Καυτο λαδι.........

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Πόσο αρρωστημένος πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό; :mad:
Δεν είχε που αλλού να βγάλει τη διαστροφή που κουβαλούσε μέσα του; Πρώτη φορά το βλέπω. Υπάρχει λόγος που το θυμήθηκες;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δυστυχώς το θυμάμαι!Αλλά ο Άθλιος θα ξανάρθει Ελλάδα,δεν θα ξανάρθει;Πολλοί ακούω ότι του την έχουν φυλαγμένη!!!!:mad::mad::mad::mad:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
μπορει να μου πει καποιος που μπορω να μαθω που μενει?
δυστυχως δεν εχω ηχο

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
μπορει να μου πει καποιος που μπορω να μαθω που μενει?
δυστυχως δεν εχω ηχο
Τα πηρες λιγο στο κρανιο ε? Για φαντασου να περνουσε καποιος φιλοζωος απο κατω και να εβλεπε το σκηνικο, μανα καημενη!!!!

Ευτυχως που δεν εχεις ηχο, για να μην ακουσεις πως κανει το σκυλι, για σκεφτειτε μονο πως εμας μια σταγονιτσα λαδι πεταγεται απο το τηγανι και πως τσουρουφλαει!!!!!

Απο τι λεει στο βιντεο ειναι κυπριος, μονιμος κατοικος Λονδινου και σπουδαζει στην Ελλαδα, στη Χιο. Η φιλοζωικη της περιοχης τον ξερει, λογικα θα του εχουν κανει μηνυση, απο'κει και περα οποιος ειναι απο τη Χιο θα ξερει περισσοτερα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όταν τα κάνουν αλλοδαποί λέμε ότι πρέπει να τα μαζέψουν και να φύγουν, όταν τα κάνουν ελληνες τι λεμε;
;););););)
Ο συγκεκριμένος πάντως σίγουρα τα μάζεψε κι έφυγε!Απ'ότι λένε έκτοτε έγινε μόνιμος κάτοικος Λονδίνου!:mad::mad::mad:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Παναγιώτης Κυριακού λέγεται και είναι ξεκάθαρα σαδιστής. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αγγλία...
Ο κάθε ένας από μας γνωρίζει τέτοιους ανθρώπους που τη βρίσκουν με τον βασανισμό ανυπεράσπιστων πλασμάτων... Κι αυτά τα ένστικτα εκδηλώνονται νωρίς, από την παιδική ηλικία (μη σας πω ότι οι περισσότεροι είχαμε δόσεις σαδισμού μικροί).
Ο τύπος τώρα στιγματίστηκε και το σκυλάκι προκάλεσε συμπάθεια ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται με ζώα ποτέ. Γνώμη μου είναι ότι δόθηκε υπερβολική σημασία σ' έναν ψυχοπαθή φοιτητή. Γιατί εγκλήματα με θύματα ζώα και ταπεινά κίνητρα διαπράττονται καθημερινά... κάποια μάλιστα εντός του πλαισίου της νομιμότητας.
Ο τύπος απλώς έκανε το λάθος να βιντεοσκοπήσει το έγκλημά του...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ούτε τότε, ούτε τώρα θα δω το βίντεο...
δεν το 'χω πιστεύω.

Το σκυλί εννοείται ότι υπέκυψε στα τραύματά του... :(

Αλλά ακόμη πιο αρρωστημένο θεωρώ το γεγονός ότι κάποιος τράβηξε αυτή τη σκηνή σε βίντεο... :mad::mad::mad::mad:

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Παναγιώτης Κυριακού λέγεται και είναι ξεκάθαρα σαδιστής. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αγγλία...
Ο κάθε ένας από μας γνωρίζει τέτοιους ανθρώπους που τη βρίσκουν με τον βασανισμό ανυπεράσπιστων πλασμάτων... Κι αυτά τα ένστικτα εκδηλώνονται νωρίς, από την παιδική ηλικία (μη σας πω ότι οι περισσότεροι είχαμε δόσεις σαδισμού μικροί).
Ο τύπος τώρα στιγματίστηκε και το σκυλάκι προκάλεσε συμπάθεια ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται με ζώα ποτέ. Γνώμη μου είναι ότι δόθηκε υπερβολική σημασία σ' έναν ψυχοπαθή φοιτητή. Γιατί εγκλήματα με θύματα ζώα και ταπεινά κίνητρα διαπράττονται καθημερινά... κάποια μάλιστα εντός του πλαισίου της νομιμότητας.
Ο τύπος απλώς έκανε το λάθος να βιντεοσκοπήσει το έγκλημά του...
Ωραια το εθεσες chloe, και να συμπληρωσω πως οι περισσοτεροι φιλοζωοι κατα τον Φρουντ υπηρξαν μικροι σαδιστες και απο ασυνειδητες τυψεις γινονται ζωοφιλοι!!

Για ψαχτητε λιγο...!!!:(

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
γιατι?! γιατι?? δεν υπαρχει λογικη σ αυτο το εγκλημα...δεν τους κανουν τπτ κι ομως τετοιο μισος απο που πηγαζει? τι αρρωστημενο μυαλο εχει αυτο το δειγμα ανθρωπου??:mad:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εγώ ξέρω ότι ο τύπος μαζευε πολύ ξύλο στην Ελλάδα στην Κύπρο και μάλλον μάζεψε και στην Αγγλια μετά, και διώχθηκε και απο το πανεπιστήμιο, στο οποίο μάλλον δεν θα μπορούσε να μείνει κιόλας ... νομίζω έγινε κάτι σαν μόδα "βαράτε τον όπου τον βρείτε" :p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ωραια το εθεσες chloe, και να συμπληρωσω πως οι περισσοτεροι φιλοζωοι κατα τον Φρουντ υπηρξαν μικροι σαδιστες και απο ασυνειδητες τυψεις γινονται ζωοφιλοι!!

Για ψαχτητε λιγο...!!!:(
Καλά δεν το πολύ πιστεύω αυτό..

Εγώ π.χ. όταν ήμουν μικρή είχα pet σαλιγκάρι και δεν μπορούσα να σκοτώσω ούτε μυρμήγκι..

Αγαπούσα πολύ τα ζώα κάθε είδους..ήθελα για pet φώκια,γουρουνάκι,άλογο,δελφίνι και τελικά μου πήραν γάτα και μετά σκύλο..
Τωρα τι λέει ο φρόιντ..

Οσον αφορά για αυτόν τον τσόγλανο ..καλά του εκάναν..και καλά θα του κάνουν..
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να βασανίζει ζώα..
και δεν θέλω να γνωρίσω και ποτε..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ψάξου λίγο βρε Κάτια…

Μήπως το σαλιγκάρι-pet έγινε γιαχνί με μπόλικο κρεμμυδάκι, (το οποίο ως τραγικό γεγονός απωθήθηκε από τη συνείδηση καθώς και τα σύνοδα του συναισθήματα) και από τότε το υποσυνείδητο παρενεβει στη συμβολοποίηση των ενοχών που πήγασαν από μια υποκειμενική συναισθηματικότητα διαμέσου ενός εγωιστικού πρίσματος και μιας ψυχοδυναμικής που διαστρέβλωσε την αιτία και το αιτιατό όλων των όψεων της λίμπιντο, η οποία σε συνδυασμό με στοιχεία της μετουσίωσης του γεγονότος, υπερνίκησε το υπερεγώ σου και σε οδήγησε στον εξαγνισμό και στην εξύψωση του εσώτερου εαυτού σου? :cuniaoo:

Τι λέτε ωρε συμφορουμίτες? Ποιος Φρόιντ και ποια σαλιγκάρια?
:paja1::maria::paja1::maria::paja1:

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
Ψάξου λίγο βρε Κάτια…

Μήπως το σαλιγκάρι-pet έγινε γιαχνί με μπόλικο κρεμμυδάκι, (το οποίο ως τραγικό γεγονός απωθήθηκε από τη συνείδηση καθώς και τα συνοδά του συναισθήματα) και από τότε το υποσυνείδητο παρενεβει στη συμβολοποίηση των ενοχών που πήγασαν από μια υποκειμενική συναισθηματικότητα διαμέσου ενός εγωιστικού πρίσματος και μιας ψυχοδυναμικής που διαστρέβλωσε την αιτία και το αιτιατό όλων των όψεων της λίμπιντο, η οποία σε συνδυασμό με στοιχεία της μετουσίωσης του γεγονότος, υπερνίκησε το υπερεγώ σου και σε οδήγησε στον εξαγνισμό και στην εξύψωση του εσώτερου εαυτού σου? :cuniaoo:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Εεεεε.... μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις ποια είναι τα στοιχεία της μετουσίωσης του γεγονότος? Μόνο εκεί μπερδεύτηκα λίγο, τα υπόλοιπα ήταν απολύτως κατανοητά! :p:p:p

Εμένα πάντως ο τύπος μου βγάζει κάτι.. σαδιστικό! Δεν θα με πείραζε να τον βινετοσκοπίσω να ρίχνουν σ' εκείνον καυτό λάδι..... Θα ήθελα να το δει κι από την άλλη πλευρά ;)

Αίσχος αίσχος αίσχος!
Δεν άντεξα να το ξαναδω το βιντεάκι πάντως, λυπάμαι όμως γι' αυτή την ψυχούλα που πέρασε τέτοιο μαρτύριο :(

@ Rottie: Αν όλο αυτό που έγραψες σου βγήκε αυθόρμητα είσαι μεγάλο ταλέντο και μας το έκρυβες! :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι έγραψε ρε η γυναίκα! Φτιάχτο λίγο ρε συ! Γράψε βιβλίο "Το φροϊδικό σαλιγκάρι: Τα σύνοδα συναισθήματα της διαστρεβλωμένης ψυχοδυναμικής και οι εκφάνσεις της λίμπιντο μετουσιωμένες σε απωθημένα βιώματα" Ω ρε φράγκα που θα πέσουν! (θα έβαζα μπόλικα smilies αλλά έχουν κολλήσει!)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ψάξου λίγο βρε Κάτια…

Μήπως το σαλιγκάρι-pet έγινε γιαχνί με μπόλικο κρεμμυδάκι, (το οποίο ως τραγικό γεγονός απωθήθηκε από τη συνείδηση καθώς και τα σύνοδα του συναισθήματα) και από τότε το υποσυνείδητο παρενεβει στη συμβολοποίηση των ενοχών που πήγασαν από μια υποκειμενική συναισθηματικότητα διαμέσου ενός εγωιστικού πρίσματος και μιας ψυχοδυναμικής που διαστρέβλωσε την αιτία και το αιτιατό όλων των όψεων της λίμπιντο, η οποία σε συνδυασμό με στοιχεία της μετουσίωσης του γεγονότος, υπερνίκησε το υπερεγώ σου και σε οδήγησε στον εξαγνισμό και στην εξύψωση του εσώτερου εαυτού σου? :cuniaoo:

Αν πήρες τίποτα για να το σκεφτείς αυτό πές μας κι εμάς γιατί κάνει ΦΟΒΕΡΗ δουλειά!!!!:maria::maria::maria::maria::maria:Τζάμι φάση!
Το διάβασα τουλάχιστον 5 φορές απλά και μόνο για να καταλάβω!!!!:p:p:p:p