Κλασική ερώτηση! (αυτιά ΓΠ)

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
Κλασικη ερωτηση διφορούμενες απαντησεις που διαβασα στο foroum. εχω ενα γερμανικο ποιμενικο 3 μηνων παρα μια εβομαδα ειχε σηκωσει το ενα αυτι τωρα τα εριξε και τα δυο να του δωσω ασβεστιο και βιταμινες ή οχι? ο κτηνιατρος ειπε να του δωσω

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Αφου διαβασες διφορουμενες απαντησεις σε αλλα θεματα στο φορουμ με το ιδιο αντικειμενο.. τι περιμενεις τωρα? Να συμφωνησουμε? Επιλεγεις μια απαντηση και προχωρας...

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
Αφου διαβασες διφορουμενες απαντησεις σε αλλα θεματα στο φορουμ με το ιδιο αντικειμενο.. τι περιμενεις τωρα? Να συμφωνησουμε? Επιλεγεις μια απαντηση και προχωρας...
ενταξει ιως το εχει περασει τωρα κανεις απο το foroum και να μου πει μιλωντας με εμπειρεια.

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
εγω δεν θα εδινα.και δεν εδωσα,μεχρι τους 4 ηταν κατω.Μετα τσιτα πανω!
σε ευχαριστω πολυ και εγω το ιδιο ειμαι διατεθιμενος να κανω γιατι φοβαμαι το ασβεστιο

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
και καλα κανεις γιατι το πολυ ασβεστιο κανει κακο.Απλα μην τον πολυ χαιδευει και στο κεφαλι.Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λενε αλλα εγω δεν το ρισκαρα.Το εχεις παρει απο εκτροφειο?

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
και καλα κανεις γιατι το πολυ ασβεστιο κανει κακο.Απλα μην τον πολυ χαιδευει και στο κεφαλι.Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λενε αλλα εγω δεν το ρισκαρα.Το εχεις παρει απο εκτροφειο?
δυστυχως οχι αλλα ειναι μεγαλη ιστορια. παντως μεχρι τωρα αναπτυσεται κανονικα δεν εχει κανενα αλλο προβλημα και εχει κανονικο βαρος.Ειπες το πολυ ασβεστιο το καθολου ασβεστιο ομως

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
To καθολου ασβεστιο φροντιζεις να μην γινει.Εαν παιρνεις μια σουπερ πριμιουμ τροφη δεν χρειαζεσαι αλλα μπλιμπλικια.Αφου δεν ειναι απο εκτροφειο να ξερεις οτι υπαρχει και η περιπτωση να μην τα σηκωσει καθολου.Ασβεστιο και ναρθηκες δεν θα του κανουν τιποτα

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
To καθολου ασβεστιο φροντιζεις να μην γινει.Εαν παιρνεις μια σουπερ πριμιουμ τροφη δεν χρειαζεσαι αλλα μπλιμπλικια.Αφου δεν ειναι απο εκτροφειο να ξερεις οτι υπαρχει και η περιπτωση να μην τα σηκωσει καθολου.Ασβεστιο και ναρθηκες δεν θα του κανουν τιποτα
το ξερω αυτο. δε μου λες αν δε τα εχει σηκωσει μεχρι 6 μηνων τελειωσε η υποθεση?

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
Εχω την εντυπωση οτι μεχρι 6-8 μηνων τα σηκωνουν.Βεβαια το οτι ειχε 1 αυτι σηκωμενο ειναι καλο σημαδι.Θα τον εχεις για λιγο καιρο τροχονομο

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
Εχω την εντυπωση οτι μεχρι 6-8 μηνων τα σηκωνουν.Βεβαια το οτι ειχε 1 αυτι σηκωμενο ειναι καλο σημαδι.Θα τον εχεις για λιγο καιρο τροχονομο
Δηλαδη τοκανουν αυτο δηλαδη πεφτουνκαι ξανασηκωνονται?

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
Δεν μπορώ να καταλάβω ... Το ασβέστιο ή οι βιταμίνες τι δουλειά έχουν με το σήκωμα των αυτιών ρε παιδιά ;;; Πήγαινε αγόρασε νάρθηκες και δέσε τα .
δε ξερω φιλε η κτηνιατρος μου το ειπε τι να σου πω

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
Δεν μπορώ να καταλάβω ... Το ασβέστιο ή οι βιταμίνες τι δουλειά έχουν με το σήκωμα των αυτιών ρε παιδιά ;;; Πήγαινε αγόρασε νάρθηκες και δέσε τα .
αλλα και ναρθηκες θα ειναι η τελευταια επιλογη

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
Το ασβέστιο ή οι βιταμίνες τι δουλειά έχουν με το σήκωμα των αυτιών ρε παιδιά ;;;
ουτε εγω.Προφανως ο γιατρος του φιλου ηθελε να πουλησει.

Πήγαινε αγόρασε νάρθηκες και δέσε τα .
Οτι και να του βαλεις εαν εχει θεμα στα γονιδια του μια ζωη κατω θα ειναι

Δηλαδη τοκανουν αυτο δηλαδη πεφτουνκαι ξανασηκωνονται?
Ναι.Εμας απο 2 μηνων ηταν τροχονομος

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Σωκρατη εμενα ειναι 2 μηνων και τα εχει σηκωσει αλλα εχω ακουσει οτι γενικα μεχρι και 5-6 μηνων μπορει να ειναι κατω.Επισης ο κτηνιατρος μου ειχε πει να τον εχω σε μερος που βαραει ο ηλιος(εγω τον εχω μεσα σε διαμερισμα και φροντιζω να ανοιγω τα παραθυροφυλλα να μπαινει φως) γιατι παιζει καποιο ρολο με το ασβεστιο(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο).Και τελευταιο μου ειπε οτι μπορει να τα σηκωνει και να τα ριχνει μεχρι την ηλικια που σου ανεφερα πριν(ενα ενα ή και τα δυο μαζι).

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Σωκρατη εμενα ειναι 2 μηνων και τα εχει σηκωσει αλλα εχω ακουσει οτι γενικα μεχρι και 5-6 μηνων μπορει να ειναι κατω.Επισης ο κτηνιατρος μου ειχε πει να τον εχω σε μερος που βαραει ο ηλιος(εγω τον εχω μεσα σε διαμερισμα και φροντιζω να ανοιγω τα παραθυροφυλλα να μπαινει φως) γιατι παιζει καποιο ρολο με το ασβεστιο(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο).Και τελευταιο μου ειπε οτι μπορει να τα σηκωνει και να τα ριχνει μεχρι την ηλικια που σου ανεφερα πριν(ενα ενα ή και τα δυο μαζι).
Ο ήλιος είναι ευεργετικός!Ναι, έχει βάση αυτό που το λένε!

Δεν ξέρω αν έχει αποτέλεσμα όμως τόσο ώστε να εξαλείψει πρόβλημα ή να ενεργήσει ταχύτατα πχ. για την γρήγορη ανόρθωση του αυτιού!

sevita

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
97
0
Εμενα η keira ειναι περιπου 4,5 μηνων (ημιαιμο westie) απο 2 μηνων τα ειχε και τα 2 σηκωμενα. Στον 4ο μηνα εριξε το ενα και τωρα εχει και τα δυο κατω. Γνωριζω οτι μπορει να ειναι απο τα δοντακια της που αλλαζει) Σημερα σηκωσε το ενα το αυτακι. Υπαρχει ελπιδα να σηκωσει και τα δυο οταν τελειωσει με τα δοντακια της;

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Αφού είναι ημιαιμο γουεστι υπάρχει περίπτωση να μην τα σηκώσει