριβολογώ

Πρώτα από όλους ο Κανέλλος...
Έφυγε πρόσφατα από κοντά μας...

20 μέρες περίπου πριν μας αφήσει...

Με τον Μικρό και τον Κανέλλο για καφέ

Ο Μικρός και η Cookie...H Cookie είναι της μητέρας μου

Εδώ είναι η Πέρσα την ημέρα που καταφέραμε να την πιάσουμε, για να πάει ΔΙΚΕΠΑΖ.
Τη παλεύαμε ένα μήνα σχεδόν...

Και η Πέρσα όπως είναι σήμερα...

Και ο τρελό-Branco...

Όλα φυσικά είναι πρώην αδέσποτα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Να σου ζήσουν όλα manin και να είσαι πάντα καλά, να κάνεις όλα αυτά που κάνεις για τα αδέσποτα :)