Γεια σας φίλοι μου. Έχουμε ένα σκυλάκι που ακόμα δεν έχει γίνει ενός έτους (ελληνικός ποιμενικός). Έχει περίπου μία βδομάδα που έχει ένα καρούμπαλο κάτω από τη δεξιά πλευρά της σιαγόνας που είναι περίπου 6-8 εκατοστά. Σήμερα έχει μεγαλώσει. Δυστυχώς το καρούμπαλο δε φαίνεται, μόνο αν το πιάσουμε καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει. Μας είπαν ότι μπορεί να το τσίμπησε τσιμπούρι και του βάλαμε εκείνο το μπλε φάρμακο για τις πληγές. Πάντως έχει διάθεση να φαει και να παίξει, αλλά μερικές φορές φαίνεται κουρασμένο.
Αυτή τη στιγμή δεν είμαι μαζί του, καθώς το έχουμε σε δυσπρόσιτο χωριό. Αύριο θα τον πάμε στον κτηνίατρο, ο οποίος μας είπε στο τηλέφωνο ότι πρέπει πρώτα να το δει. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε μέχρι αύριο; Δε θέλουμε να υποφέρει το καημενούλι...
Αυτή τη στιγμή δεν είμαι μαζί του, καθώς το έχουμε σε δυσπρόσιτο χωριό. Αύριο θα τον πάμε στον κτηνίατρο, ο οποίος μας είπε στο τηλέφωνο ότι πρέπει πρώτα να το δει. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε μέχρι αύριο; Δε θέλουμε να υποφέρει το καημενούλι...