Καλημέρα σε όλους. Ο κούταβος μου ( 5 μηνών staffordshire bull terrier) χει εμφανίσει σε κάποια σημεία στο δέρμα του κάτι σαν κενα με κακαδάκι πάνω. Σε δύο τρία σημεία στο κορμί του, μικρότερα του ενός δύο εκατοστών σε διαμετρο. Δεν δείχνουν να τον ενοχλούν ούτε ξύνεται ούτε έχει καμία παράξενη συμπεριφορά σχετικά με αυτά. Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχτικό και δεν είναι ευδιάκριτα αλλά εγώ που τον ψαχουλεύω-χαιδεύω με τις ώρες τα εχω εντοπίσει. ΔΕΝ είναι πληγίτσες γιατί δεν χτύπησε-γρατσουνίστηκε.Τον πήγα στον κτηνιατρο επ ευκαιρία του τελευταίου εμβολίου του και τον ρώτησα. Μου απάντησε ότι *είναι κουτάβι και αυτά παίζουν και γρατσουνιούνται* Τεσπα δεν επέμεινα. Δεν ειναι πληγίτσες πάντως. Είναι σαν κενακια με κακακάδι. Περιττο να πώ πως ο κτηνίατρος μου φαίνεται ότι είναι απλώς διεκπεραιωτής χωρίς κανένα ενδιαφέρον και πάθος για τη δουλειά του και με ελλειπείς γνώσεις. Θα ήθελα αν είχε αντιμετωπίσει κάποιος κάτι σχετικό να μου πεί τι είναι αυτό.Επίσης αν θα ήταν εύκολο θα ήθελα να μου στείλει κάποιος με π.μ. το τηλέφωνο και τη διεύθυνση κάποιου αξιόλογου κτηνιάτρου τον οποίο να εμπιστεύεται γιατί δεν μου γεμίζει κάθόλου το μάτι ο προαναφερθείς. Η επιθυμητή περιοχή ειναι παπάγου-χολαργός-αγ.παρασκευή...Μην μου πείτε κανένα στη Βάρκιζα! Χεχε Ευχαριστώ πολύ